Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: Jakub Hussar hraje karetní hru Coraabia
9.9.2014 | Redakce Games.cz
30 příspěvků
-
Hahiho mam za to ze to dela skupina havloidu s rozdavanim minusek bez zkusenosti s hranim obdobnych her..i hry na fb v zacatcich jsou chytlavejsi,jsem trpelivej clovek proto jsem ji venoval dve hodiny hrani..VRATTE MI DVE HODINY ZIVOTA!
-
Kuba Hussar to je ten mladenec, ktery zastupoval pri prezidentske volbe Pokemona a o Schwarzenbergovi rikal, ze je to sislavy kok.. nebo jde jen o shodu jmen?
-
-
a ... vzdyt taky je, a navic jeste euroanalni alpinista, ale nechme politiku politikou a věnujme se raději hrám :)
-
-
?
-
coze je? To jsem nejak nepobral
-
-
Ehm, nevidíte k jakému přízpěvku pasuje moje reakce ... ty šipky to ukazují zřetelně.
Z přízpěvku na který byla tato reakce: "o Schwarzenbergovi rikal, ze je to sislavy kok.. " -
-
Chlapce ty musis mit v hlave slusne nasrano, vidim, ze hraci tyhle hry jsou kategorie sama pro sebe
-
-
-
-
Nevim o tom kok..., ale je to ten samy Hussar.
-
-
Uplne vpohode tipek..ale hra mi prisla zmatecna ikdyz je to vpodstate takova rozvinutejsi Vojna?prebijeni jedne karty-druhou..HS mi prijde ze ma teda mnohem vice ruzne navazujicich kombinaci
-
-
Jj, presne jako vojna.. Grafika super, klidne bych domaci tvurce podporil, ale ta hra samotna je pro me strasne nezazivna. Duel dvou karet, pak se k nim neco prihodi, konec. A porad dokola. Karty sice maji ruzne parametry, dodatecne karty muzou zamotat hru, ale je to proste jen kratky duel a jede se dal. Rychle to omrzi..
Kdyby to aspon melo slozitejsi pravidla, nejake zdroje, vic kombinaci, trosku komplexity jako ma Magic The Gathering.
-
-
Ten obrázek je jak z duny.
-
-
Pokud tebe, nebo někoho zajímá Duna, tak určitě doporučuji skouknout tento strhující dokument.
http://www.csfd.cz/film/312948-jodorowsky-s-dune/ -
-
Dík za doporučení. Určitě kouknu.
-
-
-
Dobry ale co koupis za xoty booster - myslim to jak tam muze a nemusi byt kvalitni karta- a houby? A zaplatit tolik penez a pak nemit stesti a dostat kulovy, to je na masli. Pak to co jste koupili za penize, vymenite za triny. O nervy
-
Jinak strach, ze je hra slozita mit nemusite. Ten turoial zacina od zacatku a pochopi to i zvire zacinajici na pismeno V, ktere je ti zakazano psat. Uz mne s tim stvete.
Na druhou stranu je tam prostor pro strategii a o tom to je. Musite proste poskladat balicek tak, aby jste se mohli postavit komukoli a vyhrat. Nebo proste s tim co mate to namixovat tak, aby to byla ta nejlepsi mozna kombinace. A to je nejtezsi. Pak uz je to proste system valka. Kazda ta frakce- modri, zeleni atp. se hraje jinak, ma jine prednosti a nevyhody a vy se proste na jednu frakci soustredite a shanite nej karty.