Přejít na výpis diskuzí
Gas Guzzlers: Combat Carnage - recenze
7.7.2012 | Lucie Jiříková
53 příspěvků
-
V 8 lidech na skypu je derby rozhodne to nejlepsi, co jsme kdy hrali.. ma pravdu
-
kdybych to nehrál tak to nezmiňuji :-D ještě že jsem Showdown dostal zadarmo ke grafice :-)
-
Co tím chceš říct? Že Diablo 3 na 8 bodů nemá? Takových 7-8 si myslím je zasloužených. Víc bych nedával.
A ve finále vlastně nebudem řešit Diablo 3 přece. -
mají to ještě na origin
-
hlášky jdou vypnout
-
Kam se to hrabe na REVOLT! To bylo zábavné, a i dost težké.
-
Primitivne jednoducha fyzika, horsia ako v mario/sonic racingoch, plus tie debilne hlasky, no dal by som tomu max. 6 z 10.
-
Jak vám to běží? Mě na poměrně dnes průměrném strojí to nejede zrovna pohádkově fps 10-20 a to mám skoro všechno vyplé
-
Tady tedy jedno zamyšlení, které by vám mohlo pomoci při výběru vaší další hry :)
Abych se přiznal, neměl jsem ani nejmenší tušení, že tato hra vyšla. Rozhodl jsem se ji "vyzkoušet."
Takhle nějak měl vypadat FlatOut 3 - pěkná grafika, dobrý jízdní model. Nemůžete "opírat" auto v zatáčkách o překážky a sem tam jej musíte zkrotit, abyste se udrželi v žáru boje. Příjemným bonusem je vlastní soundtrack, což vítám více než zakoupené hudební fláky, široká možnost grafického nastavení (i přes config soubor) a v dnešní době snad téměř zapomenutá hra přes LAN. Přítomen je i příjemný humor (jména jezdců, různé popisky,...)
Nebýt tam ty zbraně, vážně bych to tipoval na nové FlatOut nebo jejich kvalitní kopii. Po dlouhé době hra, která mě zaujala natolik, abych pořídil originál. Většina peněz jde tvůrcům a ne manažerům a dalším lidem okolo. Neváhejte a podpořte tvůrce. -
To, že to nemá jméno Need for speed nebo Colin McRae neznamená, že je to špatná hra
-
Nejlepší jsou jména těch spolujezdců: Luke Likesheet, Al Beback, Lou Briccant apod.
-
takovou reakci jsem cekal *6*
-
Na tvém místě bych byl zalezlý a vůbec to nekomentoval *14*
-
Ze zrovna ty to rikas.... *14*
jinak pro Mother_of_god: to ses tady trochu pozde
http://games.tiscali.cz/recenze/diablo-iii-recenze-59489
*3* -
Vypadá to celkem dobře..jen doufám že de vypnout ten d.ebilní hlas, po pár minutách už mě lezl celkem na nervy.
-
Docela kopírka série Full Auto... ale ta tuším na PC nevychází, takže hra má své opodstatnění.
-
Maličko nechápavej, co? *1*
-
A proč by to mělo být "cizí" slovo? Mrkni třeba na LEGO hry, pak ti dojde, proč mají takový úspěch. :)
-
Nech žijouuu kkti jako ty, ste kořením všech diskuzí *1*
-
v MP s kamosema samozrejme, nehrals, nevis, o cem mluvis..