Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta Gerda jeste lepsi *1*
    Mi z nich je takhle po ranu skoro smutno *15*
  • spravne! To rikam porad, ze nejnovejsi formule je RPG!!! V roli pilota zažiješ dobrdoružství a na draze i souboje!! :)
  • Rpg neznamená čekat na tah nepřítele schovaný ve čtverečku ale Role playing game, hra ve které se vžiješ do role... čili proč ne?
  • Nic proti, ale pokud si to clovek skutecne zahraje tak zjisti, ze je to zajimava hra a neni to cista rubacka. Ano je to delano dost na akci a kombat, ale i stealth a zhodnoceni situace (casto jsem i zdrhal pryc a snazil se schovat, abych se vratil a zabil ze stealthu nebo z dalky z vysky). Sice bych to nenazval RPG hrou, ale tato hra je zajimava a ma potencial. Samotny nemesis system a variablita protivniku a ziskavani informaci o protivnicich je opravdu dobre vymysleno a to vcetne toho, ze nepotkate casto orka se stejnym "xichtem" (coz evokuje jedinecnost protivinku, kdyz se postupem doby zjistite, jak na koho).
  • Je to konzolovy odpad, smir se s tim.
  • Tvl to se tady zase sesla banda kokutku, ach jo, jeden vic chytrej nez druhej
  • vypada to efektne jen nevim jestli bych u toho vydržel tolik času aby se mi vrátila investice tech 30€. možná kdyby tam byl propracovany soubojový system ale vetšina lidi tvrdí že je to jen klikačka
  • Stealth je k ničemu? Hru jste nejspíš nehráli že? Hra je postavená tak, aby šla konkrétní situace vyřešit adekvátními postupy. Například Warchief nezranitelný ranged, zárveň disponující skillem combat master, a případně dalšími bojovými perky, nepůjde ničím jiným jako stealthem, zabít tak snadno.
  • to mal aj Golden axe(najdi si v retro hrani) a je to arkada
    a preco by sme to mali strpiet, treba to komentovat, nech sa toho chytia novinari, ktori to mozu posunut dalej, ked nebudu prizdisraci :)
  • Dobrej k*kot ten týpek v červenym svetru *1*
  • Kinet1c
    To je jedno, kazda recenzia je ina, kazdy recenzent iny, vecsine sa moze pacit, ale vzdy sa najdu iny.
    Ja si myslim, ze hra sa celkom vydarila. Aj ked si myslim, ze suboje s niektorymi ork pod bossmi a bossmi a co ja viem cim, my pripadali ovela narocnejsie ako nejaky ten hlavny sef. Kus cudne, ale zmieril som sa stym presiel som a podla mna 7/10.
  • Kinet1c
    Ono je to akcne, ma RPG prvky, tzn urcity vyvoj postavy, vylepsenie zivota, viac sipov, viac toho a toho, taky skill a iny skill a este jeden skill a mas aj rozne questy, bez sem urob toto, bez tam urob tamto, bez hore musis dole, a ked si dole zabi tri muchy styrmi ranami, skratka, nie je to typicke akcne RPG, je to skor akcne hra s rpg prvkami, takze v podstate akesi akcne rpg.
    Problem je v tom, ze ked sa povie akcne rpg, hned sa vybavy Diablo, Sacred, Torchlight a podbne hry, a urcite nie Shadow of Mordor, no ale taka je doba, treba to akceptovat alebo ztrpiet, prip. stale nariekat a dozadovat sa vysvetlenia otaznikmi a vykricnikmi.
  • Jako vypada to fakt efektne-je to mnohem vic akcni rubacka nez AC teda bych rekl :) jako rezba by me to bavilo..ale UI dost tragicka,stealth je skoro k nicemu,RPG prvky akorat pridavaji comba,skoda neuvyuziteho potencialu lore
  • prilaka to vic lidi, proda se vic kusu :) pochop...Ale to je marnej boj, termin idiotsky termin "akcni RPG" dneska spolke cokoliv.
  • Hmm.... a zde si vyslouzil krasnych 5/10 http://youtu.be/L_4a7EataMk?t=13m50s
  • La_Furia_Roja
    RPG?... Vážně?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit