Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay – hrajeme RPG Divinity: Original Sin 2
19.9.2017 | Redakce Games.cz
112 příspěvků
-
Cely svuj zivot hraju jenom rpg a hral jsem i uplne stary DD a jednicku, ale tahle dvojka me nechytla a asi po 10min hrani jsem to vypnul asi uz jsem na hry stary :)
-
id = Femto/Alucard
/náklik -
ou.. zkus si to. já nemám moc rád tahovky. ale jednička se mi moc líbila a na tohle jsem se těšil. dnes jsem v tom utopil 8 hodin... *15* je to skvěle napsaný, jestli umíš dobře anglicky, budeš jásat už jen z toho. vtipný a chytrý. no a potom je tam ta volnost řešení věcí..často dost nevšedně. a ty mechaniky jsou super. třeba když máš v grupě undeada Fane, tak když na něj omylem použiješ klasickej healing, tak ho tím zabiješ. HP mu zvedáš jedem..no a takovejch nápadů je tam plno a vykresluje potom super situace.
-
Stručně řečeno: Velmi povedené RPG, které by fanouška žánru nemělo zklamat.
-
Dámy a pánové bez patosu tohle je masterpiece hotovo tečka kupte si to netřeba dalších slov
-
Moje nejoblíbenější hry jsou Fallout, Planescape Torment, Baldur's Gate apod., ale u prvního PoE a OS jsem vydržel snad delší dobu u tvorby postavy než v samotný hře. Co se týče grafiky, tak to nevidim tak hystericky jako některý experti tady, ale taky se mi nelíbí. UI jak od Ubisoftu, kýčovitá stylizace a ten podprůměrnej dabing mi bourají imerzi víc než vizuál Ultimy 4.
Vývoj postavy se mi u OS líbí a souboje jsou ok. Má to cenu prubnout ještě jednou kvůli příběhu? Pillars of Eternity se mi totiž naopak celkem líbilo vizuálně, ale odinstaloval jsem to kvůli stupidnímu scénáři. -
Ano, a je rozkopírování ve všech diskusích...
-
Nauč se psát kriple *15*
-
No, tahat 20 GB z warezu a pak znova originál, to se mi fakt chce.. *1* Vyřeším to jednoduše - počkám na recenze, počkám na češtinu a pak to bude navíc ve slevě minimálně za polovinu současné ceny, takže mě nebude nebude mrzet, když to nedohraju.
-
tak co tu děláš, beztak ani nepracuješ, ještě žiješ u maminky, tak upaluj udělat úkoly, ať můžeš zase cestovat na Mars *15*
-
V první hře jsem nechal 168h a vyzobal jsem snad 99% obsahu. Vím, že jsem měl během hraní dvouměsíční pauzu, ale s chutí jsem to dojel. Vím, že další mapy působily slaběji, ale snad to zde nebude stejný případ.
Mám za sebou jen 30h a první mapu, kde se odehrává první Akt, mám snad jen z 50% odhalenou. -
u DOS1 mě to taky asi prvních 30 hodin chytlo a hodně bavilo, ale ta třetí a čtvrá mapa už byly opruz a chtěl jsem to mít rychle za sebou. Tak uvidíme, jestli ti vydrží stejné nadšení až dokonce
-
to je ale pekněě debilní přísvěvek. Je mi z tebe stydno...
-
Hraní Divinity Original Sin 2 povyšuju na zážitek podobný jízdě na slonu, řízení stíhačky a cestě na Mars (berte prosím s nadsázkou).
Užívám si naprosto každou vteřinu, ptže her, které mě takhle chytnou a pohltí, je naprosté minimum. Lariani to dokázali a překonali sami sebe. Úplně všechny aspekty hry doznaly velkých změn a hra už v prvních hodinách dává tušit. že půjde o epický klenot, který bude všude skloňován jako synonymum výborného RPG.
Jestliže bych měl vyzvednout jedinou skvělou věc na D:OS2 (z milionu dalších), tak to bude SVOBODA. Svoboda, kterou vám hra dává v objevování světa, řešení úkolů a soubojů. Nic není striktně omezeno jako v jiných podobných hrách a hra nabízí mnoho možností, jak ji hrát.
Těším se na recenzi a na rozumnou diskuzi pod ní s podobně smýšlejícimi lidmi (včetně bandy trollů, která diskuzi poctí svou přítomností) -
Diky za gamesplay, panove. Uspesne me presvedcil, ze i navzdory par podivnostem, ktere se mi zrovna moc nelibi, tahle hra zjevne stoji za koupi a bude nutno ji pridat ke sbirce k (nejen) prvnimu dilu... :)
-
Jen k tomu zacatku neco pro doplneni a upresneni: Coop neni pouze online, stejne jako u jednicky jej lze hrat ve splitscreenu na jednom kompu anebo i ve ctyrech u dvou kompu na LANce ;)
-
cry me more...
-
ty jsi ovšem takový zdejší jelimánek bez vkusu, takže to je jedno co tebe zaujalo...
-
holt né každý je na pohádky o červené ještěrce a nějaké hnusně nadizajnované elfce z půlmetrovým krkem... *14* *14*
-
souhlas, CRPG jak ma byt, takhle jsem se naposledy bavil tak maximalne u witchera :)