Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a nejvetší jsem samozřejmě jáááá *5*
  • minimalne prelepit :)
    popripade, kedze uz na tiscali pise aj jirikova, tak ju tam posadit tiez, nech je sranda
  • Hra je to super, ale mám problém s angličtinou - velmi ukecané dialogy. Ještě tak před 7 lety po jazykovce to bylo v pohodě....pak přišla vejška, práce - kde člověk druhej jazyk moc nepotřeboval a mozek zapomíná. Joo, rozumim zadanejm questum, rozumim nabízenejm odpovědím.....ale není to ono detaily mi unikají, takže za sebe - na češtinu se těším.

Hru bych subjektivně hodnotil 8/10 - na Baldura se to nechytá ani náhodou v ničem - Jen lepší grafika
    v případě Pillars. I přesto je to po mnoha letech jedna z best off games, kterou jsem měl možnost hrát.
  • Taky to hraju nahoře bez. Pořád čekám na nějakej "kangaxx" fight a zatím nic. Hra je vynikající, užívám si to.
  • del0
    Tjn. To jsou největší znalci, hlavně mlátiček. *15*
  • del0
    Souhlas. Magii v BG nejde překonat. *1* Leda, že by to udělali na ADnD a sakra se snažili. Možná to nové RPG Sword Coast Legends na 5 edici.
  • seprah
    vy jste to vůbec nepochopili. pánové jedou hardcore, bez brnění!
  • Díky za rady....přibral jsem v hospodě rangera na 3. úrovni a už to jde znatelně líp.
  • Tak recenzenti ani hráči nejsou dostateční znalci. ;)
  • Asi by to chtěla plechovku se štítem na tankování.
  • Keyz
    Chce to žalobu ve stylu USA. Jejich bradavky mají špatný dopad na výchovu mládeže a proto se to musí zakázat!
  • Hodinu, dvě, je to celkem zajímavé. Časem člověk přestane sledovat dějovou linii. Zůstanou tak jen souboje, které jsou poněkud chaotické a časem repetitivní *9*
  • Thorar
    Když tam jdeš takhle nepřipravenej, tak to chce nějakou taktiku. Tanka mezi dveřma nebo něco takového.
  • Thorar
    Aha, už jsem konečně pochopil to Pavlovo "Gaysplays", neviděl jsem totiž Bloodborne :-D Jo pobavilo, ale příští gaysplays video bych prosil s Baty, Bety nebo Tlamiczkou, přinejhorším s Lukášem G. *1*
  • Co jsi čekal na gaymes?
  • Keyz
    Potřebuješ tanka na kterého většinou naběhnou. Jinak jak psal, Morraw. Lze to řešit různě anebo později.

U Fuka (čáry), zase čti kouzla. Některé jsou špatná a zbytečná. Některé zase super.
    Zde to je dobře popsáno: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=416939844
    V sekci Wizards - Intro & Spell Review.
  • Paulcz
    čas přibrat nějakou fajnou redaktorku :)
  • Morraw
    Tak zrovna tento úkol jde splnit někoika způsoby. Já tam šel později s plnou partou a bylo to vpoho.
  • Tak já jsem tedka ve strongholdu u Readrica a naprosto se nečapu. Mam Rogue a Wizarda na 3. úrovni a k tomu jsem si pořídil barbarra ale ten je ještě zelenáč. naběhnou tam na mě vždy dva Priesti, k tomu jeden ten co vypadá jak templář v těžkym brněný a 4 nějaký vandráci a souboj trvá tak max 10 vteřin a jsem mrtvej. Ale baví mě to, ne že ne.
  • asi myslel GGG a hnisavca *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit