Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: rasíme skřety při hraní Middle-earth: Shadow of Mordor
14.10.2014 | Redakce Games.cz
36 příspěvků
-
Ta Gerda jeste lepsi *1*
Mi z nich je takhle po ranu skoro smutno *15* -
spravne! To rikam porad, ze nejnovejsi formule je RPG!!! V roli pilota zažiješ dobrdoružství a na draze i souboje!! :)
-
Rpg neznamená čekat na tah nepřítele schovaný ve čtverečku ale Role playing game, hra ve které se vžiješ do role... čili proč ne?
-
Nic proti, ale pokud si to clovek skutecne zahraje tak zjisti, ze je to zajimava hra a neni to cista rubacka. Ano je to delano dost na akci a kombat, ale i stealth a zhodnoceni situace (casto jsem i zdrhal pryc a snazil se schovat, abych se vratil a zabil ze stealthu nebo z dalky z vysky). Sice bych to nenazval RPG hrou, ale tato hra je zajimava a ma potencial. Samotny nemesis system a variablita protivniku a ziskavani informaci o protivnicich je opravdu dobre vymysleno a to vcetne toho, ze nepotkate casto orka se stejnym "xichtem" (coz evokuje jedinecnost protivinku, kdyz se postupem doby zjistite, jak na koho).
-
Je to konzolovy odpad, smir se s tim.
-
Tvl to se tady zase sesla banda kokutku, ach jo, jeden vic chytrej nez druhej
-
vypada to efektne jen nevim jestli bych u toho vydržel tolik času aby se mi vrátila investice tech 30€. možná kdyby tam byl propracovany soubojový system ale vetšina lidi tvrdí že je to jen klikačka
-
Stealth je k ničemu? Hru jste nejspíš nehráli že? Hra je postavená tak, aby šla konkrétní situace vyřešit adekvátními postupy. Například Warchief nezranitelný ranged, zárveň disponující skillem combat master, a případně dalšími bojovými perky, nepůjde ničím jiným jako stealthem, zabít tak snadno.
-
to mal aj Golden axe(najdi si v retro hrani) a je to arkada
a preco by sme to mali strpiet, treba to komentovat, nech sa toho chytia novinari, ktori to mozu posunut dalej, ked nebudu prizdisraci :) -
Dobrej k*kot ten týpek v červenym svetru *1*
-
To je jedno, kazda recenzia je ina, kazdy recenzent iny, vecsine sa moze pacit, ale vzdy sa najdu iny.
Ja si myslim, ze hra sa celkom vydarila. Aj ked si myslim, ze suboje s niektorymi ork pod bossmi a bossmi a co ja viem cim, my pripadali ovela narocnejsie ako nejaky ten hlavny sef. Kus cudne, ale zmieril som sa stym presiel som a podla mna 7/10. -
Ono je to akcne, ma RPG prvky, tzn urcity vyvoj postavy, vylepsenie zivota, viac sipov, viac toho a toho, taky skill a iny skill a este jeden skill a mas aj rozne questy, bez sem urob toto, bez tam urob tamto, bez hore musis dole, a ked si dole zabi tri muchy styrmi ranami, skratka, nie je to typicke akcne RPG, je to skor akcne hra s rpg prvkami, takze v podstate akesi akcne rpg.
Problem je v tom, ze ked sa povie akcne rpg, hned sa vybavy Diablo, Sacred, Torchlight a podbne hry, a urcite nie Shadow of Mordor, no ale taka je doba, treba to akceptovat alebo ztrpiet, prip. stale nariekat a dozadovat sa vysvetlenia otaznikmi a vykricnikmi. -
Jako vypada to fakt efektne-je to mnohem vic akcni rubacka nez AC teda bych rekl :) jako rezba by me to bavilo..ale UI dost tragicka,stealth je skoro k nicemu,RPG prvky akorat pridavaji comba,skoda neuvyuziteho potencialu lore
-
prilaka to vic lidi, proda se vic kusu :) pochop...Ale to je marnej boj, termin idiotsky termin "akcni RPG" dneska spolke cokoliv.
-
Hmm.... a zde si vyslouzil krasnych 5/10 http://youtu.be/L_4a7EataMk?t=13m50s
-
RPG?... Vážně?