Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: Okna vesmíru Elite dokořán s astronomem Jiřím Grygarem
26.5.2015 | Redakce Games.cz
149 příspěvků
-
Mam uctu a obdiv ke staremu Grygarovi, ze rozdychal, co se sebou udelal mlady Grygar. Myslim ze to chtelo velkou davku sebezapreni. Doufam, ze me to nepotka :-).
-
taky si myslim, ze jeden ze znaku vyspely civizilace bude, ze se nebudou mnozit a sirit jako kobylky
-
prvni gamesplay, ktery jsem videl uplne cely, diky
-
Řiďte se spíš tím časem. Dáte plný plyn a jakmile vám bude zbývat 6 sekund do cíle, tak zpomalte a držte to na těch 6 sekundách, ono i 5 se dá, ale je to na hraně. Jakmile tam jsou 4 sekundy, tak to přestřelíte.
-
Pan Grygar je zodpovedny za mou dlouholetou fascinaci vesmirem. :) Moc diky chlapi!
-
Dekuji za vcerejci gamesplay, byl super.
-
Moc diky za to, ze jste mi splnili prani. Necht p. Grygara sila provazi :)
-
Tenhle gamesplay by měl mít globální a nejen českou ambici. To by určitě zajímalo každýho, dokonce to negeneruje skoro žádnej hejt :) Skvělej nápad a pan Grygar je třída!
-
Goat Simulator samozrejmě s panem Babišem :D
-
To je boží!!! Já chci gamesplay s mr.Grygarem seniorem a KERBAL SPACE PROGRAM. Z toho by měl bejt absolutně nadšenej.:-D
-
Přesně. Navíc modrá = pomalejší, než když to tam člověk střihne s brzdou "o planetu". Na každej pád včera jsem lítal logicky s ohledem na probíhající vyprávění, tzn. někde jsem pospíchal, jinde se modrejch držel.
-
A ako hodla veda vytvorit na marse magneticke pole ktore ochrani vsetok zivot??Znovu nastartujes mrtve jadro planety??Ako?Vytvoris umele magneticke pole s nejakymi zariadeniamy?Ale akymi?O ziadnych v takom obrovskom meritku dnes nemame ani sajnu.......
-
Jsou Let's Playe a různé záznamy her ... a pak je dlouho nic.... a pak je tento včerejší GamesPlay. Úplně jiná liga.
-
Treba az vyjde Squad , od lidi co delali Project Reality.. to je dost dobre zpracovany..
-
Ahoj...chcem len podakovat. Bolo to super a som rad, ze sa vam to podarilo chlaci zrealizovat. Dakujem celemu teamu games, Lukasovi za napad aj realizaciu projektu a obzvlast p. Jirimu Grygarovi, ze prijal pozvanie a urobil sa na nas cas. Bolo to super ;-)
-
Je vidět, že o tom víš naprostou tužku.
-
Throttle v modrej oblasti znamena ze neprestrelite ciel.
Takto to sice ideálně má fungovat, ale kolikrát se mi stalo, že jsem throttle měla v modré oblasti celou dobu letu k cíli a nedobrzdilo to. -
Dobrej pokus o trolling
-
odhady se pohybují od tisíců po 100 tis. let v závislosti na stupni teraformace, nestačí vytvořit atmosféru vhodnou pro rostliny, to se dá dosáhnout skutečně v průběhu tisíciletí, jde o to vytvořit atmosféru vhodnou a dýchatelnou pro člověka, se správnou koncentrací plynů a to je obávám se na delší dobu než pár tisíciletí. Ale vše záleží na budoucích technologiích takže jakékoliv odhady jsou zde zbytečné.