Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme obtížnou, ale nádhernou plošinovku Ori and the Blind Forest
19.3.2015 | Redakce Games.cz
29 příspěvků
-
Tohle se prostě povedlo *3* *14*
-
Mě to tedy těžké nepřijde. Jednou za čas nějaká pasáž, ale pár pokusů a za chvilku se leze vesele dál. A jinak prostě špica, to nejlepší, co lze v arkádách dnes nalézt. Prostě jako za dob Amigy, jen moderně a véééééélmi dobře!!!
-
-
je to celkom tazke, pre hraca co rad hra podobne hry, tak netvrdim, moze pripadat kus lahsia, aj mne prisli niektore pasaze jednoduche ine boli tazke, podla mna dobra kombinacia a zladena do super hry. Ja som umrel ani neviem, asi 800+ krat :D, teda tu vidno, ze nie som hrac tohto typu, teda takychto arkadovo plosinoviekovo metroidno neviem akych hier, obcas si zahram, zaujimavy titul (ako tento) a to je tak vsetko.
-
-
Je to velice hezká a dojemná pohádka. Pro mně jako příležitostního hráče těchto hopsaček je dosti náročná na ovládání. Budu muset potrénovat *4*
-
Nalejme si čistého vína, kdo z vás mistrů za tu hru zaplatil? Já tedy určitě ne, ale hrát ji budu. Že nepřispěji vývojářům? To mě strašně morálně tíží a asi dnes neusnu. Naštěstí jim ale platí spousta jiných hlupců.
-
-
chjo.. ty ses tak hloupouckej a jeste mas potrebu se tim chlubyt :D
-
-
chlubyt? *11*
-
-
chlubyte = 8x chlubit *5*
-
-
ano ano pekne sem si nabehl :D
-
-
-
-
-
Konzoloidní hra a těžká...HA HA HA.
-
-
drbat se nohou za uchem je taky težké, a pritom je to blbost
-
Hral si ju ? Je celkom tazka. Len tak fakt pre zaujimavost, CO je pre TEBA tazka hra ? Aby som sa aj ja zasmial.
-
-
Kdo tvrdí, že DS je těžký, nutně si musí zahrát toto! Po 25ti úmrtích během tří minut a ukrouceném malíčku jsem to musel vypnout, dát si pauzu a pak pokračovat :D Ono teda jak která část... občas brnačka a pak se objeví něco šílenýho... ale boží hra. Už dlouho mě hopsačka takhle nebavila.
-
-
prosím tebe, dyť jsi celé DS odjel v coopu. Tohle je brnkačka proti DS. Zrovna jsem dal solo Sinha jen na longs sword v NG+3, tož to byl záhul...
-
-
Brnkacka to nie je, mat to zbytocne behanie 2-5 min ku kazdej tazsej pasazi tak to trva dlhsie ako cely DS1. Ale toto ma normalny system checkpointov ;-)
-
-
btw ten system savů je popravdě normální F5, jelikož vždy máš body na to udělat link, takže savuješ pořád... *7*
-
-
Nevidim v tom problem, aspon netreba stracat cas uplne zbytocne ako v DS, a hram rovno len zaujimave pasaze.
-
-
není to zbytečné, v DS je systém savů prvek lore a hezky to zapadá do koloběhu smrti...
-
-
-
expert promluvil. Sinh má bonfire hned u sebe, jako spousta těžších bossů..
-
-
Ved chvalabohu, aspon niektore bonfire su umiestnene zmysluplne.
-
-
-
Neztrapňuj se, zase si vymýšlíš, jak je tvým zvykem. Moc dobře víš, že jsem řekl, že jsem si pomoc z coopu zavolal asi 2x nebo 3x, nikoli na celou hru. Krom toho pořád nerozumím tomu, proč mi vytýkáš, že tu hru hraju tak, jak je udělaná - včetně multiplayeru. Asi ti fakt musím hodně ležet v žaludku :)
-
-
ps. už jsem ti několikrát řekl, že nevíš co je Dark Souls, opravdové Dark Souls, NG++++, calamity ring, solo hra, nemáš projeté DLC, tajné lokace nic, takže počítej, že budu nadále i tvůj stín, pokud si budeš neustále sraát do huby fakane ulhanej...
-
-
Jedinej, kdo mi serre do huby, seš ty (fuj) a serreš mi tam srračky, který jsem nenapsal *2* Jináč promiň, ale tolik mě DS zase nebavilo, abych ho hrál 6x dokola. Pokud ta hra (dle tvých slov) nestojí za to při prvním projití, tak je asi někde chyba a vážně to nebude tak super, jak ty si tady vymodluješ *3*
-
-
Pokud máš dobrou paměť, tak jen potvrzuješ to, že jsi největší lhář *1*
-
ty zoufálku, ty už nevíš, jak více se ponížit. Obtížnost Dark Souls je variabilní a můžeš si ji postupem času udělat ještě těžší, ty ulhaný fakane jsi neprozkoumal DLC oblast, vůbec nevíš, jak se tam dostat :) Minul jsi všechny tajné lokace, těžké bosse jedeš coop a nakonec tu všem vykládáš, jak je to lehké, ještě před tímto tvojím vystupovaním, jsi trvrdil, že jsi to hrál tři hodiny, a že je to šestkrát horší než Skyrim. Prostě neustále jen lžeš a já pořád nechápu proč :) Proč má pořád potřebu zvyšovat si na webu ego a přitom si ani neuvědomi ty lži, co navykládal předtím, pozor na mě, já mám dobrou pamět :)
-
-
-
ty se ztrapnuješ sám, prvně tady plácneš, že jsi všechny těžší bose je coop a teď tu meldíš sračky, jak je to strašne lehké, takové ubožátko dětinské *15*
-
-
-
Bol som stym tak aj ja. A hlavne na konci, sice kratka pasaz, pomerne, ale no :D ked ste nedohrali tak uvidite.
-
Taky to musim hrat po castech, po nejaky dobe dostavam skoro amok a musim si dat pauzu :D
-
-
Mě to přijde těžké, dcera to chtěla a prakticky to hraji za ni a mám problémy, takže po chvíli hra otráví a moc tomu nepomůže krásná grafika. A navíc chybí čeština, ta by ze byla zapotřebí. *9*