Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • presne, tohle mi prislo dobry na gw2 (ta nenucena spolupráce hráču na eventech), ačkoliv gw2 jako takove mi az tak dobrý neprislo.

jinak podobny system eventu je ted i ve wowku na timeless isle, coz mi prislo taky dost zabavny
  • No ale v tom pripade je ESO idelani. Na zabiti bosse nepotrebujes skupinu,staci udelat nejake dmg. To same pri vetsine questu. Pokud je v okoli nekdo na stejne fazi,staci kdyz to udela on,takze se muzete vzajemne doplnovat a pomahat si. Bez zdlouhaveho grupovani
  • Jop, to je videt trebas na swtor, kde vsichni odehrali singl ... a sli pryc.

Naopak, pro MMO je zasadni to, aby se hraci ucastnili deni spolecne, ale pokud mozno zcela nenucene => nekam prijdu, vidim ze se neco deje, tak se proste zapojim, netreba na to zakladat zadnou skupinu, netreba byt v guilde ... protoze na tom hrace (zcela pochopitelne) prudi to, ze GM prevazne vyzaduje nejakou ucast na spolecnych akcich, vemi casto zcela nesmyslny registrace na nejaky weby ... coz je presne to, co znacne casti hracu nevyhovuje, protoze si proste chteji zahrat kdyz prijdou. To ze hrajou singl je jen dusledek vadnyho nastaveni hry.
  • To otvírání dveří vypadá jak Obivanův mind trick :)
  • Vidis jak se mylis. Ze maji lide v MMORPG radi i single casti,to uz historie myslim dostatecne dokazala. Jen nekteri si to nechteji porad priznat.
  • milos.bohonek
    To víš, jsem jen člověk a ještě k tomu nikoli dívčího pohlaví, takže zvládat povídání a hraní najednou... :) No v duchu jsem si za to dal facepalm jak vyšitej a slibuji, že za normálních podmínek se chovám šikovněji!
  • imo kdo hraje mmo tak od toho skutečne nečeka plneni singleplayer questu (navic pochybne kvality). Jinak na co jsem posledni dobu hodne háklivej je fyzika pohybu postav, jak maji jen dve polohy, z klidu hned do plnyho behu a pak zase okamzite do chuze. Taky se otáčejí tak že se postava otočí na miste o 180 stupnu napr. chybí tam nejaka faze rozbehnutí, nebo animace otáčení tela. Tohle má totiž velkej vlyv na souboje
  • Klukům děkuji za příjemně strávenou delší chvilku:) a hlavně za hlášku ohledně toho koně (zda si ho nevytáhl z nosu) to mě dost pobavilo:)
    Hru máme doma a hraje jí přítelkyně...svět je krásnej, grafika skvělá, bohužel stále to má porodní bolesti...
    Hraju Guild wars 2, po vyjití též naprd ale teď je krásně odladěná....to samé bylo, je a bude s každým MMORPG...Takže určitě doporučuji vyzkoušet:)
  • zlatej dagerrfal , uzasnej morr, obstojnej obli a peknej skyrim .. ale tohle ,,i po tech hodinach hrani tohle fakt ne ... M'aiq the Liar se musi obracet v hrobe *2*
  • Díky klukům za video :) rád jsem na to kouknul. Hru hodnotit nebudu, ale kvůli některým "výkonům" v tom dungu by v random partě padlo asi hooodně nadávek... *1*
  • koukam, ze o TESO tu musi byt dene aspon 2x clanek, to to nikdo nehraje nebo co? *1*
  • Cypri
    Nechť hate započne. *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit