Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V 8 lidech na skypu je derby rozhodne to nejlepsi, co jsme kdy hrali.. ma pravdu
  • prudislav
    kdybych to nehrál tak to nezmiňuji :-D ještě že jsem Showdown dostal zadarmo ke grafice :-)
  • Ataker
    Co tím chceš říct? Že Diablo 3 na 8 bodů nemá? Takových 7-8 si myslím je zasloužených. Víc bych nedával.

A ve finále vlastně nebudem řešit Diablo 3 přece.
  • mají to ještě na origin
  • hlášky jdou vypnout
  • Kam se to hrabe na REVOLT! To bylo zábavné, a i dost težké.
  • Primitivne jednoducha fyzika, horsia ako v mario/sonic racingoch, plus tie debilne hlasky, no dal by som tomu max. 6 z 10.
  • Jak vám to běží? Mě na poměrně dnes průměrném strojí to nejede zrovna pohádkově fps 10-20 a to mám skoro všechno vyplé
  • To, že to nemá jméno Need for speed nebo Colin McRae neznamená, že je to špatná hra
  • Urug
    Nejlepší jsou jména těch spolujezdců: Luke Likesheet, Al Beback, Lou Briccant apod.
  • jindra.veliky
    takovou reakci jsem cekal *6*
  • cumpi3
    Na tvém místě bych byl zalezlý a vůbec to nekomentoval *14*
  • jindra.veliky
    Ze zrovna ty to rikas.... *14*

jinak pro Mother_of_god: to ses tady trochu pozde

http://games.tiscali.cz/recenze/diablo-iii-recenze-59489

*3*
  • Vypadá to celkem dobře..jen doufám že de vypnout ten d.ebilní hlas, po pár minutách už mě lezl celkem na nervy.
  • Psychotic
    Docela kopírka série Full Auto... ale ta tuším na PC nevychází, takže hra má své opodstatnění.
  • Maličko nechápavej, co? *1*
  • A proč by to mělo být "cizí" slovo? Mrkni třeba na LEGO hry, pak ti dojde, proč mají takový úspěch. :)
  • Nech žijouuu kkti jako ty, ste kořením všech diskuzí *1*
  • JohnyTheZik
    v MP s kamosema samozrejme, nehrals, nevis, o cem mluvis..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit