Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay – hrajeme Need for Speed: Payback
16.11.2017 | Redakce Games.cz
37 příspěvků
-
Ono nejde jenom o mikrotransakce, hra je cela k smichu.
Muzeme zacit, mesta pusty, ulice prazdny, budovy vypadaji hrozne. Celkove je hra prazdna, a nezajimava. Modely aut prumerny, pocit z rychlosti neexistuje, a neviditelny bariery tomu nasazujou korunu. Policajti sou smesni a kdyz nahodou prorazite pneu o jejich zataras, zachvilku se vam samo opravi :D Boze kdo tohle vymyslel, o AI nema cenu se bavit, zadna neexistuje. Odpad, tohle Nfs je fakt odpad a ja bych hodnotil tak 3/10.
Hlavne ze je tam cernoch, to je prece nejdulezitejsi. -
Jako doebat už doebanou serii ?? mikrotransakceee... muj milovany NFS to se už nevrati...ale diky hoši za video, bavil sem se... *3*
-
jsem zvedavej, kolik tomu da bodu, protoze z toho hrani to vypada, ze to je prumerna grindovacka, takze 5/10
-
pochybuju že jim posilaji kopii hry, jinak by už dávno recenzi meli. dneska se tuším už neposílají kopie predem a recenzenti recenzují z normálních verzií her. A rikat že jim EA nebo nekdo platí za recenze je silné narčení
-
Kde sú tie časy legiend ako Need for Speed: Porsche Unleashed...
-
Alza ? alza je partnerem Tiscali nebo games... já to myslím v širším měřítku tak by jim spíše nezaplatily a neposlali kopii další hry,
-
co myslíš tím "polízanici"? jedine co by na to mohlo mít vlyv je že by jim alza neplatila za reklamu kdyby ty hry hodnotili príliš nízko. Jakože nový NFS 2/10 a vedle reklama : kupte si to za 1800Kč *1*
-
Film může vyjít na milion pokračování jenže kdyby se ozval recenzent u hry tak by měl polízanici... navíc filmy nestojí na DVD/Bluray ani zbla polovinu částky hry... počítám nejhorší známka 6/10 ale to bych byl až moc velký optimista.
-
Jestli bude recenze na Games, s tim, že je to nic moc... generická nezajímavá hra, plná stupidních miktrotransakcí a lootboxů a přesto tomu dají 7/10, tak přestanu věřit, že se někdy herní průmysl vyrovná tomu filmovýmu... kde se recenzenti nebojí dát vysorozpočtový produkci na kterou se "hezky kouká" 3/10.
-
Chviličku jsem to koukal, ten off road se chová stejne jako normální cesta akorát se kapota trochu drncá. Škoda já si fakt chtel NFS letos koupit.
-
Angry Joe review
https://www.youtube.com/watch?v=wFAG2MLVjAY -
Vydrzel jsem koukat na to asi dve minuty. A uz to stacilo aby me ten svet zacal nudit. A taky mi moc nesedl pan co to hral, tu jeho jizdu jsem vubec nepochopil, ale uz mi mozna svita na jakou cilovou skupinu NFS s tim uz od pohledu naprosto prisernym jizdnim modelem miri. *3*
-
totální idioot, ale tady má pravdu...
-
Ta hra je strasna. Vim ze je to arkada ale kdyz vrazite v 100 km/h do sloupu mela by to byt konecna. Nekdo rika ze je to kvuli hratelnosti, ze by byla nuda opravovat auto nebo se nekde respawnovat, ale predstavte si strilecku bez moznosti umrit, je to to same.
Auto se nejspis ani neda poskodit, v Most Wanted z r. 2009 to slo alespon kdyz jste projeli policejni zatarasy ktere vam propichli gumy.
Ja bych si pral neco jako volnou Jizdu z puvodni Mafie. Skvely jizdni model (byt to byla porad arkada), poskozeni, inteligentni policie atd. -
Co je Angry Joe?
-
Angry Joe score: 2/10