-
Mě přijde opravdu neuvěŕitelné, co si zdejší konzoloví trollíci dovolí k jednomu ze zdejších redaktorů, Janu Olejníkovi, urážky, výhrůžky, nadávky a to jen kvůli tomu, že nejsou schopni přijmout cizí názor, toto bohužel jasně ukazuje na nevyspělost (fyzickou i duševní) této části hráčského publika, je mi z vás smutno konzolisti, měli byste se stydět :(
-
Asi takhle, nebudu se pouštět do spekulací, jestli to nepochopil, nebo pochopil, a prostě se mu to jenom nelíbilo. Ale dalo se čekat, že názory na projekt jako Last Guardian se budou v jednotlivejch recenzích dost lišit.
-
Prosimte to nebylo prirovnani jedny hry k druhy, ale priovnani ctenarskych reakci na hodnoceni her.
-
Zatímco ty jsi 100% blbosti.
-
Taky tady vydávali falešný videa a předstírali, že se na hře dělá?
-
To je i ICO, taky se to protáhlo na dvě generace, to samé FF XV či Ni-OH... Takových her je panebože, ale to co napsali, je samozřejmě naprostá hovadina
-
kritika je v pohodě, nepochopení herních mechanich, nepochopeni hry, nechopení Uedy tvorby je na pováženou člověče *4*
-
Co se týče vývoje, tak je to 100% ekvivalent DNF.
-
co to jako je? To myslíte vážně ten článek nebo si z nas redakce uz dela dobry den?
-
To sis vážně dovolit hodit příměr s CoD? Je dost pravděpobné, že hru jako TLG tu dlouho neuvidíme, je dost pravděpodobné, že tu dlouho neuvidíme nic tak věrohodně, jako je zpracovaní Trica. K téhle hře by se měli vyjádřit kromě hráče Tomb Raidera, i člověk co se vyzná i v jiné než casualní tvorbě, třeba jak se vyjádřil Zavřel na EG.
-
To je ale blbost. Navíc za ty roky hnusná blbost. Radost nepohledet...
Harant a obří krysa.... -
Už tady byl hodně podobný komentář, tak jsem zvědav, jestli to smažou i tobě.
-
A jeste bych se rad vyjadril k tomu Duken Nuken Forever, neco takove napsat je ostuda a hanba.
Mimochodem svetovy prumer na Metacritic je 83 a tom by si nejen Duke mohl nechat pouze zdat. -
Me tu spis fascinujou nazory typu "vsude ve svete to dostava lepsi hodnoceni tak jak si to muzete dovolit?!?!" a kdyz pak strhnou nejaky COD nebo nejaky jiny triacko, ktery ve svete naopak sklizi uspechy tak sou vsichni spokojeny, to je fakt na hlavu.
-
Cenzor má zase svůj den.
-
O tom, ze tady ma tahle hra znamku 5/10 jsem ani nevedel a docela me to sokuje a jeste to dal clovek, ktery paskvilu The Order dal 8/10.Ten pan by se mel vazne zamyslet, zda by nebylo vhodne zmenit povolani, ve svete tomu 5/10 nikdo nedal a ja se ted po dohrani vubec nedivim.Ano na hre je dlouhy vyvoj znat, kamera je neposlusna a grafika na zadek asi neposadi, ale ta atmosfera, hudba a predevsim ten vztah tech dvou hrdinu je nadherny.Navic Trico je vyveden na prosto uchvatne a nepamatuji nic podobneho v jine hre.
-
Napsat, že je The Last Guardian ekvivalent Duke Nukem Forever... To jste teda chlapci pořádně posra*i...
-
mohl by se k tomu Olejník nebo ten, kdo psal tenhle článek vyjádřit. Dle mého to v redakci nikdo krom Olejníka nehrál, ale aby jste mu vytvořili nějaké alibi, tak jste napsali takový nesmysl. Ještě by se mohla redakce vyjádřit k tomuto článku, když tedy tvrdíte, že je to jako DNF http://www.huffingtonpost.ca/2016/12/06/the-last-guardian-2016-best-video-game_n_13430270.html
-
Honza Olejnik se v recenzi uz vyjadril. A obavam se, ze bude trvat na svem, i kdyby se snad ukazalo (spekuluji) ze jim popsana zabugovanost je vlastne jen nepochopena herni mechanika. Ja si to radeji zahraju sam, jelikoz netrpim averzi vuci hram, co se nutne nehraji sami.
A jestli je meritem Last Guardiana budovani vztahu kluka a monstra, a na tom stojici uspech, nebo neuspech dilcich prekazek, tak me to zajima. Paklize nekdo leti hrou vstric konci nasledovanemu sepisovanim recenze, i presto, ze takovemu zpusobu hra hazi celou dobu pod nohy klacky "technologickych bugu", tak je verdikt z logiky veci definovany prave takovym pristupem. No ne?
Oni ty klacky totiz muzou byt i nositely sdeleni, ze by bylo dobre zpomalit, vic vnimat, naladit se. Uprimne v to doufam, byt jsem nehral. A jelikoz "howlongtobeat.com" nema polozku pro to, jak dlouho ve hrach, co me bavi, stravim ja, tak je potencial herniho casu nevyzpytatelny. A paklize po zahrani zustane podobne oduvodnena pachut jako Honzova, dam mu zpetne urcite za pravdu.
Ted bych ale ocenil nazor hrace z jineho testa. Vsechny weby co ctu jsou totiz PC, tak mi konzole pokryvate jen vy. A Last Guardiana tim padem jen Honza. Peace. -
Jéžiš, poserte se, že vám Olejník zkritizoval miláška.