Přejít na výpis diskuzí
GDS 2014: Jakub Hussar - Práce s nulovým rozpočtem
30.12.2014 | Redakce Games.cz
34 příspěvků
-
Opravdu pěkná (a poučná) přednáška. Těším se, na další milá redakce!
..a dnešní věta otce Fura zní: "jak udělat z ho.na zlatou cihlu" *15* -
Supr kvalita videa i zvuku i obsahu, doufám že ostatní na tom budou podobně.
-
-
Jako bych ten zvuk slyšel někdy 2x...
Navíc levý kanál je slyšet více jak ten pravý. -
-
je to tak. akorat pravy je slyset vic jak levy :) Mas to doma naopak. V pravym je nasnimanej primo zvuk z mikra a v levym je echo. Kdyz si poladis balanc mas to jak s bathroom efektem
-
-
-
Pecka ! Těším se na další díly *4* Jen houšť *3*
-
-
"Ahoj, tady je Váš Soused..."
-
-
Tak toto bolo fakt skvelé. Vidno, že to toho človeka a jeho tým baví, inak by neboli tam, kde teraz sú. Len tak ďalej, dobrý ste!!!!
-
-
Jedině dobře, jinak by jsme neměli Coraabii. *14*
-
-
Se sluchátkama se to poslouchat nedá, neustále se tam mlátí levý a pravý kanál. Možná by to bylo lepší převést na mono..
-
-
Stejně zajímavý jak taková velká akce, kde to řídí profíci a nikdo tam neumí udělat zvuk normálně. Tak jako je na jiných záznamech z podobných akcích.
-
-
"chceme dělat 3D střílečku, ale tam je ENŽÁJN, máme peníze na ENŽÁJN?" :DD ne vážně, pěkná přednáška a díky games.cz že to opět pouští do éteru!
-
přednáška super, ale co to pískání? to tam slyším jenom já?
-
-
Pískání jsme už objevili taky - projeví se to jen pri vyssi hlasitosti nebo pri poslechu pres sluchatka, proto jsme na to neprisli driv.. :( Zvuk upravime a video uploadneme znovu.
-
-
já mám asi citlivější uši nebo repráky, protože to slyším i při normální hlasitosti
-
-
Tak, přednáška už je vyměněná. Každopádně to byl hodně zajímavý problém, protože to pískání slyšel jen někdo. Nakonec jsme přišli na to, že šlo o nějakou vysokou frekvenci (nad 16 KHz), kterou opravdu neslyší každý - když jsem ji pak z videa odpálil, problém byl vyřešen :) Ale zabralo to teda dost času ;)
-
-
-
-
Když nemáte endžajn, tak tam dejte fleš. Ale jinak super přednáška, konečně něco, co budu moct linkovat fakanům na Českých hrách, kteří chtějí udělat FPS MMOčko v Unity.
-
i po letech vyvojariny konecne jedna prednaska, ktera mne dokazala nadchnout. Klobouk dolu ;) Tak jak vzdy skripu zubama nad Vavrou, konecne normalni herni vyvojar :P
-
Mno a po coraabii už ani stopy