Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kopie TDU2 a NfS rivals jak vino... :/
    • Mato1987
      nielen tdu2 a rivals ale všimol som si tam aj dokonca prvky z dirt 2.
  • Sa mi zda alebo ta hra nema ani anisotropicku ale iba starucku trilinearnu filtraciu textur (napr. stredova ciara mizne po 10m?)
  • Hra nevypadá špatně, jízdní model strašný, ale nejvíc by mi vadilo těch 30fps, aspoň z toho videa mám pocit, že je to takové kostrbaté to ovládání. Hrál jsem teď NFS Rivals s odemknutýmy 60fps a rozdíl obrovský v řízení.
  • Nemohli by jste mluvit normálně? Co je to mejdlo? Snad mýdlo ne. Já vím, ale přesto.
    • Až se naučíš psát normálně. Co je to "by jste"? Snad byste, ne? Já vím, ale přesto.
  • Nějak ta hra poskakuje, všimnul si někdo ? :-)
    • to je 30fps
  • To si tak vemete treba nove Lambo a reknete si jak nejlepe si ho uzit ? No toe jasne, sjedu z dalnice primo nekam nalouku, pak to vemu rovne skrz les, neci zahradu a tak.
    W
    T
    F
    ?
    *1*
    • hlavně nesmíš minout levandulová políčka!
  • nepochopim proc nemuzete delat stream na twitchtv.takhle je to jen na youtube s regionalnim zamkem...

chcete jit s dobou a streamovat live, tak to delejte aspon poradne...

byl bych rad za nakou odpoved od nekoho z redakce,,,dik
    • blixa
      V dobe kdy jsme zacali vysilat Fight Cluby zive byl pro nas Twitch prakticky nepouzitelnej. Tehdy jsme se rozhodli vysilat pres Youtube a ted to proste jen drzime dal, protoze vlastne neni moc duvod to menit. Ze je to v nekterych zemich blokovane je zalezitost Youtube, s tim nic nenadelame. Proto ale hazime zaznamy vsech nasich streamu i primo k nam (hned druhy den po vysilani tam jsou) - tam je mozne si je pustit odkudkoliv: http://games.tiscali.cz/tv
    • ja to sledoval na YT z kanady a vklidu, horsi je to ze do chatu na games me to pres regio zamek uz nepustilo...
      • blixa
        Tohle je nejaka historicka vec, delalo se to pred lety nejspis kvuli nejakym opakovanym utokum. Zeptam se na to techniku, jestli uz by bylo mozny tohle opatreni zrusit - tak mi to prijde v dnesni dobe uz zbytecny..
  • Hanzales
    Mně je XboxOne tak nějak s prominutím nesympatický, ale jak mám rád auta a i arkády, tak bych tenhle Horizon 2 bral všemi deseti. Forza4 mně bavila velmi. Forza 5 by mně třeba ke koupi této konzole nepřiměla, pač dneska tomu konkuruje celé spektrum jiných závodních her (myslím napříč všemi platformami), ale ten Horizon2 je fakt krom toho TDU a přicházejícího The Crew jediný "kvalitní" titul široko daleko. A podle všeho je to udělané parádně.
    No a LetsPlay úplně luxusní! Dobře se to sledovalo od začátku až do konce :) Kdybych XboxOne měl, tak už lovím kartu v kapse, i když to asi i bez toho letsplaye :)
  • lol autíčka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit