Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dan by mohl jěště vymyslet nějaky kratky mission pack do Mafie 1 a dat ho na steam *2* *2* *4*
    • jinak ten quest co tam popisuje je fakt kvalitní *5*
  • Keyz
    Tvl a já propásl to fotku co tam byla :( Nemá někdo screen? *4*

- Jinak souhlasím, že to možná chce mít moc dobré a to se může pokazit. Ale mají tam dost zkušené borce aby si řeklo co je již dost. Pořád lepší když tam je člověk, co to chce mít propracované i když všeho nedosáhne, něž člověk co dělá pořád to samé dokola protože to k tomu aby se to prodávalo stačí. Respekt.
    • Ronox
      O nic jsi nepřišel. Prostě jedno oko pojď sem, druhé kam jdeš.
      • Keyz
        Jo tohle. To je známý *15*

Nic extra teda :(
  • Keyz
    Snad to bude mít fyziku poškození těla. Aby to nějak vypadalo.

- Jinak ten ukázkový quest zajímavý. Logický a chce to opravu myslet. Navíc hodně starých RPG mělo propracované postavy i s historii. Klidně bych rád viděl questy které nemohou dopadnout dobře.
  • Upřímně jsem zvědav, jak bude vyřešen soubojový systém.
    • Keyz
      V tom video kde byla prezentace enginu něco bylo. Vypadalo to, že postava bude sekat podle reálně předlohy a krom pohybu budeš muset v určitý čas něco zmáčknout aby jsi odrazil meč apod. To vypadá zajímavě.

Lepší jak nějaký sek který je ve většině her.
      • Soubojovej systém považuji za jednu z nejdůležitějších částí hry hlavně teda zábavnost, protože obyčejný klikání alá diablo každou podobnou hru sráží
        • celoush
          Sráží tak maximálně lidem, kterým jde o souboje. Jsou lidé, kteří RPG chtějí hrát a nemusí u toho furt dokola sekat mečem.
  • Vávra by mohl dělat telenovely :D
  • Hmmm Dan s tím účesem vypadá jak Brendan Walsh po třech dětech.
    • vnoucatech... *5*
  • Hlavně díky moc všem, kteří se na tom podílí. Škoda, ze takhle snadno se není možné dostat k některým přednáškám z GDC, kde chtějí za přístup poměrně dost peněz.
  • Kdy bude další část ? Nemůžu se dočkat. *4*
    • Pilgrim66
      Až přidaj do Skyrimu záchody
    • až naprší a uschne
  • Ví někdo, čím je vlastně pan Vávra a jeho studio živ? Tolik let vývoje...náklady na zaměstnance next-gen vývojářský hardware a software....to musí být obrovská pálka...to má ještě pořád peníze z Mafie atd.?
    • uvodni stadium vyvoje hry platil Bakala, ted shaneli vydavatele, ktery zajisti prachy na ,,dokonceni,,...jestli nekoho sehnali a kdo to je netusim
      • asi nikoho nesehnali, už vidim jak jdou do blizzardu a rikaj: chceme delat hru z cech 15 stoleti kde budete hodinu resit vrazdu sluzky :) se jim vysmali a zavolali na ne ochranku *3*
        • s-a-b-r-e
          No, popravdě. Byli i ve Valve a tam se to prý líbilo - viz jejich blog *3*
          • Valve jsou ale břídilové, měli raději jít za joem, ten by jim řekl, co vylepšit.
            • a jeste by usetrili za litani, na slovensko je to podstatne bliz *5*
      • Toho vydavatele nejspíš už dávno mají, protože blogy jsou psané s víc než půlročním zpožděním *3*
    • Hrdina ve hře určitě zabije stovky lidí jen tak na potkání a jako sidequest bude vyšetřovat vraždu *13*
    • To určitě ne, peníze do Warhorse investovala myslím Bakalova manželka, nějaká Maláčová...
  • nekromant33
    Zajímalo by mě, jak dlouho trvá takovýhle quest vymyslet (pokud jsem to nepřeslechl ve videu). Quest zní zajímavě, ale aby kvůli náročnosti nakonec nebylo ve hře pár (podobně propracovaných, samozřejmě že ne všechno vyšetřování vraždy) a zbytek sidequestů nebyl kohoutek se slepičkou.

ad. slepá ulička: ještěže to není fantasy, tam by na to použili kouzlo a voila - máme 400 let technologickýho pokroku za sebou

ad. stealth řešení: s tím opatrně, ještě teď mě cuká oko z toho, když si vzpomenu na quest v Oblivionu, kde vás jeden hyperaktivní elf pověří sledováním lidí, kteří se ho údajně snaží zabít. Samozřejmě že je paranoidní a ty lidi sem celej den sledoval jak si okopávaj zahrádku zbytečně. *1*
    • Je to všechno věc názoru, já považuju quest Paranoia ve Skingradu za součást zlatého fondu Oblivionu. Obecně si myslím, že Bethesda má ve hrách kvalitní questy, ale tady asi opravdu platí, že se každému líbí něco jiného.
      • nekromant33
        já neřekl, že je špatnej, když mě po tom, co jsem prvního "podezřelého" sledoval a zjistil, že mu poté, co jsem ho viděl jen okopávat zahradu můžu říct, že ho pomlouval nebo, že se choval podezřele jen abych dostal větší odměnu zároveň pobavil a zároveň frustrovalo to, že jsem poměrně dlouhou dobu (těch 12 hernách hodin) ze sebe dělal idiota
        • mne se prave libi tyhle speky, hra, ktera obsahuje jenom epicky questy, je pro decka *5*
    • v principu je mechanika toho questu jednoducha: jen ziskavas informace prostrednictvim interakce s predmety a postavami. akorat tech informaci musíš získat dostatek abys to mohl vyresit.
      nic co by tu uz predtim nebylo. jde jen o to do jake miry to prekombinujes a udelas složitým. jak ríkam, je to rpg a ne detektivni adventura takže by to nemeli prehanet
      • nekromant33
        Nic, co by tu předtím nebylo, zároveň nic co by tu předtím bylo uděláno nějak zvlášť dobře. V RPG jsou adventurní prvky zcela na místě. Když ne, je to akční RPG. I v tom Skyrimu jsou čistě kecací questy, takže jestli ti tohle nevyhovuje, tak čekáš na špatnou hru a měl by ses odebrat k nějakýmu Diablu.
    • to byl jinej quest, jak se z toho nakonec vyklubalo, ze vykopava veci z hrobu a prodava je?
      • ne nebyl, jen nekromant33 to jaksi nedal :)
        • nekromant33
          "nedal" -_-
          http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Paranoia
          • mas pravdu, v tom mym flashbacku figuruje nakej thorinir *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit