Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chci se jen zeptat, koukal jsem, že ve skupině jsou 4 postavy, 2 si vytvořím a ty zbylé dvě asi přiberu do party později. Co jsem viděl tak složení party je ve všech videích na netu stejné (kromě teda těch co si hráč vytvoří na začátku). Chci se zeptat je tam víc postav, které mohu přibrat do party jako v Baldurs Gate, nebo mohu přibrat jen ty 2 a nikoho jiného nepotkám ??? případně jak je to s jejich povoláním, to mají už na pevno dané, nebo je může hráč profilovat k obrazu svému jako ty 2 postavy jím vytvořené ???
    • MickTheMage
      Nemusis tie dve vobec pouzivat. Ja som naprilkad chvilu mal v parte len tu zensku, toho maga som nepotreboval. Tak som pribral dlasieho bojovnika a neskor som zensku vymenil za lukostrelkynu. https://lh5.googleusercontent.com/-iEGzraET-0c/U8kRR_eJ_aI/AAAAAAAAEvs/jrqnP47FOy4/w1545-h869-no/2014-07-16_00002.jpg
      • Kde se dají naverbovat další partáci ? Už jsem v lese.
        • musis mit 2x star stone = inert stone ... tim se upgr. tvuj homestad. Jinak bloodstone by se mel po pouziti zmenit taky na inert stone
    • Je tam i oblast, která se ti otevře někde v prvním městě ( jak tě ten imp teleportne k teleskopu ) Tak tam si můžeš naverbovat vlastní družinu. Vybereš si u nich i povolání a všechno. Nemusíš vůbec nabírat přednastavený postavy. *3*
    • Postavy mají povolání dané, ale můžeš je převychovat, jako ostatně i vlastní postavy. Je tam více postav.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit