Přejít na výpis diskuzí
Gas Guzzlers: Combat Carnage - recenze
7.7.2012 | Lucie Jiříková
53 příspěvků
-
Tady tedy jedno zamyšlení, které by vám mohlo pomoci při výběru vaší další hry :)
Abych se přiznal, neměl jsem ani nejmenší tušení, že tato hra vyšla. Rozhodl jsem se ji "vyzkoušet."
Takhle nějak měl vypadat FlatOut 3 - pěkná grafika, dobrý jízdní model. Nemůžete "opírat" auto v zatáčkách o překážky a sem tam jej musíte zkrotit, abyste se udrželi v žáru boje. Příjemným bonusem je vlastní soundtrack, což vítám více než zakoupené hudební fláky, široká možnost grafického nastavení (i přes config soubor) a v dnešní době snad téměř zapomenutá hra přes LAN. Přítomen je i příjemný humor (jména jezdců, různé popisky,...)
Nebýt tam ty zbraně, vážně bych to tipoval na nové FlatOut nebo jejich kvalitní kopii. Po dlouhé době hra, která mě zaujala natolik, abych pořídil originál. Většina peněz jde tvůrcům a ne manažerům a dalším lidem okolo. Neváhejte a podpořte tvůrce. -
Nejlepší jsou jména těch spolujezdců: Luke Likesheet, Al Beback, Lou Briccant apod.
-
-
Tenhle post mě rozesmál..snad se to dostane na steam, rád bych to tam časem koupil.
-
-
Kam se to hrabe na REVOLT! To bylo zábavné, a i dost težké.
-
-
a rollcage
-
-
rollcage jedine, uz by to chtelo novej
-
-
-
výborná recenze na výbornou hru ;-)
-
Chci se Vás zeptat jestli je tam splitscreen?
-
-
člověče, tohle už je snad "cizí" slovo :) ach
-
-
Nechapu proc ma tenhle komentar tolik zaporu. Prijde mi to jako naprosto jasna odpoved na polozenou otazku. Navic slusna a pomerne vtipna. Nekteri lide jdou asi dost omezeni, kdyz to nechapou:)
-
A proč by to mělo být "cizí" slovo? Mrkni třeba na LEGO hry, pak ti dojde, proč mají takový úspěch. :)
-
-
Maličko nechápavej, co? *1*
-
-
Hele, já se jen slušně zeptal. Tak jestli mi nehodláš odpovědět, tak na mě nereaguj.
-
-
Se hned nečerti, on ti v podstatě odpověděl. Žádný splitscreen tam není.
-
-
Však já se nečertím jsem v pohodě, ale díky za odpověď.
-
-
vy ste jak dvě pražský buzničky co je tlačí střevíčky... bez urážky chlapci
-
-
-
-
-
-
jsou ty zbrane k necemu ? kdyz si poustim videa tak to zadny efekt nema. auto porad jede dal a zadne poskozeni
-
Hry jsem se nahrál již několik hodin. I přes poměrně složité začátky a některé ne uplně logicky udělané prvky je to opravdu skvělá hra, kterou doporučuji všem, komu její stručný popis / žánr něco říká.
-
a co multiplayer? kolik lidi na jednom pc muze hrat? jake gamepady to podporuje? to je prece u takove hry to hlavni... mi nerikejte ze tam neni lokalni multak
-
-
neni :-)
-
na to jsem se též chtěl zeptat. Ještě přidám, je jízda hodně arkádovitá, nebo třeba jako flatout? Nebo je to blíž např. Rollcage? Každopádně to vypadá na dobrou hru.
-
-
Je to fajn změna, ty sraččky od EA tomu nesahají ani po paty ale nevím kde se dá koupit, díval jsem se zběžně na webu a nic jsem nenašel.
-
-
Koupit se da treba tady: http://www.desura.com/games/gas-guzzlers-combat-carnage
-
-
hurá, konečně něco jinýho než "udělejme to reálný až do morku kosti" nebo "vydejme další NFS"... arkádová řežba za volantem, ideální na vyblbnutí s kamarádama... vyzkoušel jsem a jednoznačně kupuju, hodnocení je daný právem *5*