Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wtf ta AI je tak tupá...alebo to je obtiaznostou?:D ale aj tak
  • OndraJarda
    Já se těšim, Pavel Dobrovský je bavič!
  • Nekopírujte hrejcz a vymyslete si něco originálního!!!
  • OndraJarda
    No je to tam, jako nějaká úlitba nováčkům nebo ta stará dobrá "snaha přiblížit hru masovému publiku", ale fakt se to dá všechno vypnout :)
  • Hanzales
    Já zase na jednu stranu chápu, že jsme široké spektrum hráčů, na druhou stranu jsem koukal na nějaké video, kde na hráče svítilo úplně vše, včetně kořisti ve skříni a každého čudlíku a kliky... nějak jsem nemohl pobrat, jak to tak vlastně někoho může bavit hrát.
  • OndraJarda
    Trochu se k Thiefovi vyjádřím, mám tu potřebu. Hrozně jsem se toho jako milovník téhle série bál. A rovnou řeknu, že je v pohodě. Doteď nevím, co to ten proklínaný focus vlastně je, vůbec jsem to nepoužil a všechny různé ukazatele jdou povypínat a zážitek je pak přesně tak hardcore, jak jsme všichni chtěli. Hra dost připomíná Dishonered, i tematikou moru, ale co do hratelnosti je věrná svým předchůdcům. Není rozhodně tak vybroušená jako Dishonered a prostředí je bohužel často zbytečně omezené. U stealthu jde dost o nepřátele a jejich AI a to mi všechno přijde chvalitebný. Stráže jsou pozorný, hledaj dlouho a agresivně když se nějak prozradíte, a taky občas chodí ve dvou, mají pochodně a zapalujou ohně nebo svíčky co jste zhasnuli. Nově jdou také vypínat elektrická světla. A Lukáš Grygar psal na blogu, jak se bojí zvuku. A ten mi taky přišel dost v pohodě. Zvlášť jak to hudba umí elektronicky rozpálit, když si to situace žádá, a dobře udělanejch divnejch zvuků se v tom prohnilém městě ozývá taky dost. Příběh bohužel opravdu nestojí za řeč a často nevíte, proč Garret dělá zrovna to co dělá a nedělá třeba něco jiného a někdy je vám to rezignovaně jedno. Město má skvělou atmosféru, ale bohužel nemá tu skutečnou (a slovy těžko popsatelnou) DUŠI, kterou Dunwall nebo City ze staších dílů měly. Přesto by to za mě byla spíš osmička než sedmička. Byť chápu, že je to tak trochu znouzecnost...
  • BoB.2
    Všechno vypnout a na nejtěžší obtížnost ,tak to hraju aspoň já.
  • Já si myslím že gameplay videa s kritickým komentářem jsou super a osobně mi pomáhají při výběru mnohem víc než (video)recenze. Smysl živého vysílání pak určují diváci, jestli se budou ptát na zásadní mechaniky, nebo spamovat o tom že by měl zabít slepici.
  • Dufam ze sa nebude hrat aj prolog a obtiaznost bude custom:-)
  • tak se Pavle pochlap a nastav si obtiznost MISTR
  • Ne ty vole, je to rozumný, když to chtějí tři lidi ze sta. *7*
  • Keyz
    Však jo. Je to rozumný, když to masa chce.

Něco jako živé přenosy kdy moderátor doplní informace které mohl dát do reportáže. Během přenosu přitom stojí v redakci *15*

Naprostý nesmysl ale většinu to nějak přitahuje, tak to tam mají.
  • ringmancz
    lidi to chtěli, tak to tady mají
  • Keyz
    Ta móda dorazila i sem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit