GamesPlay – hrajeme spin-off Far Cry New Dawn
-
Standalone?
Přeskinovaná čtyřka jo taky bych to vypustil kdybych to nehrál 🙂
-
Takže je potřeba předchozí hra? Spíš asi něco jako Primal... to byla vlastně jenom "přeskinovaná" čtyřka, jestli se nepletu.
-
Větší DLC 😉
-
Hele upřímně já se jím ani nedivím, když to lidi kupují jak smyslu zbavení v den vydání tak či tak. Hold mají politiku kde jednou za čas aktualizují engine a pak ho vyždímou v několika hrách, než ten cyklus udělají znova. Třeba u série assassins creedu jsem za tento přístup i rád, sice teď uvidíme ještě aspoň jeden díl jako origins a odyssea, ale aspoň se ta série jako celek trochu viditelně pohla.
-
Třeba proto, že jsem ji nerecenzovala.
-
Proč hry nerecenzuje někdo koho baví a prochází je aspoň na 90%?Další nudný gameplay typu nevim, nevím, pospíchala jsem na recenzi.👎
-
spin-off?? Chápu, že v názvu není číslovka, ale nejde náhodou o regulérní pokračování? Já v tom přesvědčení alespoň žil.
-
Neměla Far cry 4 se nedalo dohrát bez grindu a Primal se jelo od začátku do konce +- plynule bez přerušení.
-
4 měla reciklaci ve formě Primal a 5 má ve formě New Dawn, prostě nový styl ubi
-
V co-op s kamarádem ještě více vyleze na povrch naprosto tragická AI, takže se hra stává nulovou výzvou. Ale pokud vás to itak baví, tak asi našli správnou cílovku.
-
no na druhou stranu aspoň anthem nerecykluje předchozí díl ve všech směrech.
-
To je dost neprofesionální, " Hrajeme abysme ukázai novou i když pro nikoho nezajímavou hru"což se i stalo ale pokud je to tak jak se píše to je trochu přehnané. Nicméně kdyby to nezukázali viseli by dost za konkurencí.
-
"starsia hra, ktora u vas dostala 9/10" Myslis Owlboy ? hru roku na games.cz ? To by bolo pekne.
Co sa tyka Far Cry hry tak sa jej musim zastat. Je to sice uplne to iste co predtym ,ale teraz stoji uz len 40 € . Anthem stale pyta 60€.
-
Bohužel, potřebují vydělávat na reklamě, takže gamesplay známe, i když shitozní, hry,přitáhne více lidí, než kvalitní, ale poměrně úzce zaměřené.
-
Raději bych další díl Field of Glory Vašku!!
-
tfuj, tfuj.. žádné takové, upřednostnil bych nějakou kartičkovou expanzi!!!
-
Málokdy souhlasím se zdejší diskuzí, ale teď se nedá než souhlasit. Redakci mám vcelku rád, ale dělat videa jen aby něco vyšlo mi přijde zbytečné. Anthem byl alespoň s D. Rynešem, který tyhle hry hraje opravdu hodně a má k tomu co říct, ale tady je cítit, že do toho Šárka, abych ji citoval "pouze nakoukla" a Vašek taky působil nezvykle mdle.
-
další otrávený gamesplay?
Lidi jako já se vám nedivím, hry jako anthem, crackdawn 3, nebo toto jsou prostě odpudivé braky a není radost je hrát.
Pak ale zůstává otázka proč neuděláte gamesplay na nějakou starší hru, která u vás dostala 9/10 a na kterou jste v době vydání té hry neměli čas....
-
Není pochyb o tom, že New Dawn je slabší odvar 5. Ale v coop s kamarádem je to furt docela sranda a navíc jsem fanda Josepha.
Každopádně pokud něco nechcete hrát, neměli byste to dělat. Vždyť to z vás úplně číší, po 7 minutách jsem to vypl.