Přejít na výpis diskuzí
GDS 2014: Viktor Bocan - Umělá inteligence obyvatel otevřeného světa
14.1.2015 | Redakce Games.cz
44 příspěvků
-
Ten člověk má strašně zvláštní humor, který mi ale velmi sedí.
-
-
Byl bych radeji kdyby si to svoje "vtipkovani" odpustil. Behem jeho 2minutove zvaneni jsem se nedozvedel vubec nic.
-
-
Tak to jsi těžce v menšině. Smiř se s tím.
-
Chápu, v dnešní době má spousta dětí problém s chápáním psaného, natožpak mluveného textu.
-
-
-
Pisal som to aj minuly rok a tento rok zase. Chceme viktora do fight clubu!
-
-
Sakra kdybych si vzpomněl tak bych se zeptal ve FC. Vávra tam byl často a mistr Bocan ani jednou. Jestliže se neznají, tak snad by to šlo nějak přes Vávru.
Je to skutečně borec + navíc ty jeho vtipy *15* -
-
at prijdou oba!
-
-
+ Drda...to by byl ultimátní díl...
-
-
Joo, vzal jsi mi to z klavesnice! Viktor a Drdra, to by byla naprosto bozi dvojka do fightclubu, za jehoz sledovani bych i zaplatil ;)
-
-
-
-
-
Viktor je boží. Má perfektní deadpan smysl pro humor a strašně mě baví ho poslouchat, to bylo snad ještě zábavnější než ta Danova přednáška, která byla taky super.
Tohle bylo tak dobrý a zajímavý, že by to chtělo EN titulky, aby si to mohli užít i za hranicema. -
-
Souhlas, ENG titulky by byly super
-
jj titulky by byly fajn
-
-
Super, vážně jsem se i zasmál. Moc dobrá přednáška.
-
jsem na 10 min. a směju se víc jak při sledování "na stojáka" *1*
-
"Máte pocit že se perete s akademikem".. chlapík to strašně zabíjí *1*
-
Mr. Bocan je borec. Je to každopádně velmi chytrý člověk, avšak již z dev blog videí je to jasný Liška vypůjčený z Na Stojáka *1*. Ale to tomu já zrovna říkám "něco se dovědět zábavnou formou" *3* .
-
Perfektní přednáška, nejen že jsem se něco dozvěděl, ale ještě jsem se zasmál *1*
-
Byl třeba v Labůžu o Souls. Taková sympatická klidná síla.
-
Dík za ty videa, games.