-
Televize samostatně za 20 000. Ne PS + TV za 20. Vím, že za 10 000 nekoupíte pořádnou bednu s uhlopříčkou 100cm+....tak možná shitovej Googen
-
to silně pochybuju - s konzolí si nenastavíš vůbec nic. Musíš vždycky sežrat přesně to, co ti připraví vydavatel, i kdyby to bylo kočičí ho+no. U PC si to ho+no můžeš alespoň natřít tatarkou (módem)
Já si právě říkal, proč to má tak hnusnou grafiku - ale nenapadlo mě, že je to gamesplay konzolové verze. Fakt.....jak někdo může tvrdit, že má PS 4 hezkou grafiku? kamarád podlehl a zakoupil včetně televize za cca 20 000kč (jasně, vy nad tím ohrnete nos, ale mě to přijde na telebrndu dost) Prostě
si nemůžu pomoct, říkejte si co chcete, ale hry, které znám z PC a pak je viděl u něj na PS4.....prostě fuj. Na druhou stranu chápu člověka, kterej nikdy neměl PC a pak si koupí PS - pro takového je to asi pohádková grafika noo -
Otřesná hra, vypnul jsem po pár minutách. Fyzika, animace, grafika, vše stojí za ho*no. Vždyť tohle bych si nezahrál ani kdyby mi to dal někdo zadara.
-
Dival jsem se na to par minut a grafika mi vubec neprijde spatna. Oproti GTA5 tomu sice neco schazi, rekl bych ze je to vic sterilni, postradam tam tu syrovost. Ale jinak je to hezky. Na rozdil od Drivera SF to Frisco vypada celkem verne predloze, sice je to deset let co jsem tam byl a nesoudim do detailu, ale dominanty sedi.
Ja mam spis subjektivni problem se samotnym principem, to hackovani me vubec nebere, prijde mi to trapny. Kampan me absolutne nelaka, ale pockam, treba casem koupim ve sleve az prijde nakej mod na fyziku aut a vyblbnu se v honickach s policajty. *3* -
Čistě ze zvědavosti. Můžou si konzoloví hráči v nastavení vypnout ten motion blur ? Případně jiné efekty ?
-
Zas bych nepřeháněl.
-
Ta grafika je opravdu děs, to i Mafia 3 je proti tomu skvost.
-
Vypadá to strašně :( před týdnem jsem v recenzi psal, že si počkám na gamesplay a že mám obavu, že to po 20 minutách vypnu. Teď v práci jsem to vydržel 5 minut. On je jako hlavní hrdina Spider Man a metá "pavučiny" na každej kandelábr, smart phone, auto?. Doperdele to je moc. Hacknu auto a zprovozním si tak turbo :-D kterej choroš to vymejšlel.....