Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: Martin s Pavlem hrají FIFA 15
30.9.2014 | Redakce Games.cz
34 příspěvků
-
Výborná hra, ale chybí AA. Je to hodně vidět u opakovaných videí.
U online sezony je bug s lavičkou náhradníku, háže to tam sem tam nějakého hráče kterého tam člověk ani nemá.
Absence české ligy je už bohužel samozřejmostí, ale co zamrzí je absence brazilské ligy. -
Supr lets play, doufám že se s Martinem budem setkávat v GamesPlayích častěji :) Pro zvýšení youtube fanbase bych navrhoval nějaké speciální multiplayerové eventy s členy redakce (Mashed, Mario Smash Football, Fifa, Nhl apod.). Btw. nemůžu se dočkat, až se tam konečně objeví Péťa Poláčků :D
-
hele nevíte jaký má mít PES online system. Na fifě se mi moc líbí ultimate team, ale jinak mam radši proevo.(PC)
-
K tem Martinovym offline pripominkam - zkuste si stahnout Fideluv CL.INI soubor a upravit slidery a rychlost hry na slow, je to pak uplne jina hra, neuveritelny, co udela jeden soubor.
Online sem tak nejak prestal hrat, kazdy ma Ronalda a jeho kamarady, to me moc nebavi. -
tak ten gameplay je oprotiva PES15 o tridu niz....to musi videt kazdej kdo se zajima o fotbal nejakym zpusobem...
-
-
Solidni vyblitek!
-
a ty jsi hral demo PES a FIFA, ja hral demo na PC fifa a na Xbox360 PEs a musim rict ze fifa je na tom lepe a to jsem drive hral pouze PES
-
-
srovnáváš tady jablka s hruškama..
-
-
Proč?
-
-
nadruhou stranu, to strasny prepadavani hracu pres sebe je otres
-
-
-
ahoj je tam ta Liga Mistrů nebo zase jen blábol :-) díky
-
-
Čau Pepo, nie vo fife 15 nie je tam licencovaná liga majstrov, je tam tak ako po ostatné ročníky len náhražka, ktorá sa volá Champions Cup...bohužial licenciu na ligu majstrov uefa predĺžili na ďalší rok práve KONAMI.... Tak možno na budúci rok
-
-
Děkuji Mato já jen právě někde četl že FIFA koupila licence na 3roky od UEFA tak asi až příští rok.
Moc děkuju měj se *3*
-
-
-
No a kdo vyhrál?
-
Tak toto si rád pozrem, ale asi až neskôr zo záznamu.
-
Hlavne predtim pustte ukazku na Star Wars povstalce..-
-
lol, Bach
-
-
dej si bacha nebo uvidíš!
-