Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: Martin s Pavlem hrají FIFA 15
30.9.2014 | Redakce Games.cz
34 příspěvků
-
neni gameSplay, ale gameplay.. len tak pre info *7*
-
-
Hádám že se to jmenuje po serveru, tedy Games+Play...
-
-
doporučuju nekdy kopnout do reálneho míče. pak by možna martin i shodil tu tunu sadla
-
-
Tunu sadla? Normalni chlap s par kilama navic. Ty urcite budes takova ta zamindrakovana bukvice, co zere jenom ovesnou kasi a jogurty, aby mohl nosit prilehavy tricka a citil se jako desny borec :D
-
-
nohejbal neni regulerni sport stejne, protože jen stojiš na miste a mlatis kolem sebe nohama *7*
-
-
lol tos kapanek ustrelil, kluci z redakce ted nekdy nedavno vyhrali nohejbalovy turnaj nad redakci score a martin pry smecoval jako profik *5*
-
-
A to redakce Score je ve svetovym nohejbalu nejakej pojem, ze? *1*
-
-
no v tymu pry meli tukana a to je slusnej cutalista... kazdopadne imperator tady kecal o kopnuti do mice a martin evidentne do mice kopat umi *5*
-
-
To smečoval pupkem ne
-
-
Martin je velmi dobrej nohejbalista a sport mu není cizí, takže asi tak.
-
-
Pořád jsem hrál FIFU, ale ted mě překvapil PES 2015, který je výborně hratelný a připadá mi reálnější. Škoda, že v demu PES 2015 nejde změnit nastavení ovladače na PS3, jinak si pletu střelu kolečkem, kde PES má čtvereček. Určitě počkám až vyjde a už se těším, zda tam budou nějaké České týmy. Letos PES překvapil☺
-
-
Jde to změnit. Když přiřazuješ ovladač, zmákneš tuším čtvereček (Edit Personal Data nebo tak něco) a tam už to pak jde upravit
-
-
Nevidim tam zadny rozdil oproti poslednim dilum. Hraci opet pripominaji spise voskove figuriny s krecovitymi pohyby. Brankari jsou opet spise roboti, kterym z nekterych pozic nejde dat nikdy gol. Kazdy zapas temer stejny. A ty penalty, vzdyt to snad ani nejde netrefit, meli by se inspirovat u pro eva. Proste hnus. *7*
-
-
Čože? veď práve opačne, v PES práve nie je možné nestreliť gól z penalty. Fifa aspoň nemá obrovský žltý zameriavač na obrazovke, ktorý ti ukazuje kam lopta pôjde...
A to isté si myslím o brankároch, podľa mňa aspoň podľa toho čo som zatiaľ hral (origin píše, že mám nahratých 41 hodín, ale to je nejaká blbosť, lebo nejakým spôsobom mi spojil čas nahratý v demu s plnou hrou, neviem prečo...v demu som mal nahratých asi 15 hodín, ale to je jedno) asi zo 30 zápasov v kariére a skôr mi to pripadalo ako keby boli brankári omnoho tupejší, cpu som niekedy nasúkal za zápas aj 5 gólov v prvom polčase...plus môj brankár niekedy robil tak nezmyselné kiksy, že som si skoro až vlasy začal trhať z hlavy...
Tváre niektorých menej známych hráčov vyzerajú ako voskové figuríny ale mnoho tých známejších má fakt perfektne spracovanú tvár a model postavy. EA pred vydaním rozprávalo o autenticite premier ligy a tie štadióny vyzerajú fakt neskutočne detailne ale ma štve, že napr. niektorý hráči napr. z manchesteru united, ako lindegaar, blind, lingaard, herrera alebo shaw nemajú detailne vymodelované tváre, iste ide možno o menej známych futbalistov ale EA pred vydaním hry propagovalo hru ako plne autentickú s množstvom hráčov, ktorí vyzerajú ako ich reálne predlohy...
Hráči niekedy majú kŕčovité pohyby ale je to stále lepšie ako keď je lopta prilepená na nohe hráča v PES a nie je možné mu ju zobrať a čo tie nezmyselne rýchle prihrávky do predu a pomedzi brániacich hráčov, všimol som si, že cpu hraje v deme za real madrid výhradne na ronalda, každý jeden útok je dlhý nakopávaný center na ronalda do predu a ten prebehne aj najrýchlejších obrancov a strelí gól...a tých strnulých a už niekoľko rokov rovnakých animáciach keď sa tešia z gólu alebo keď končí polčas či celý zápas....hra mi jednoducho nepríde príliš realistická a uź vôbec nie futbalová. -
-
S tebou se nema ani cenu bavit, kdyz hned v prvni vete lzes. Mozna je to jen nevedomost nebo jsi nehral posledni rocnik. *7*
-
-
V čom klamem, buď taký dobrý a rozveď to alebo máš problém argumentačne obhájiť svoj názor?
-
-
-