Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: Pavel hraje skvělé RPG Divinity: Original Sin
17.7.2014 | Redakce Games.cz
49 příspěvků
-
Kouzla a skilly naplánuješ předem. Víš kolik stojí a kolik budeš mít. To lehce dopočítáš / zjistíš.
S pohybem to je horší. To nejde zjisti, pouze odhadnout. Také do toho zasahuje hmotnost brnění a možná proto nemáš to pole. Někdo kdo je naložený v těžkém brnění je více zpomalen. -
Toho jsem si všiml, ale jak naplánuješ dopředu akce jiné postavy, která stojí opodál, když nevíš právě dopředu, kolik jí ten pohyb bude stát AP a jestli ti tedy zůstane dost na kouzlo, které potřebuješ zahrát? Jestli to dobře chápu, tak to se vždy dozvíš teprve až když máš danou postavu aktivní a teprve poté si myší zajedeš a zjistíš to. Těžko tedy naplánuješ přesné akce dopředu. Rozhoduješ se až v daný moment s danou postavou. Nebo mi tam něco uniká? Nebo si můžu při souboji přecvakávat postavy, abych si to zjistil?
Pro upřesnění jsem tu síťku myslel samozřejmě jen při tahových soubojích... -
Na fóru jsem si toho nevšiml. Řekl bych, že to nahrazuje ukazatel AP, kde vidíš kolik to spotřebuje AP při dané vzdálenosti.
-
Další výborný gamesplay. Že by se games konečně rozjeli v game playích? Ještě nedávno jsem oceňoval skoro výhradně cizojazyčné game playe a hrej.cz, ale minimálně Pavel poslední dobou dokazuje, že to fakt umí. Dost mě to baví. Snad bude pokračovat. Moc díky.
-
Super video, hra se mi moc líbí a mám ji na wishlistu na GOGu. Zatím mám ale hromadu jiných her, ke kterým jsem se ještě nedostal a za chvíli tu bude Eternity... je toho dost, takže pěkně popořadě :-).
BTW trochu mi tu chybí hexagonální pole. Jakmile se přepne na tahový souboj a každá postava má určitý počet action pointu, trochu to zamrzí, protože to k tomu přímo vybízí. Vidět to pole na zemi, tak se dá naplánovat přesný pohyb včetně zakouzlení, ale takhle, když nevím na jakou vzdálenost (pohyb) to sežere kolik AP, dokud to nezaktivuje danou postavu, nejde moc dobře rozvrhnout akci dopředu. Respektive přesnou akci. Soudím zatím podle videí.
Nevíte, jestli se o tom někde na jejich foru nebavilo? Popřípadě jestli se to neplánuje někdy v budoucnu jako volitelná věc někde v menu? Stačilo by jen plácnout tu "síťku" na zem. -
Je v této hře možnost romance?
-
Chvíli to trvá než se to na youtube nahraje ve 720p. Psal to tady minule Pavel.
-
Jede to v 720p *3*
-
Video jede jen 360p??? to je vtip nebo porucha na mém přijímači?