Přejít na výpis diskuzí
Gearbox rozjímají nad návratem k oblíbenému Homeworldu
14.2.2015 | Adam Homola
27 příspěvků
-
Když zůstane ovládání a hratelnost původních dílů, tak sem s tím *5* Jen ale doufám, že nezapomínají taky na Shipbrakers, a že se na tom stále pracuje. Bylo by to skvělé doplnění série. Boje na planetách jsem si v Homeworldu vždycky přál - vybojovat bitvu na orbitě, poslat na planetu výsadek a pak se o zdroje porvat i tam *1*
-
už jsou s tim trapní, tohle natočili spontanne nebo to meli v scenari? aneb vezmeme 10 let starou hru a prodame ji znova. Hmw mam rad ale tohle mi vadí
-
Naopak já doufám, že právě remaky jako Master Chief Collection, teď Homeworld nebo třeba TR: Anniversary nastaví kvalitativní laťku, jak mají remaky a remastery vypadat a né pouhe přídání HD rozlišení a občas nějaký ten efekt navíc jako tomu bylo u TLOU remastru a dalších.
Pokud si s remakem dají tvůrci tu péči, tak s nimi nemám nejmenší problém. Je spousty klasickych starých her, kterým by nový kabátek slušel. Nejenom, že nejeden hráč při nich zamáčkne nostalgickou slzu, ale i spousty hráču danou hrou nepolíbených dostanou možýnost si hru zahrát, protože je jinak od originálu odrazuje zastaralá technická stránka. -
Naopak jen houšť a rozhodně bych nesrovnával revoluční vesmírnou strategii se střílečkou. Osobně bych byl nejradši za remake battlezone I a II modří vědí a jistě souhlasí
-
A nebo jich bude ještě víc... :D
-
S trochou štěstí to bude poslední remake, a začnou se dělat nový značky, místo směšných HD remaků.(nenarážím na tohle a The Master Chief Collection)
-
Dělají před vydáním celkem slušný hype, ale že by mi to vadilo se říct nedá.