Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cetl jsem x krat, ze melee je OP, ale kdyz jsem hru rozehral s melee grupou (knight, war,, rogue, cleric) tak jsem dostaval na budku neskutecne. S magic grupou (2x wiz, conj, +ranger) jsem napriklad tu pevnost v uvodnim meste plnou magistru vybouchal na levelu 3 a 4 (obtiznost classic), ale s melee grupou (lv 3) mam co delat uz v tom turnaji pod mestem. Prijde mi mnohem jednodussi likvidace na dalku, kdy se ke mne vetsinou nepritel ani nedostane a kdyz, tak ho uklidim teleportem pekne do plamene, oleje, ci jedu. Kombinaci povrch + kouzlo se daji vytvaret neskutecne ucinne kombinace, az mi je melee nepritel lito. Momentalne uz mam s magic partou prosmejdeny temer cely ostrov, a dostal jsem vyprask zatim jenom jednou. K melee bych se ale rad vratil -

a) bude se na vyssich lvl obtiznost soubouju s melee partou zlepsovat?
    b) jaka je vase zkusenost melee vs ranged resp. magic party?
  • Morraw
    Hraju na Tactician obtížnost a můj první pokus v souboji většinou nedopadně dobře. Vyhraju, ale většinou při tom spotřebuju nějaké resurrect scrolly.
    Další pokus už většinou vyhraju bez ztráty kytičky. je to tahovka, takže i jediný tah dokáže často určit jestli souboj projedeš nebo ne.
  • toto si tu len tak odlozim http://www.metacritic.com/game/pc/divinity-original-sin-ii/critic-reviews
  • Morraw
    Já tedy hraju na Tactician a AI 2.0 umí příjemně překvapit.
  • ale jde to projít bez zabití?
  • mimochodem, jak ti muze zbyt posledni, kdyz je donutis jit po nem? takova drobna argumentacni skulinka
  • kdykoliv s kymkoliv jsem dal taunt, tak me vesel obesli i za cenu seknuti do zad a sli dal

ja nerikam, ze je to spatne, ale souboje jsou docela dost jiny proti jednicce
  • Mohli byste se tomu věnovat ve fight clubu! :)
  • A tohle je jen o soubojích? Asi máme jiné verze. Mně příjde, že se víc hrabu v knížkách, hádankách a v kecání s lidmi. Ale souboje stojí za to.
  • Já je přinutím, aby šli.
  • KrPa
    tak jestli cestinu udelaji do roku 2019, budou frajeri minule to trvalo 2 roky, lariani je totiz tezce ignorovali s nejakymi dotazy
  • Snad nekdy vyjde rpg ktere nebude jen o soubojich, ale budete si moct vybrat. Neco jako byl kdysi Fallout. (Zase opacny extrem jako predvedl nedavno Obsidian, ze jsou ve hre tuny textoveho balastu, bych taky nechtel)
  • coz neni zasluha stitu, ale ze po nem nejdou
  • To je tak na projítí lodi na začátku na druhou stranu ne?
  • Štít má hromadu armoru a ability, které ho vylepšují. Štítař mi často, když má aktualizovaný gear, zůstává v partě jako poslední.
  • Decaying se naštěstí dá rychle odstranit fortify. Ale je pravda, že protívníci rádi znásilňují rogunu, která má obého vyváženě málo. :)
  • Přitom nechápu proč. Je to věc, se kterou se dá hodně vyhrát. Taky si lidi, stěžují, že hra je moc těžká. Nevím, jestli se ze mně stává dobrý hráč, ale classic obtížnost mi přijde o hodně lehčí než v EA. A tak akorát pro mě. Normálně ve hrách dostávám do držky i na very easy. :D
  • vsak, ale i protivnici se mi sesypou casto na toho nejzranitelnejsiho jak vosy na bonbon

kdyz ti tam pridaj jeste neco vtipnyho jako decaying, ze nemuzes ani lecit, tak je vymleto v cuku letu
  • Morraw
    Dva typy brnění budí v diskuzích na Steamu hysterii. Přitom ve většině případů je jedno z nich výrazně nižší (melee classy vyšší physical/nížší magic, kouzelnící naopak).
    Podle toho pak stačí směřovat útoky a po snížení jednoho z nich na nulu začínají také platit všechny vedlejší efekty (stun, freeze atd.)
  • je to takova jednicka na steroidech

ale nektery veci jsou dost zmeneny, predevsim ty dva typy armoru z toho delaj docela slusnou loterii

nektery imba veci jsou nerfli az na nulu, treba stit mi pripada temer k nicemu, skill s blockem uplne zmizel a stit jsem videl zatim jenom jeden s 10%

co me trochu desi, ze utek z toho prvniho ostrova me stal asi 30h a to byl teprve rozjezd, ten venca to musi jenom probihat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit