Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to vec nákladov...
    Furious 4 sú schopný zbúchať za pár šupov, veď skúsenosti so zbesilou komixovou strieľačkou majú už v Borderlands.
    Vízia Blade Runnera ako L.A Noire, by bola podstatnejšie viac ambiciózna, náročnejšia na vývoj a teda z nižšou návratnosťou. Bohužiaľ hry sa dostali do štádia, keď bez nejakého excentrického mecenáša takýto projekt asi nevznikne....
  • rancor1223
    To taky moc nechápu..
  • rancor1223
    Ale ano, třeba Borderlands by pravděpodobně nikdy nevznikly..
  • Cosi
    Já bych to viděl jako L.A Noire. Já hráč - jako detektiv pro odhalování androidů, by jsem je hledal, cestoval po městě ve vlastním vozidle. Zkoumal bych pomocí přístrojů z budoucnosti důkazy a nesmělo by chybět pozorování fotek z různých úhlů, prováděl bych výslechy skrze přístroj, jenž by mi v rámci ulehčení hry mohl indikovat jestli dotyčný mluví pravdu nebo ne, ovšem byl by to přístroj a mohl by se splést.

Po výslechu by se mohl android naštvat a začít utíkat, v tom by přišlo vykradení nebo absolutní spojení s Prey 2 - zběsilá honička. A samozřejmě to co ve filmu oproti knížce nebylo - polemika, deprese, zkouška přístrojem sám na sobě jestli nejsem android který o tom neví a má implantované vzpomínky.

Plus původní kniha začíná celkem akční scénou. Tak ani ta akce by nevadila.
  • Takže akční řežba furious 4 má šanci, protože tam jsou 4 krutopřísní amíci masakrující nácky a Bladerunner nemá šanci, protože je to jen prostředí z nejvíc ceněného sci-fi filmu? Ehm.
  • Ono z pôvodnou hrou by to zrovnával asi málokto. Ale s filmomtakmer každý.
    Inak po prečítaní tohto článku sa divím, prečo Gearbox tak bazíruje na svojej nezávislosti.
    Ak by ho kúpil Activision, tak by sa v úrovni produkcie nič nezmenilo...
  • rancor1223
    Přiznávám se že jsem původního Blade Runnera nehrál, ale uznávám jeho kvalitu.. Jsem si ale celkem jist, že kdyby se začalo dělat na pokračování, ať už by na tom dělalo sebelepší studio, stejně by polovina z vás řekla že to už neni jako původní hra a že to bude blbost atp.. Tak jako vždycky..
  • trochu ostrý ale jinak v celku fakt
  • Keby mal niekto zaujem o hi-res obrazky:
    http://www.weblenium.com/wp-content/uploads/2009/05/blade_runner1.jpg
    http://www.weblenium.com/wp-content/uploads/2009/05/blade_runner2.jpg
  • KIMCID
    Brothers in Arms: Furious 4 ??no to bude pěkná sra.ka
  • "A zdá se, že to je právě schopnost rozlišit, co je pro studio dobré a co ne, aniž by to nějak výrazně omezovalo kreativitu... "
    Ó tešme sa !!!
    Kreativita ušetrená na Blade Runnerovi sa naplno uplatní v Brothers in Arms: Furious 4
    *10* *8* *11*
  • A kde myslíš, že se Deus Ex tou atmosférou inspiroval? *3*
  • dost sa to podoba na deus ex..aspon ze mame ten :)
  • A to je velká škoda..
  • škoda, ten svět má potenciál :) četl jsem předlohu a dalo by se tam těžit
  • KIMCID
    škoda Blade Runner miluju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit