Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak tam řešil tu klávesu V na zaměřovač:D Přesně to se mi stalo taky, díval se do špatného nastavení. WT to má trošku nepřehledné, je tam několik druhů nastavení. Jinak frajer má solidní balík Golden Lions, to snad ani nebudu zjišťovat kolik by to v tvrdejch stálo. Zajímalo by mě, kolik třeba do toho vrážíte, jestli vůbec? Občas jsem měl období, kdy jsem do toho něco pustil a udělal si radost vylepšením posádky, nebo rychlejším odemčením nějakého stroje. Za zhruba 3 roky jsem do toho mohl dát asi tak 1500 Kč, ale měl jsem třeba období, kdy jsem to několik měsíců nehrál. Když se na to podívám z odstupem a současnou optikou, už do toho nehodlám vrazit ani korunu. Je to sakra návykové a nebezpečné.
  • Majkl
    Tak to jo, já myslel že tě sejří jak zahrál do outu ty řeči o gaijinu, je fakt že člověk se znalostí historie a techniky by se mohl víc rozpovídat
  • Tady o hatování vůbec nejde a ani se nečekalo, on prostě neřekl pořádně nic ani o té hře.
  • Majkl
    No jako jo, ale nevyčítal bych mu, že se snažil být neutrální, nějak by mi tam nesedlo, kdyby uprostřed gamesplaye začal hatovat Gaijin, ostatně většina problémů byla zmíněna
  • strabo
    Bohužel je to tak jak říka AAA, víc vyhýbavější odpovědi host ani nemohl dokázat vyplodit.
  • Majkl
    No vidíš, tak můžeš dorazit na příští čtenářský gamesplay, až budou loďky *4*
  • WT mám rád, ale toto video za moc nestálo. Jeden co tomu vůbec nerozumí, takže přitakává na nesmysly a druhý placený WT mluví velmi vyhýbavě a neurčitě. Rozhodně nemám nahráno tolik, ale na spoustu dotazů bych dokázal odpovědět daleko lépe, takhle to na základě videa vypadá jen jako klon WoT s lepší grafikou a malou hráčskou základnou, což je docela škoda. I popis toho co se na obrazovce děje je nula nula nic pro neznalého.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit