Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenhle konzoloví odpad mě baví, miř s s tím.
  • Já hraju TES od prvního dílu. Od třetího ale nehraju TES bez modifikací. I proto úmyslně čekám, až bude hra trochu déle venku, aby jí měli moddeři čas opravit a doplnit. Skyrim bez modifikací je vlastně dost průměrná hra.

Podívej se taky na to, co je SKSE, Boss, TESVEdit a LOOT a tyhle prográmky rozhodně nepodceňuj. Bez nich je velké riziko hrát modifikovaný Skyrim.
  • Děkuji.
  • Díky za tip! Na mody se rozhodně musím mrknout, když je tak upřímně opěvujete.
  • Byť jen na jednu minutu zapnout Skyrim bez modifikací je ztráta času. Udělej to jako já. Stanov si styl hraní - styl a příběh tvé postavy a pak si vybuduj sestavu modifikací.

Modifikace řeší téměř všechno. Chceš se stát mocným upírem, co promění polovinu lidí Skyrimu v upíry a pak povede tvrdou válku s Dawnguardem? Není problém! Chceš být čistý obchodník, který buduje svou pozici zcela bez boje jen obchodem a crafitngem a nakonec vlastnit spoustu nemovitostí a titulů? Není problém! Chceš být pánem vlastního panství, hradu či dokonce králem Skyrimu? Taky není problém. Je toho hodně, co modifikace nabízejí, často velmi profesionálně udělané.

Neztrácej čas s přehledem modifikací pod Steamem a jdi rovnou sem:
    http://www.nexusmods.com/skyrim/?
  • V tom mas pravdu, ze i kdyz on utece, tak ti rika, ze jsi z boje utekl ty :D Ale kdyz te zabije, tak ti rekne, ze te zabil jednou, tak to zvladne podruhe :) a je mu jedno, ze jsi nesmrtelny :D.
  • Minuly tyden jsem si tam narval par modu (konkretne 119), ale vetsina jsou graficke upravy a musim rict, ze je to pak hezka podivana (jen by to chtelo lepsi komp, abych vytahl vsechny ty krasne mody na max). Tentokrat jeslti se do toho pustim, pojedu po hlavnich questech a uziju si spis samotny pribeh, drive jsem jen behal po okoli. S grafickymi mody to muze byt uzasna podivana.
  • Od toho jsou mody, já jich mám nainstalovaných 40 a radost se podívat :)
  • Tuhle hru jsem nehrál a nejspíš se to ani konat nebude, ale elder scroll mám rád už od přebugovanýho dagger fall. Každopádně ze skyrim se mi nejvíc líbí wallpaper na moje 3 dvacetsedmičky a prostředí ve hře jako takové, to je velmi povedené. Každopádně po 2 hodinách už mi ta hra nenabídla absolutně nic :( Takovou repete akci jsem nečekal. Obrovský svět plný ničeho nebo něčeho, co je k ničemu. Dějová linka ale docela fajn a některý vedlější úkoly taky zabavily, ale jen z počátku, pak je to těžká repete nuda.. Člověk se snaží proběhnout celý mega svět, ale jeho činy nemají vliv snad na nic, často směšný nebo žádný odměny a ještě to pak hledat v tom inventáři nebo jak se tomu paskvilu říká, to je za trest. Možná za hard-core survival mod to nabídne lepší zábavu. U nás v okolí máme my tabletop rpg hráči na skyrim stejný názor. Zlatej dobrej morrowind! ;)
  • celoush
    Proč do toho proboha pleteš lidstvo?
  • Tak to je sila, totalne tupa hra, tohle vazne nekoho bavi? Beru ze to bavi decka, ale jak to muze hrat nekdo dospelejsi nechapu! Jak se tam ti orci zaseknou v rohu, paneboze to je strasny! A jeste to dostava kladny recenze, za co? Tupost roku, to trunfuje i COD v blbosti.
  • Vydržel jsem to hrát asi hodinu. Vizuálně celkem pěkný, ale nic mě nedonutí, abych v tom hraní pokračoval. Nemá to koule, je to stereotypní. Mnohem raději jsem začal po druhé hrát Skyrim. Opravdu lidstvo tak hloupne, že tohle je bráno jako kvalita?
  • Ale vždyť golden axe je rpg i arkáda(někde to bude označovaný jen za RPG!) , co je za problém? To je jako když je film drama a scifi, to se nějak vylučuje nebo co? Řešíte tu kraviny. Pořádný rpg je jedině larp nebo nějaký dračák. Třeba zrovna The burning wheel, vřele doporučuji.
  • Vzdyt je tahle hra po chvilce silenej stereotyp...Nic jinyho tam neni nez rubani... Takhle si fakt RPG nepredstavuju... ale pro konzolisty dobry... nevim proc se to srovnava s AC, kdyz moznostma se to k AC ani zdaleka neblizi...
  • misho8723
    Tak Sauron nie je známy aj ako Sauron Nekromant? .. a len vtedy prestanú sa vracať, ak posledným úderom im odsekneš hlavu
  • Já bohužel potkal 3x toho samého a vždycky jsem se dozvěděl, že jsem se měl ujistit, že je opravdu mrtvej, byť 2x jsem najisto viděl, jak mu dýka projíždí hlavou - zřejmě slušná regenerace :) Uvidíme, jestli to zas rozchodil.... Ale jinak hra super, jenom mě tohle rozesmálo ;)
  • Play v oné zkratce neznamená "Vžívat se", ale "Hrát" onu roli. V zásadě to může znamenat dvě věci - upravitelné statistiky (čili roli hraješ tím, že svou postavu upravuješ co do schopností) nebo příběhové rozhodnutí (čili svou postavu hraješ tím, že upravuješ její charakter skrz rozhodnutí která činí).
    Do pilota v leteckém simulátoru se můžeš vžívat jak chceš, ale není to RPG
  • celoush
    ok, ale jaká je tvoje definice RPG? *3*
  • Trochu offtopic, ale pojednává se v něm o této hře, takže aspoň k tématu.
    http://bonusweb.idnes.cz/youtube-recenze-lets-play-propagace-a-tajne-dohody-fwq-/Novinky.aspx?c=A141014_135037_bw-novinky_anb#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
  • tak to jsou veškeré hry rpg.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit