Přejít na výpis diskuzí
Garry's Mod - rozbořte Half-Life 2 za pár euro
24.12.2011 | Tomáš Jung
98 příspěvků
-
díky, přiznám se taky jsem tu hru asi 5 let pirátil s mezerama, ale díky vám jsem si ji konečně koupil a je to 1000x lepší než furt vyskakující warningy ve hre :D. Jediné u čeho jsem se zastavil je malý počet CZ nebo SK serverů ... CHCI HRÁT S ČECHAMA (nebo slovákama) !!! :)
-
A je v tom možné najak vypnúť prechádzanie stenami?
-
-
To je defaultne vypnute, zapnes to len ak cez tie steny chces naozaj prechadzat. Ten mod sa vola no-clip a mozes s nim ist do hocakeho smeru, cize sa s nim da aj lietat, ak chces nieco niekde umiestnit.
-
-
Jasné, dík.
-
-
-
Wow, za dvě eura!? No myslím že bych si mohl udělat radost :D
-
-
Jen taková otázka - musím být vlastníkem half life 2? :D
-
-
Nemusis mit zrovna HL 2, ale aspon jednu hru od valve na source enginu. Samozrejme cim vic mas valvackych her, tim vic mas veci v Gmodu.
-
-
Paráda! Díky za odpověď! však s TF2 A portal 2 se v Gmodu také vyblbnu *14*
-
-
-
-
Já si to koupil už dvakrát :D Parádně to zabaví ale někdy na to prostě nemám náladu a proto jsem si kupil ve slevě MW 2. Konečně vím co na tom lidi viděj :D
-
-
místní diskuze brázdí boti (if klicoveslovo: MW 2, CoD, Call of Duty... then dislike)
-
-
"if klicoveslovo....then dislike".
Kdyz uz musis na na ceskem webu psat anglicky,tak to aspon napis cele anglicky a necpi tam ceske slova.
Takhle to pusobi jako pest na oko *3* . -
-
je gayné brát si k ruce syntaxi jazyka Karel, byť je psána česky
-
Když už máte potřebu někoho opravovat, měl byste začít u sebe. Nepíše se "české slova", ale "česká slova" *1*. Takhle to působí jako pěst na oko *3* .
-
-
Velmi sa necuduj, ak niekto povie v diskusii o uplne inej hre nieco o CoD, je povazovany za trolla.
-
-
-
upřímně, tohle může skvěle zabavit ale tak maximálně na pár minut. vůbec mi to nejpříjde zajímavé.
-
ježiš takové píííčoviny *6* Jdu hrát CoD *5*
-
-
robíš trollom hanbu.
-
-
Neber to za 2 eura... *14*
-
-
ja dostal od steamu orange box, tak sem si vcera koupil i gmod s CS abych to mel cca komplet :)
btw. existuje nejakej ceskej sandbox server?
-
-
Nevím, co má vyšší duchovní smysl - jestli hrát WOWko, anebo tohle... Veliké dilema! *8*
-
-
No kolego fakt je ten že neustále v každé diskuzi řešit neporazitelné výhody Skyrimu je dost trapné , trolling je hlavně o tom že máš nazor který nemají ostatní ale ty se zaněho nestydíš proto je mi uplně jedno jestli na youtube ve videu které ukazuje hlavní postavy všech dílů napíšu že je dobrý jen vic vance, johnny a niko a ostatní jsou je namachrovaní koko*** , řeknu názor , je to nasere . a ne furt omývat že skyrim je největší prasárna moderního světa
-
-
hlavní postavy všech dílů GTA ***
-
-
Ahha to tu budeš dávat lekce trolování měl bys to radši vydat na dévédé nebo založit školu pro troli *3*
-
-
Jo a víš co ještě ? Založím školu pro lekce češtiny pro japonské harakiri sr*če *15* *15*
-
trol bez troli jako kost bez kosti?
-
-
-
-
No přece Skyrim *16*
-
-
Skyrim je pro teplouše...
-
Tak Skyrim, to je prostě gamesa pro astrální požitkáře... Leží absolutně mimo veškeré dosavadní chápání světa, popírá teorii relativity i kvantovou teorii dohromady a nedivil bych se, kdyby si ji právě teď dával i Dalajláma, aby si trochu poexpil karmu! *5*
-
-
to trollování ti moc nejde ;) pořád to vyznívá tak nějak.....trapně ..
-
-
Už sahám po revolveru a neprodleně si proženu kulku hlavou, neb Rorschah není spokojen s úrovní mých příspěvků... *13* *13* *13* *5*
-
-
Ona nulová úroveň není zrovna znakem spokojenosti pro ostatní čtenáře *4* Právě G-Mod je velice zajímavým kouskem, ve kterém se projeví fantazie hráče, jenž je ochotný hře věnovat nějaký ten čas, než se s ní naučí "pracovat". Jistě, někomu se to zamlouvat nemusí, ale srovnávat duchovní smysl hraní G-Modu s WoWkem, tak to je vrchol blbosti. I když... rád se pousměju nad tak nízkou mírou inteligence a "vtipu", která přímo pryští z naprosté většiny tvých příspěvku. Na druhou stranu, bez černé ovce by to tady nebylo ono, ovšem nejdříve by ses měl řádně zamyslet, než něco napíšeš, protože jinak si děláš leda ostudu *4* Avšak mně osobně se tvé příspěvky z jedné strany pohledu docela líbí, jelikož (jak už jsem říkal) mě dokáží téměř vždy rozesmát. *15* Velmi slabý trolling, ale silné sebevědomí *1*
-
Hlavne at nejsou slepe.
-
-
-
Tady je náš troll !
.. už jsem si říkal, kdy zase přispějete nějakým inteligentním komentářem. -
-
Trolle,vždycky se nad tvými příspěvky zasměju,jen tak dál!
-
-
To teda nevím .. slabší trolling sem teda nikde neviděl. *16*
-
-
-
-
-
-
cau .. mam ted half life 2 ze score a pise mi to pri spusteni chybu : mountappfilesystem failed: on of the required GCF files is missing or might be corrupt
nevite co stim ? diky -
-
Google je tvoj kamarát, skús ho používať:
http://cs-cz.facebook.com/SCORECZ/posts/10150437649177196
-
-
Ahojte. mam 50% zlavu na sonic generations. Ak ma niekto zaujem. Napište mi.
Trošku som zneužil tento cllanok na to....