Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    koukám na to video a nemůžu si pomoct volnost pohybu moc není.navíc jsem doufal v CZ.Tak že si raději rok počkám co se s hrou stane.
  • KIMCID
    jinak vysíláni svého agenta na mise je jak z total waru
  • Na hru se těším už dlouho, ale mám pocit že s touhle hrou se Bioware připravuje na to, že další DA bude mmorpg
    • Prosím nestraš! O.o
  • taky když v prirode narazite na velkej kámen ho preskočíte misto aby jste na nej stoupli?
    • p.s.
      taky jak tam lezli do toho vršku, opravdu by bylo tak težký udelat animaci lezení nahoru do neschudneho terenu? tohle hledani dostatečne šikme plochy je v dnešní dobe už docela trapny
  • Ještě něco k hádce myš vs. gamepad, vy všichni co obhajujete stále myš, když držíš myš v ruce každý den v práci 8-9 hodin tak si rád když jí doma odložíš a zahraješ si s gamepadem. Alespoň já ano...
    • MrSanta
      Já to mám stejný. Myš mi z práce už leze trochu na nervy. Když to jde, hraju na gamepadu. Přijde mi to mnohem pohodlnější. A to nemám gamepad ani dva roky. Strašně snadno jsem si na něj zvyknul.
    • del0
      Taky doma rád chodím po jedný noze. Po 8 hodinách v práci na dvou je to zábavnější...
      • brecim smichy
    • Nevím jak ostatní, ale já už vůbec myš nevnímám jako nějaký ovládací nástroj. Pro mě je to strašně přirozená věc a je mi fuk, jestli jí denně používám v práci a pak ještě doma. Ono je daleko horší sedět v práci na židli a k tomu koukat do monitoru a toto ještě dělat doma.
      • Možná po 20ti letech práce na PC budeš mluvit jinak a budeš mít taky v zápěstí zánět šlach...
        • Já mám kliku, že dělám i v terénu, takže naštěstí nemusím řešit tento "problém". *3*
        • del0
          Zánět šlach není problém myši, ale špatným držením / polohou ruky.
        • Největší blbost co jsem za poslední týden slyšel. Ten tvůj ovladač způsobuje mnohem víc problémů než ta myš. (btw ten tvůj argument používá každý druhý rádoby troll....i stěmi 20 lety práce na PC)
  • ta mapa co hráli mi prijde hodne členitá, jakože lokace kam se chcete dostat je sice na mape kousek vedle ale diky ruznym utesum a prurvam a neschudnemu terenu trva dlouho než se tam dostanete a než vubec najdete cestu (umele prodlužovani herni doby) a zrejme taky snaha naplacat na co nejmenší prostor co nejvic obsahu.
    • Zrejme tvoje prvni rpg.
      • prčo první, ja vim že je to tak i u vetsiny ostatnich rpg ale tady mi to prijde jako uplny extrem
  • OT: nechápu, jak můžete hrát na tak tragickejch myších s ultralow rozlišením. Já si koupil herní myš nejen kvůli hraní, ale i kvůli práci i když teď už neprojektuju tak pořád při práci moje ruka "nacestuje" míň kilometrů ročně a to nemluvím o nastavitelných makrech atd. Hlavně šetříte svoje zdraví, pár mých kamarádů má zánět šlach(ne z paření ale stát se to může) šetřete svoje zdraví, páč vaše gamesplaye, hlavně Pavlovo, jsou super
    • del0
      V první řadě jde o kvalitu snímače. DPI je jen marketingový trik. Vysoké DPI paradoxně zhoršuje přesnost. Progameři v Q3 vždy hrávali převážně na low DPI (pod 1000) a to i na drahých myších s tisíci DPI.
      • no hele já nevím ale mě se hraje nejlíp na co nejvyšší DPI, progamer nejsem, vím proč to dělají ale oni mají nastavení na myši na max a v menu na min, to je rozdíl, mě to nevyhovuje a zvyknul jsem si, mám herní podložku a na ní je ovládání dost přesné. Navíc spousta myší má sniping button, to je super věc, moje myš jí nemá ale ta příští jí mít bude
        • del0
          Nízký DPI je přesnější, protože častěji "přehlíží" drobný nerovnosti povrchu. U vysokého DPI snímač bere z povrchu mnohem více dat a tím pádem i nějaký prd na podložce může ovlivnit pohyb. Přepínání DPI přímo na myši je dobrý na rychlou změnu sensitivity, podle typu zbraně. Když si ale na každou zbraň nastavíš sensitivitu a akceleraci přímo ve hře, tak ani tohle nepotřebuješ.
    • Souhlas, na myších a klávesnicích by se rozhodně šetřit nemělo no.

To říkám jako hrdý majitel GX9 ( kolečko už nejezdí) a G15 klávesnice ( furt funguje občas se sekne) po skoro 8mi.
      • hele já mám A4tech 747h a je mnohem lepší než většina geniousů, razerů, roccatů atd. a drží už 3 roky cca, teď si budu kupovat nový komp a s ním i novou myš a asi stejně půjdu do a4tech a to mám prachy na mnohem dražší myši. Moje dosavadní zkuženost - hodně se mi potí ruce takže potisk na zadní straně je rozežraný - tohle je jediný problém který mám a vzhledem k tomu, že je kosmetický don't give a fck. Opletený kabel, vždycky když jsem šel makat tak jsem zmuchlal kabel a hodil myš do baťohu vedle notebooku a furt funguje skvěle. Roccat? Za půl roku zacházení jak v bavlnce myš v ........
        • Ted jsem koukl na zboží a nevypadá špatně, no 3roky já 7let to je trochu rozdíl :-D. Při intenzivním každodenním používání... díky za možný typ do budoucna a ta myš není špatná 8200dpi (mám jen 3200) s tím že to je tak možné dobré pro fraggery nebo ti co potřebují 150% přesnost. Mám i originální už proježděnou podložku.

Tehdy to vyšlo celkem i s podložkou něco přes 5k.To tvoje je tedy o dost lacinější ale tahle klávesnice je gamingová A4 se mi tolik nelíbí ale to je možná čistě věc osobní estetiky.

Jn, pocení = mínus - taky špína... to jsem ale neřešil. U gamepadu je to např uplně běžný jev.

Nevidím nikde že by se dala zmenšit/zvětšit hmontost přidáním odebráním závažíček. To jsem ocenil aby myš "neplavala" po stole ale je pravda že tehdy jsem se řídil srovnáním a tahle vyšla nejlíp jako set.
          • Závaží to má. A věř mi že ta myš zažila hodně brutální zacházení a věřím že pár let ještě vydrží.
            a4tech má i sérii bloody a to jsou fakt špičkové myši, já sám chci víc dpi a dělají i 8200dpi akorát mají i cheaterský software, který eliminuje recoil u stříleček, to ani nevyužiju, navíc je to jen na pár tisíc kliknutí a pak to musíš zaplatit, ale jakmile na nějakym serveru zjistí, že to používáš tak máš ban
  • EA... nikdy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit