-
Zní to dobře. Bylo by hezký, kdyby i Pavel napsal podobný článek, aby byla vidět ta rozdílnost v řešení :)
-
-
To moje by bylo hodně o tom, jak jsem furt padal do řeky a zabíjely mě ryby.
-
-
Alespoň bychom znali všechny nástrahy :D
-
-
-
Fronta byla u Bethesdy hrozná (i když ne tak hrozná jak u konami), ale vyplatilo se jí vystát. Dishonored bylo to nejlepší co sem měl možnost si vyzkoušet. Mile mě hlavně překvapilo jak ta hra skvěle vypadá.
-
Jak je to obtížné?Dle článku tam jsou dost silné schopnosti i když nejdou používat neustále.Teleport a vtělení se do stráže zní jako super schopnost.
Reagují na schopnosti hráče nepřátele dále ve hře lépe,anebo ta obtížnost spočívá v počtu nepřátel? -
-
reaguji nekteří nepřatele kultisti co loví lidi nadané temito schopnosti jako je corvo
maji imunitu na tyhle schopnosti respektive je muzou blokovat -
-
ani google translator to nějak nebere...
-
Upřímně... ty opravdu nedokážeś dát dohromady kloudnou větu v jazyce českém anebo je to taková role, kterou zde hraješ? :) Je krásné, kdyź v takovém paskvilu navíc použije slovo "respektive" *15*.
-
-
takže znovu , vypadl mi program na opravu chyb. někteří nepřátelé , většinou kultisti co loví lidi nadané temito schopnosti jako je corvo ( corvo má nadpřirozené schopnosti a loví ho stejně jako jiné lidi kteří mají nadpřirozené schopnosti, tihle kultisté
maji imunitu na tyhle schopnosti respektive je můžou blokovat (budou na ně účinkovat jenom když je překvapíte ve stealthu ) -
-
"vypadl mi program na opravu chyb"
To má být jako omluva?? *1* -
Připomněls mi konec Portalu, když programy Glados mizí v peci jeden po druhém. Program na opravu chyb, říkáš?
-
-
Gorkan je mužská verze Glados, odhalil jsi spiknutí strojů *15*
-
-
-
-
-
-
Invert mouse FTW *14*
-
Tak na tohle se megatesim jasna koupe . (nevite zda bude tato hra podporovat 3D vision ???)
-
OMG, jmenuji se Hudson Jason z USA chci říci, že jsem ten nejšťastnější člověk na světě dnes, protože Mé pět let utéct milenec Vrátil se ke mně po kolenou se slzami na očích prosí mě, abych mu odpustila a přijímám ho zpátky, všechno kvůli Dr. Sallam, moji přátelé tam, řekl jsem mu, jakmile jsem si svou ženu zpět budu říkat to na rozhlasovou stanici a internetu, aby lidé věděli o něm čím více, protože tento muž je velký a on vám může pomoci ve všech ostatních ohledech si můžete myslet jen conta ct něj a žádají mu pomoci. pokud budete potřebovat jeho pomoc kterého můžete kontaktovat na adrese: sallamgreattemple@gmail.com .
Jméno: Hudson
Země: USA -
Tohle se hezky stáhne, otestuje a v prosinci koupí za normální sumu *3*
-
-
presne tak *16* proc platit premrstene ceny *5*
-
-
Jak proč platit přemrštěné ceny? Peníze nerostou na stromech, a jak jde doba kupředu, zvedají se i náklady na vývoj (a to nejen na grafiku), zatímco prodejní čísla zůstávají spíše stejná. K tomu ještě PC herní scénu zabíjí pirátství, které je na PC skutečně mnohem větší než na PS3 a Xboxu (bavím se teď o offline hrách). Takže buď rád, že díky konzolím může tvůj oblíbený vývojář vůbec existovat. Všichni by chtěli hrát kvalitní hry, ale proč by za ně platili, že jo, když existuje Torrent...
-
-
tak pochybuju, ze vsechna studia zivi prodej PS3 her, to zijes asi v nejakem utopistickem svete :) a ja osobne nemam problem s tim hru si koupit, ale taky klidne priznam, ze kazdou hru, kterou jsem si koupil (cca nejakych 25-30) jsem si nejdriv stahnul a pockal az klesne cena, protoze je evidentni, ze to dokazou prodavat i mnohem levneji nez jsou ty nesmyslne nastrely na zacatku (viz nasledujici slevy jak krabicovych tak digitalnich verzi), kdy se to treba po pulroce nebo roce pohybuje na 1/5 ceny :)
-
môj oblíbený vývojář by existoval aj bez konzol, keďže hráči by hrali na PC a nie na konzolách, zisky by boli určite menšie ale stačili by na uspokojenie developera. To že PC ako hernú platformu zabíja pirátstvo je žial fakt, mne osobne drastické ochrany nevadia pokial nevyžadujú neustále pripojenie... čím viac trvá crackerom prelomenie ochrany tým viac hier sa na PC predá. Osobne by som si želal keby niekdo prišiel s nejakou sofistikovanou ochranou ktorá by jednoduche nešla prelomiť alebo by to trvalo aspoň rok. To jediné by mohlo zvýšiť záujem developerov o PC.
-
No hlavně ceny v ČR jsou naprosto neúměrné mzdě v této republice.Jak zaspal dobu filmový průmysl tak u nás prodejci her.Konzolista se rozčiluje nad pirátstvím a to z jediného důvodu.Jeho možnosti jsou omezené oproti Pc tak řve Ja jsem ten co platí, ale pravda je jinde... End
-
-
-
Vy pcčkáři jste všichni stejní pokrytci s dvojí morálkou a proto je celá vaše platforma v takovém úpadku.
-
-
wauw,ty musis mat supermozog,ked poznas vsetkyc PCckarov.... *8*
nepracujes nahodou v NASA? -
Úpadek PC? Frajere, PC není pouze na hraní her *15*
-
Aspoň si to v tom prosinci koupim ty chytráku. Nemám v plánu do konce svého života dát za jedinou hru plnou cenu (mimo Half Life série) a nechápu co je na tom špatnýho.
-
-
Mno zdegenerovanej troll, nebo sockovej zloděj co své piráctví vobhajuje kupou blbejch keců vyber si.
-
-
To, že nehodlám všechny svoje finance v týhle divný době investovat do něčeho tak zbytečnýho jako je Dishonored ze mě dělá trolla, dokonce sockoidního?
-
-
Tak to nehraj socko, já hry na které nemám nehraju
-
Pokud zbytecny, tak to nestahuj snad, ne?
-
-
-
-
Ale nepovídej ty kecko. Pokrytci jsou zde všichni moralisté :). Máš doma PC? Předpokládám, že minimálně jedno ano. Sleduješ filmy, seriály atd? Předpokládám, že ano :). Stahuješ si je? Co hudba, neříkej, že nemáš ani jednu illegal MP3. Oprav mne jestli se pletu, ale mám takové tůšo, že ano. Jak píší v takové staré publikaci, nesuď, abys sám nebyl souzen *3*. Pokud máš tendence kázat masám, udělej si z lepenky ceduli a val na Václavák *15*. Jinak analogie mezi pirátsvím a případným úpadkem PC platformy jako herního zařízení je stejná jako srovnávat vliv flatulace na zvyšování skleníkových plynů v atmosféře.
-
-
Nebudu se opakovat, vše jsem jasně popsal zde: http://spokojeny.blogspot.cz/p/gamelog.html
-
-
bože ty seš bl*ec.. kdyby sis dělal starostí s výskytem UFO, naprosto to chápu, ale tohle.. jako promiň *7*
-
Připomíná mi to různé konspirační teorie :D. Což takhle zajít někdy do lesíka poslechnout si zpěv ptactva, místo vymýšlení nesmyslů.
-
-
u něj je to zbytečné vysvětlovat, diskutovat, probírat ze všech stran atd. on je známý tím, že je zaslepený a fanatický v tomto ohledu..
-
-
-
-
-
-
No já to budu hrát na toasteru no ni?Bože ps3 je best,jakože se Danek jmenuju!!!!
-
vedle delete, pardon :(
-
Lze to kruhové menu nepoužívat a přiřadit si na PC schopnosti a zbraně pod zkratky?
-
-
kdo by tohle chtěl? snad budeš hrát s gamepadem ne? *7*
-
Jo, cokoli z toho si můžeš načíslovat dle libosti.
-