Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme rozporuplnou střílečku Destiny
17.9.2014 | Redakce Games.cz
70 příspěvků
-
bez autoaimu to budes jako kopyto vzdy, to je realita
smrdlani prstem se presnymu polohovani celou rukou nemuze rovnat, a to nemluvim o citlivosti a rozliseni senzoru -
Gejmsplejovat, to je něco jako hrát ?
-
Jsem jediný, komu se u video recenze, rozjíždí sync videa a zvuku ?
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/%C3%9Avaha
-
battlefield 4, ma to prakticky nekonečnou znovuhratelnost i když je to starší hra
-
Takhle to dopadne když jdou 2/3 peněz do reklamy a do hry až zbytek.
-
Tohle vypadá na ženskou. Mezi první a druhou napsanou větou proběhlo v hlavě ještě spousta věcí.
-
battlefront ? evolve ?
-
Pokud člověk není neschopný vymatlaný kopyto, jehož jedinou mozkem zvládnutelnou abilitou je pohyb myši nahoru a dolů a zadupávání pár kláves do stolu, pak bez problémů. Ale jako tolerantní člověk chápů, že ne všichni můžou být tak nadaní jako já, a že žiju mezi podřadnou držkující pryží, která je tak schopná jako lejno u cesty.
PCčkář, co hraje na gamepadu -
nevyjde, protoze packovacem se fps hrat na urovni proste nedaj *6*
-
temahle recma ze sebe delate jen negramotny neandrtalce lidi.... toe porad dokola. Dost ubohy neustale srovnavat konzolovy hry s jejich ovladanim ovladanim na mysi/klavesnici kdyz kazdej vi ze to sou proste konzole a ten pad ma kazdej.... za cas se vyvinete z opice a zjistite ze svet je vetsi nez si myslite, myska na kterou klikate od narozeni neni jediny ovladac a to ze neni ovladani na padu tak rychle jako na mysi (kdo by to rek.....) je take jasne kazdemu diteti... takze se jen ztrapnujes :) je spouste her u kterych dam prednost padu i na PC a u naskriptovanyho SP je mi vazne upr*dele jestli zastrelim AI za 1 nebo 1.5s ale spis ocenim misto sezeni u PC celej den poleh na gauci. Tohle je ale nad ramec mysleni nekterych lidi. Proste mys je zakon ! .............
-
Teď jsem si uvědomil, že po Titanfall je to jen další online FPS zívačka. Vyjde někdy v budoucnu vůbec nějaká dobrá FPS? Naposledy byl dobrej Wolf a to byl jen single. Od Advanced Warfare moc neočekávám a jiný chystaný FPS mě nenapadaj.
Okurková sezóna. Budoucnost patří indie hrám. *5* -
smrt konzolistum, zabitím jedného konzolisty zachránite jednu pc hru
-
jsem tvou vetu nepochopil.. budes hrat hru protoze te na ni oslovily dlouhe loadingy? :D
-
ted nekdo dal ten raid co tam je trvalo jim to 12hodin.. by jste si meli v recenzi upravit gametime :D
-
Strašně mě zarazilo jak má hra dlouhé loadingy.Pokud to bude někdy na pc tak to určitě zkusím.
-
To je prauda praudouci.
-
Bohužel, přesně toto je zatím styl, jakým se Destiny prezentuje. Věřím, že časem se z toho stane hodně zajímavá akce, ale v současném stavu, je to hodně na pousmání na to, jak bombastické to mělo být.
Kromě pěkného prostředí, to zatím má prvky kdejaké budgetovky. -
Tohle jim proste nevysvetlis :)
-
Má pravdu. Nechápu, jak někdo může hrát na konzoli 3D střílečku a ještě v mulťáku bez myši *8* . Ten pohyb je strašně zpomalený.