Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak vám to běží? Mě na poměrně dnes průměrném strojí to nejede zrovna pohádkově fps 10-20 a to mám skoro všechno vyplé
  • ono to nevyslo nikde to nemuzu najit ke koupi
    • mají to ještě na origin
    • 15s hledání a to mám ještě kocovinu, příště skus použít mozek...

http://www.gamepires.com/buy-gas-guzzlers.aspx
      • ja myslel cr troubo
        • Vzdyt tam si to muzes koupit i do CR, jenom bys nesmel byt teplej *7*
        • jrc,xzone...
  • Psychotic
    Docela kopírka série Full Auto... ale ta tuším na PC nevychází, takže hra má své opodstatnění.
  • Vypadá to celkem dobře..jen doufám že de vypnout ten d.ebilní hlas, po pár minutách už mě lezl celkem na nervy.
  • Primitivne jednoducha fyzika, horsia ako v mario/sonic racingoch, plus tie debilne hlasky, no dal by som tomu max. 6 z 10.
    • Kery kkt pobozny ti nakukal, ze arkadove zavody maji mit komplexni fyzikalni model?
      • to nemusi ale podle toho videa v clanku to vypada ze to fyzikalni model na urovni wacky wheels
        • Presne tak, to auto sa otaca len okolo jednej osi, rovnako ako vo Wacky Wheels. Az mi je divne ze autorov za to nezozrali v recenziach. Asi vychadza malo zavodnych hier a hraci su uz znudeni Dirtom aj NFS, ked uz toto dostane 8 z 10 a porovnavaju to s vynikajucim Flatout ci Burnout.
    • hlášky jdou vypnout
  • Pokud jdou vypnout zvuky a pustit si tam neco sveho, tak to muze byt dobra hra na odreagovani na takovych 20-30 minut nekolikrat tydne. A to je presne to, co podle me autori zamysleli. :)
  • JohnyTheZik
    no jak tohle muzete srovnavat s DiRT showdown.. jasne, je to destrukcni arkada, ale porad je to uplne neco jinyho nez Dirty.. oboji je kazdopadne poradne zabavny jen v mp, a to se hram odpoustej i mensi chybicky :)
    • prudislav
      Showdown je i v MP o ničom
      • me se Showdown taky nelibil
      • JohnyTheZik
        v MP s kamosema samozrejme, nehrals, nevis, o cem mluvis..
        • prudislav
          kdybych to nehrál tak to nezmiňuji :-D ještě že jsem Showdown dostal zadarmo ke grafice :-)
          • JohnyTheZik
            mluvim o hre jenom s kamosema.. pokud si hral v plnym poctu, pak se omlouvam, ale zaroven se divim, protoze ta hra je hodne chytlava - predevsim 8ball, derby a ten knockout z plosiny :)
          • V 8 lidech na skypu je derby rozhodne to nejlepsi, co jsme kdy hrali.. ma pravdu
  • Mother_of_god
    A takáto 3,14čovina dostane 8 bodov...Úpal ?
    • To, že to nemá jméno Need for speed nebo Colin McRae neznamená, že je to špatná hra
    • Nech žijouuu kkti jako ty, ste kořením všech diskuzí *1*
      • jindra.veliky
        Ze zrovna ty to rikas.... *14*

jinak pro Mother_of_god: to ses tady trochu pozde

http://games.tiscali.cz/recenze/diablo-iii-recenze-59489

*3*
        • Ataker
          Co tím chceš říct? Že Diablo 3 na 8 bodů nemá? Takových 7-8 si myslím je zasloužených. Víc bych nedával.

A ve finále vlastně nebudem řešit Diablo 3 přece.
        • cumpi3
          Na tvém místě bych byl zalezlý a vůbec to nekomentoval *14*
          • jindra.veliky
            takovou reakci jsem cekal *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit