Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Jak je to obtížné?Dle článku tam jsou dost silné schopnosti i když nejdou používat neustále.Teleport a vtělení se do stráže zní jako super schopnost.
    Reagují na schopnosti hráče nepřátele dále ve hře lépe,anebo ta obtížnost spočívá v počtu nepřátel?
    • Gorkan
      reaguji nekteří nepřatele kultisti co loví lidi nadané temito schopnosti jako je corvo
      maji imunitu na tyhle schopnosti respektive je muzou blokovat
      • ani google translator to nějak nebere...
      • Upřímně... ty opravdu nedokážeś dát dohromady kloudnou větu v jazyce českém anebo je to taková role, kterou zde hraješ? :) Je krásné, kdyź v takovém paskvilu navíc použije slovo "respektive" *15*.
        • Gorkan
          takže znovu , vypadl mi program na opravu chyb. někteří nepřátelé , většinou kultisti co loví lidi nadané temito schopnosti jako je corvo ( corvo má nadpřirozené schopnosti a loví ho stejně jako jiné lidi kteří mají nadpřirozené schopnosti, tihle kultisté
          maji imunitu na tyhle schopnosti respektive je můžou blokovat (budou na ně účinkovat jenom když je překvapíte ve stealthu )
          • "vypadl mi program na opravu chyb"

To má být jako omluva?? *1*
          • MickeyMutant
            Připomněls mi konec Portalu, když programy Glados mizí v peci jeden po druhém. Program na opravu chyb, říkáš?
            • Gorkan je mužská verze Glados, odhalil jsi spiknutí strojů *15*
  • Amylee.Anderson
    Zní to dobře. Bylo by hezký, kdyby i Pavel napsal podobný článek, aby byla vidět ta rozdílnost v řešení :)
    • Luke
      To moje by bylo hodně o tom, jak jsem furt padal do řeky a zabíjely mě ryby.
      • Amylee.Anderson
        Alespoň bychom znali všechny nástrahy :D
  • Keyz
    Lze to kruhové menu nepoužívat a přiřadit si na PC schopnosti a zbraně pod zkratky?
    • kdo by tohle chtěl? snad budeš hrát s gamepadem ne? *7*
    • janchor
      Jo, cokoli z toho si můžeš načíslovat dle libosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit