Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty rebooty vás, koukám, serou, co?
    Hm.
    Viděl jsem to u posledního DmC, Splinter Cell, DE:HR, když vycházel cell-shade PoP nebo poslední TR. Hatujete o stošest a chcete zpátky svého starého hrdinu a jeho starý dabing a ideálně vlastně celou starou hru. A kdokoli řekne něco jinýho, bude umínuskován a označen za neznalce a ignoranta, pokud jsou teda diskutéři alespoň nějak slušní.
    Tahle předčasná kritika je od vás ale zaprvé krátkozraká vůči autorům, zadruhé se sami můžete připravit o moc dobré herní kousky. Zatímco půlka komunity plakala nad tím, že Dante má tmavé vlasy a za ten fór s parukou by nejradši rozpoutali krvavou vendetu (za který autorům tleskám, protože tím přesně vyjádřili, co by si měli tihle zapálení fanboyové uvědomit), já si užil opravdu povedenou hru. TR byla podle mne ukázka totálně zavádějícího marketingu a nic moc hra, ale své fanoušky si našel a opět je to ukázka toho, jak tvůrci dotáhli svou novou vizi starého hrdiny do důsledků. SC:B zase ukázka marketingu totálně neschopného nabídnout alespoň něco starým fanouškům a navíc exemplární příklad komerční proměny značky. A konkrétně tady bych pochopil, že si někdo bulí na klávesnici. Ale jinak se opravdu chováte jako mimina.
    Autoři mají právo vést značku svým směrem, který vyhovuje jejich uměleckému záměru. Pokud tak dělají kvůli prachům od mainstream publika, chápu, že jimi opovrhujete. Ale když jde o nové DmC nebo nového Thiefa, ve vašem vlastním zájmu, zkuste se odprostit od těch vašich model (buďme upřímní, převážně zkreslených časem a tím, že když jste je hráli, teklo vám ještě mléko po bradě) a pochopit, že je prostě trochu jiná doba, trailery se dělají akčnější a stylovější a hry se dělají nové. Ne staré.
    Haters gonna hate *5*
  • Vždycky když vidím kvalitní trailer, automaticky si říkám: copak asi byli tvůrci nuceni ze hry osekat, aby mohli ten trailer zaplatit?
    • jabbo126
      Tak to sis asi spletl trailer, na tomhle totiž není vůbec nic kvalitního
    • No tak tohto sa to teda asi netykalo lebo toto ma od kvalitneho traileru hodne daleko.
    • danny_the_hound
      Možno by si sa mal skôr pýtať koľko nových hráčov nalákajú vďaka tomu traileru.
  • Pro úplný zážitek ze hry se doporučuje hru ukrást *1*
    • Je to sice fakt vtipný, ale vole... *7* *1* (totální schýza)
  • Vždyť je to z poloviny sestřih toho předchozího traileru... ve kterém půlku času mluvil o tom, jak musí být neviděn a neslyšen... a potom házel granáty a proskakoval mozaikou...
  • Tohle neni garret, tohle je nějakej namistrovanej debil, kterýho hrát nebudu. Je to velká škoda, ale už tohle nepochopení a změna znamená, že to nebude Thief, ale další sračička.
  • Tilwaen
    Nepokazit, prosím! *9*
    • pozde :)
      • Tilwaen
        Snad ne, ale mám obavy, že máš pravdu. Už jen podle reakcí těch, co z hry viděli pár záběrů - prý to působí jako splácanina všeho možného... Chudák Garrett.
  • takový trailery se mi nelíbí, celý to působí, jako by to schválně ladili akčně pro hip-hop hustokruťo gangsta omladinu

kdyby raději ukázali engine, maličkatou ukázku hry a AI ... dřív se takový věci dělávaly
    • Kozy
      A taky louky byly zelenější a rohlíky za korunu.
      • ...a med bejval sladší, sníh bělejší a nebe modřejší...
      • ačkoliv hry byly ledasčím omezeny tak ano, dnešní pro ně nejsou konkurencí. Už jenom, když si člověk vezme zábavnéa hádankové levely Doom 2 a koridorovou střílečku, jakou představuje CoD

nehledě na srovnání Thief the dark project třeba s takovým Dishonored
  • The_Nameless_One
    - "I am Garret... Did you miss me?"
    - "HELL YEAH!!!"

Těším se, i když mi bude chybět původní Garretův dabing...
    • Loneck
      Nebo:
      I am Garrett... Did you miss me?
      Are you Garrett? I don't recognize you.
  • I kdyz je renderovany trailer ponekud o nicem, musim se priznat, ze na noveho Thiefa se docela solidne klepu... mel bych nicmene, nez vyjde, dohnat velky herni dluh, a konecne dohrat dvojku =).
  • MidnighT91
    Nesnáším kladkové luky...
    • jabbo126
      Naprosto se do tohohle světa hodí. Naopak bylo divné v minulých dílech, že měl obyčejnej dřevěnej
    • calwin
      žeby konečne ukradol luk od mechanistov? :) tý divný chlapíci čo splietali furt niečo s kladivami...
    • BoB.2
      Taky mě ze začatku vadil ale pasuje to do té "technické" doby.
      • hrál si vůbec předchozí díly? Tim dřevěnym vůbec někoho trefit chtělo pořádnej skill a počítal se jedině "Headshot"

ta technika svý místo má, ale ne takhle
        • BoB.2
          Dokonce dohrál.
        • deridon
          no nevim, na druhou stranu, když je někdo master thief jako Garrett, který má mechanické oko a vůbec celkově vymazlené vybavení ke svému řemeslu, tak ten kladkový kluk mi přijde víc přijatelný než "obyčejný", to je jako kdyby Sam Fisher běhal s mušketou na zádech :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit