Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme PS4 verzi Zaklínač 3
21.5.2015 | Redakce Games.cz
101 příspěvků
-
Ten můj to naštěstí umí perfektně.
-
Zkus do těch dveří neběhat ale jít. Jde to líp.
-
https://www.youtube.com/playlist?list=PLykx3Bb5fuLB3NtOJydNlgoTx33Xe79D4 *3*
-
Kluci je nekde nejaky shrnujici video nebo text druhyho idealne obou predchozich dilu. Nepamatuju si poradne detaily. Dik.
-
Pred topivcema jsem pelasil uz na druhou obtiznost, ale asi to bylo tim, ze byli level 6 :-)
-
Sorry za preklepy,uz jsem budu psat jen z pc!
-
Nemam duvox si vymysket,to vykreslovani je znat,hlavne,kdy jedete na koninebo se otacite do leva,do prava.A samozrejme si nastavit citlivost bambuli.
-
Ty rozplizli textury jsou tim,ze ma nekdo pomali zobrazovac,nebo spatne nastavenou tv.Ja mel problem,ze jsem zjistil v tv,ze herni rezim mam uplne na houbi,ne ma podporu mousen flow400hz.Pak jsem to prepnul na standartni nastaveni kde to vykreslovani sceny ma tutopodporu,a je to uuuuplne onecem jinym.Zadny rozmazavani a skubani.
-
Také si myslím že to bude mít určitě spojitost s přizpůsobením na ovladač.. Doufám že do budoucna si stímhle pohrajou hráči třeba formou módu, trefit se občas do dveří je fakt oříšek :D
-
lootbox, takze neco ve stylu lootnem tvoji platbu?
-
Jukněte na http://www.lootbox.cz/, ta krabice je pecka
-
každopádně, čím dál více se těším na Kingdom Come.
-
Hraji sic PC verzi, ale ovládání postavy (pohyb) je strašně nemotorný až chaotický, nevím zdali to je tím, že je to přizpůsobené na konzole, ale Geralt působí v určitých situacích značně nemotorně. např: pohyb v interiérech, kde je problém se často strefit do dveří, to samé platí o jízdě na koni. To je asi největší negativum co bych mohl vytknout, hra obecně je jinak povedená.
-
Sice mám teda i7-4790, ale u 3D by to nemělo mít zase takovej fatální vliv.
Měl jsem něco podobnýho se stejnou grafikou a po upgradu u některých her fps narostlo, ale u některých skoro ne. Tězko odhadnout. -
Prázdný místa mi nepřijde jako správný popis. Snaží se dodržet jistý reálie, kde to prostě není 5 monster na m² a navíc uplynulo několik stovek let po konjukci sfér, zaklínačský řemeslo je na vymření, protože je čím dál tím méně monster (podle knih) A pak si navyš obtížnost a uvidíš jak budeš pelášit až na tebe zaútočí smečka vlků nebo víc jak tři topivci *1*
-
ted po patchi 1.3 sem se z 1440*900 zved na 1680*1050 s lepšim výslednym framerate... rikam, este novy ovladace a nedej bože další patch s optimalizací a jedu fullHD i na ty svy 1gb plečce... takže docela ok a da se rict standard v dnesni dobe. Kdo chce hrat v den vydání tak bud nVidia nebo nabušená ati, či si počkat tejden dva, a de to i na mainstream HW
-
Tak ze Zaklinace 3 jsem zatim prekvapeny. Hra vypada dobre na prvni pohled se mi libi styl hrani - questy, dialogy, souboje. Hral jsem zatim na druhou obtiznost, ale zvysim na treti. Zatim jsem sice prekvapen, ze jsou zde velke prostory (lesy, louky), ale celkove mi prijde, ze je zde dost hluchych mist - velky les a uprostred nej jeden otaznik, coz znamena potvoru. V Gothicu byla vetsi koncentrace monster. Ale to je jen prvni pohled, zatim jsem v prvni lokaci. Kupodivu mi nevadi ani dialogove animace, i kdyz bych dal prednost klasickemu textovemu klikacimu rozhovoru, ale to je asi trendy vyvoj animovane dialogy. Uvidime jak dale. Hra se mi libi kvuli priblizeni se otevrenym hram a jejich stylu. Muze se libovolne chodit, muze se do vody. Stale vsak mam pocit, ze Zaklinac je spise "pribehova" hra, dava se duraz na pribeh a souboje, apod. veci jsou spise doplnkem. VElmi rad se budu mylit. V porovnani napr. s Gothicem to bylo naopak. Tam bylo hlavni hrani-souboje, bylinky, priroda a na pozadi toho byl pribeh.
-
Tak to stáhni přes GOG downloader, ten navazovat umí. *5*
-
Ne nutně, záleží i na tom, jak husté je logické osídlení v té které oblasti. Navíc se nemusíš přidržet reálných měr, stačí realisticky působící míry. Vávra o tom napsal blog kdysi. Ale pokud se ptáš, jestli mi vadí cestovat patnáct minut z vesnice do dungeonu, ano, patnáct minut je moc, pět až deset je v pohodě. (Jako cesty na mise v Mafii třeba.)
-
Ale Veskoslave my se nebavíme o knihách nebo předchozích hrách, ale o W3, na kterém evidentně dělal mezinárodní tým a evidentně ho budou lidé hrát především v angličtině, tudíž CDP jistě věnoval angličtině velké, pravděpodobně rozhodující úsilí.
Netvrdím, že polština je špatně udělaná, nebo že není lépe udělaná. Prostě proto, že nemám důvod zkoušet ji. Tvrdím, že angličtina je dobře udělaná, hra je v anglině solidně napsaná / přeložená a angličtina W3 je bohatší, než je ve hrách zvykem. Je myslím srovnatelná s Project Eternity.
Polštinu ocením v Zanussiho filmech, ale ne ve hrách. Bylo by to jiné, kdybych polštině rozuměl, bohužel lépe rozumím angličtině a proto hraji v angličtině, ve které titulky často ani nepotřebuji a neodvádí tak mou pozornost od jiných podstatných faktorů scény. A proč jsem vůbec reagoval? Reagoval jsem na zavádějící tvrzení, že slovanské jazyky jsou košatější. Protože nejsou. Neznamená to, že jsou méněcenné, že se v nich nedá vyjádřit totéž (někteří filozofové tvrdí, že se naopak člověk nemůže dostatečně exaktně vyjádřit v anglině, protože to neumožňuje její gramatická a syntaktická struktura, ale text jako Zaklínač prostě nemá heideggerovské nároky na rozlišení sein, dasein apod.) nebo že pro nějaký žánr angličtina hodí lépe, ne, slovanské jazyky jsou dostatečně košaté. Ale nemůžeme tvrdit, že jsou košatější.