Přejít na výpis diskuzí
Gearbox se soudí s 3D Realms kvůli značce Duke Nukem - Update
24.2.2014 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
Matlalové z Interceptoru, to by to dopadlo. Kod hrál ROTT, tak ví o čem je řeč..
-
Duken Nuken
-
Jo v té době to vypadalo bombasticky . Trailer epický , akce jinde nevídané a hlavně to nevypadalo na nudu i přes temnější ladění . .... No a pak ten výsledek .... ,chudák Dukem tak se naparoval až mu praskly koule a diváci odešli s nepochopením jeho posledních taškařic .
Gearbox možná pár slušných her udělal , ale nechat pracovat béčkové externisty na takovém marku jako je Aliens ... a ještě vše schválit v takovém stavu v jakém to šlo na pulty .. ehmm to co přišlo si sami vykoledovali .
Ale 3D Realms už nejsou ti stejní co kdysi ... teď je to stejná banda jako Gearbox. Banda co honí právníky místo ruky designérů po tabletech . -
Ty.
-
"Když už za něco zaplatíte, čekáte, že to bude vaše."
Tak toto je značně komické prohlášení v herním průmyslu, kde je spotřebitel víceméně nájemník softwaru... -
zostali im predsa peniaze z predaja znacky :)
-
asi z duchodu *2*
-
by mě zajímalo, kdo a z čeho to platil. podle všeho 3d realms, ale kde na to vzali... :)
-
Nevím, kdo přesně je tady imbecil, jestli Jack, nebo ten zbytek co ho mínuskuje, ale nemyslel to Jack jako narážku na 3D Realms? Protože pak by to dávalo smysl, a docela bych i souhlasil..
-
Nakonec to dopadne tak, že 3D Realms utře. Pak se s nima Gearbox mimosoudně vyrovná a převezme další financování nové Duke hry a Interceptoři jí pro Gearbox dodělají. Koza se nažere, vlk zůstane celej a když to výjde, tak si užijou i hráči *1*
-
Muslíš asi Duka *3* Já bych zase uvítal, kdyby redakce nějak zvýraznila aktualizovanej text, protože mě nebaví ho hledat a letmo číst něco, co už vím.
-
licencie majú zmysel ...to by si teraz mohol ktokoľvek vyrábať hry Final Fantasy, či Half Life? mne by sa to rozhodne nepacilo
-
tí v 3D Realms sú nejakí d3menti či čo?
-
Tak tehdy jsme nad tim trailerem slintali všichni a řikali si: "Tohle mi na tom mym křápu nepoběží!" :D
-
Kdyby to vyšlo ale v době kdy byl tento trailer: http://www.youtube.com/watch?v=TDlB2P1leRM
Tak by to možná bylo ještě lepší. Vypadalo to tam zajímavě.
Souhlasím, že DN Forever byla dobrá FPS. Bohužel Doom 3 mě bavil více. Taky dobrá FPS navíc v dané době techniky na vrcholu. -
Poslal bych tam Dukena aby to vyřešil. Ten by to vyřešil rychle a ještě by to vtipně okomentoval.
-
Ted uz jo, dusevni vlastnictvi
Webové definice
Duševním vlastnictvím se rozumí výhradní práva k nakládání s díly, vynálezy a jinými nehmotnými výsledky procesu lidské tvořivosti, zkoumání a myšlení. Těmi jsou myšleny různé výsledky více či méně originálních myšlenek, námětů, návodů a řešení.
I tak mi to prijde na hlavu, vzdyt uz s tou znackou nechteli mit nic spolecneho tady nejde o zadne vlastnictvi tady jde jen o prachy... nanejvys trapne. *4* -
jo většina je celkem ok, ale na me to pusobi jako kdyby třeba bethesda vydala Dragonborna na 10 casti a ne v jednom kuse. Navíc prodávat za peníze zvyseni levelu je prasarna.
A mam pocit ze kdyby se tahle kauza ohledne Duka odehrála v dobach kdy se Gearbox snazil prosadit tak by to nebyla zaloba, ale spis nejaka forma spoluprace (vy delate hru, my mame prave, nejak se domluvime)..ale holt jim narost hřebínek. -
Žijeme v divném světě, ve kterém Jack1947 nechápe pojem IP a vlastnictví IP.
-
Podľa mňa by si mal hodnotiť kvalitu a nie kvantitu vydaných DLC. *4*