Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wyverna
    Jako pokud minuly dil NFS 2015 dostal 7/10, tak toto nemuze dostat mene. Prave minuly dil byl nejhorsi a bylo to dno cele serie...tohle je mnohem lepsi.
    • ALHAZRED
      Tady se mužem bavit o tom, kerej nídforspíd je nejhorši, ten minulej sem hral 5hodin v ramci origin acces čehosi, to bylo za babku, a tenhle nebudu hrat vubec *1*
  • Dodám, že jak jsme mohli úpadek komorního a dospělého Zaklínače 1 a částečně i 2 mohli pozorovat u třetího dilů, tak Cyberpunk bude asi opravdu děs běs dle vyjádření:
    https://bonusweb.idnes.cz/pristi-hra-od-autoru-zaklinace-bude-mit-on-line-prvky-p0p-/Novinky.aspx?c=A171115_170110_bw-novinky_srp

Multiplayer,CDP se chce měřit s nejprodávanějšími tituly. Bojím se, bojím se.

Kdo mi dodá konečně atmosféru Blade Runnera v RPG. Kdo? Kdo?
    • deus ex mozna?
    • Pc produkce (o konzolich nemluve) je uz davno v pr...i. Proto jsem presel na mobilni hry.
    • škoda, zrovna do cyberpunku cpát mmo složku, panejo, tohle by mělo být všechno o atmosféře.
  • Chviličku jsem to koukal, ten off road se chová stejne jako normální cesta akorát se kapota trochu drncá. Škoda já si fakt chtel NFS letos koupit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit