Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: Pavel hraje skvělé RPG Divinity: Original Sin
17.7.2014 | Redakce Games.cz
49 příspěvků
-
perfektní game! povedlo se nekomu otecrit truhlu co je na prave strane u bracuse? je na ni magickej zamek, vubec nevim jak do ni...
-
Jen doplním, craftit věci se zde vyplatí, narozdíl od spousty jiných her. Tebou vytvořené zbraně/armor má kolikrát lepší staty, než co se dá běžně najít. A tak to má být.
-
Nestalo se někomu, že mu u dialogů ve hře sem tam chybělo písmenko, celkem mě to irituje :-)
-
Hlavně ty animace, kdy se nemůžou trefit je prostě ztvárnění boje, kdy se postavy jakože blokujou, akorát to není vidět graficky. Ve filmech se taky mlátí 5 minut, než někdo někoho zapíchne. Stačí trochu fantazie, veterání DnD ví, o čem mluvím.
-
itemy jsou rozdelene v podstate jako v diablu.... tzn. jednak podle lvlu napriklad - nuz (lvl 1-3) rapier (4-6)....atd...a potom podle kvality okouzleni ... bile (nic) modre, zelene, zlate
kouzlo neni ovlivnene primo dmgem hole - hole totiz maji samostatny utok jako palna zbran...ale muzes mit na holi treba inteligence +1...a to uz silu kouzla samozrejme ovlivni
kvalita toho co vypadne zalezi na tom koho zabijes/otevres ... minibossove a bossove a samozrejme jsou bedny ,,lepsi,, a obycejnejsi ... jinak v te hre muzes ukladat kdykoli = muzes si to ulozit pred otevrenim bedny, nebo ve chvili kdy se chystas posledni ranou dorazit bosse -
Tak to jsi asi hrál úplně jiný BG2 než já. Něco podobného by asi bylo možné, když bys nepoužíval jediné skilly a válečníkovi navolil jako hlavní staty inteligenci a charisma :-) Spoustu lidí totiž nepochopilo, že při tvorbě postavy je nejdůležitější právě ono rozdělení statů. Kolikrát jsem třeba půl hodiny házel kostkou, než jsem dostal perfektní výsledek.Ano, ze začátku se postavy sem tam netrefily, ale hned na začátku byly postavy schopné rozsekt úvodní gobliny během pár vteřin.
-
Ještě by mě zajímalo jak je řešen loot ??? Jsou ty věci co nacházím, nebo vypadávají z nestvůr nějak kvalitativně odstupňované jako třeba v diablu (běžný, magický, raritní, legendární) Případně, když zakouzlím kouzlo je jeho síla ovlivněna statistikou zbraně (hole), nebo spíš vlastnostmi postavy(inteligence). A čím je ovlivněna kvalita těch věcí co jsou v bedně a co padají z mrtvolek to funguje na principu nějakého generátoru, nebo ty vzácnější kousky jsou na předem daných místech, třeba po souboji s bossem. Vyplatí se třeba uložit před soubojem s Bossem hru a když nic pořádného nevypadne, nahrát a zkusit štěstí znovu ??? Díky za odpovědi.
-
Doporučuji sehnat si boty co mají imunitu na zpomalení
-
Díky, vyzkouším!
-
momentalne je nejsilnejsi postava 2h warrior
-
není
-
To je celkem komedie. Pamatuji si živě první souboj v BG2. Postava přišla k nepřáteli rozjela se animace boje. Ta trvala asi hodinu jak se nikdo nemohl trefit. A po té hodině to nějak dopadlo.
Jo, to bylo opravdu zajímavější a rychlejší než zde *15* -
Vdaka za odpoved, toho som si predtym nevsimol. celkom by ma ešte zaujímalo čo sa i v gameplayi pytal ale na to neodpovedal, či ste to skúšali hrať uplne i bez mágie a magickych povolaní, npr len v kombinácií strelec a rouge, alebo rytier a pocestný. či to nieje až neprejditelny hardcore.
-
musis mit 2x star stone = inert stone ... tim se upgr. tvuj homestad. Jinak bloodstone by se mel po pouziti zmenit taky na inert stone
-
Kde se dají naverbovat další partáci ? Už jsem v lese.
-
uplne vpravo uprostred u okraje mas na to tlacitko
-
Jestli to Pavla nebaví, tak je fakt dobrý herec. Možná si to video ani neviděl, ale to se mi nechce zdát! Neumím si představit, že by psal na diskuze někdo, kdo o daném tématu nic neví. *4*
-
Co taky čekáš od tutoriálu, že budeš mít 200 spellů na začátku hry? Mimochodem souboj s kraby byl jen v Early Access ten tam již není.
-
Mně osobně přišel systém boje v BG1,2 lepší. U úvodního souboje se třemi kraby jsem málem usnul...
-
a ako sa pozdrziava tak postavy?