Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nebyla cheatujicí ai už mnohem dříve i v ostatních závodních hrách ??
  • deus ex mozna?
  • most wanted uz prinesli ten nechutny system cheatujici AI, ktera predjizdela na finalni rovince...nebo naopak se kopala do zadku a cekala, az je dojedete...nemluve o policajtech, kteri i v totalni krabici vas dokazali predjet, coz nedavalo zadny smysl...a vubec tuning aut nemel vlastne vyznam, protoze ostatni se potunili podle vas, aby to bylo ferovy...
  • Moc hezky sepsáno. Přesně na tohle jsem nadával taky. Až se člověk diví co za paskvil mohou vydat v roce 2017. Vždyť je to hanba. Já se snažil nejet v hate trainu, takže jsem si to koupil. Zahrál několik hodin a nejraději bych ten studentský počin roztřískal. NFS si já už nikdy nekoupím dokud to nebude mít kvalit těch dílů co si zmiňoval...
  • Jack1947
    Mě se celkem líbilo i Pro street a trochu i ten Shift ( i když to byla až moc simulace)
  • Já bych začal bojkotovat EA. Nejdřív SWBF2, teď tohle.
  • Pc produkce (o konzolich nemluve) je uz davno v pr...i. Proto jsem presel na mobilni hry.
  • Poulicni ne, posilnicni. ;) Jak to zacali cpat do ulic a do mest, byl to zacatek konce.
  • škoda, zrovna do cyberpunku cpát mmo složku, panejo, tohle by mělo být všechno o atmosféře.
  • Dodám, že jak jsme mohli úpadek komorního a dospělého Zaklínače 1 a částečně i 2 mohli pozorovat u třetího dilů, tak Cyberpunk bude asi opravdu děs běs dle vyjádření:
    https://bonusweb.idnes.cz/pristi-hra-od-autoru-zaklinace-bude-mit-on-line-prvky-p0p-/Novinky.aspx?c=A171115_170110_bw-novinky_srp

Multiplayer,CDP se chce měřit s nejprodávanějšími tituly. Bojím se, bojím se.

Kdo mi dodá konečně atmosféru Blade Runnera v RPG. Kdo? Kdo?
  • Nj v NFS je misto AI tradicne "rubber catch up" a policie te nepotrebuje hledat, protoze se proste naspawnuji tam kde jsi.
  • ALHAZRED
    Tady se mužem bavit o tom, kerej nídforspíd je nejhorši, ten minulej sem hral 5hodin v ramci origin acces čehosi, to bylo za babku, a tenhle nebudu hrat vubec *1*
  • Wyverna
    Jako pokud minuly dil NFS 2015 dostal 7/10, tak toto nemuze dostat mene. Prave minuly dil byl nejhorsi a bylo to dno cele serie...tohle je mnohem lepsi.
  • ALHAZRED
    Undergroundy sem nehral, ptž dneska sou už ošklivi, ale asi budu muset, ptž poradnou zavodni hru sem nehral nepamatuju !! *16*
  • Lukass
    Hmm, Porsche Unhleashead nejlepsi dil, i zavodni hra vubec.
    Most Wanted taky fajn, a Undergroundy byli taky vyborny.
    Carbon prvni vlastovka, a upadek serie zahajen, Carbon byl posledni dil co sem tak nejak poradne hral, od te doby kazdej dil horsi a horsi, az po tenhle brajgl, kterym serie definitivne umrela.
  • ALHAZRED
    Mařenko proč...
    proč sou tam dragy, sragy, ofroady, drifty, a jiny píkoviny...NFS sou poulični zavody a honičky s policiii, a esli to už neumi, ať začnou delat isometricky RPG... *1*
  • ALHAZRED
    Tady se mužem zeptat, kerej nídforspíd je ten pravej...za me prvni Most Wanted to byl adrenalin, protože nikoho nevodil za ručičku a nechtel se každymu zalibit...chtel si postoupit na playlistu ?? musel si vyhrat zavody a splnit honičky s policajtama, a taky tam byl volny pohyb po měste...naprd si hlidku, už byla honička a že to byl adrenalin...Carbon taky dobry, jenomže ty policejti byli hodne slabi a honičky se dali odklikavat, tak sem si pulku hry vlastne odklikal...
    Ten novej Most Wanted 2 hezkej, ale hratelne slabej, to aby americkejm deckam nahodou nepraskla žilka...
    Jo ješte si pamatuju Hot Pursuit 2 na jiny dili si ani nevzpomenu *1*
  • Jack1947
    Most wanted z roku 2013 na toto to asi i trochu stylem hry navazuje jen to je o několik tříd horší.
  • Jack1947
    Šak v vedle jí už mají... navíc 55% takže to bude srajda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit