Přejít na výpis diskuzí
Gearbox se vyptává na speciální edici Homeworldu
30.12.2013 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
Ty dvě mise jsem nesnášel :) Úplně poprvé jsem se tam zaseknul a pak dlouho hrál jenom skirmish. Až po letech jsem se hecnul a skrz ty mise se dostal. A sakra se mi vyplatilo nakrást si tam ty iontový fregaty a letku asi 20 stíhaček včetně podpůrný fregaty :D
-
To chápu. Modely s malým rozlišením šly také vždy mimo mě. *1*
-
No tak u všech videjí je napsané: The videos here are an archive of promotional videos for HARDWARE: Shipbreakers. They were released in early 2013, prior to the announcement of the collaboration between Blackbird Interactive and Gearbox Software, when game changed to become a part of the Homeworld universe.
Si myslím, že to budou předělávat ... proto nevchází nové videa a obrázky. Protože přepracovávají hru, aby zapadla do HW univerza. -
Ahoj,skor si myslim, ze to pojde este hlbsie do minulosti,natery a dizajn lodi [vrakov] pripominaju skor "Progenitors" http://shipyards.relicnews.com/hw2/index_misc.html rasu z druheho dielu.Planeta az napadne pripomina Kharak.
To All: Story posledneho dielu ostala otvorena,pevne dufam ze Gearbox naberie kvalitnych tvorcov ak sa rozhodnu pre HW3 -
Nejsou nesmrtelné, ale pokud si držíš nepřátele daleko tak ustřílí vše a to co se přiblíží už je načnuté, takže už to mocný arzenal věží a torped zlikviduje většinou dřív než stihne přijít palba zpět. Nehledě na to, že pokud je taková bitevní loď na poslední úrovni, tak má značný bonus prakticky ke všem atributům + smrtící výzbroj
-
homeworld = shipbreakers, pokud bude uspesny bude shipbreakers 2
-
Ty jsi věštec, že víš co bude nebo nebude? A toho blba si laskavě odpusť. *8*
-
Proč myslíš? Teď udělají Shipbreakers a podle jeho úspěchu se bude rozhodovat co se značkou ... pokud se ta hra bude dobře prodávat, tak si myslím, že trojku udělají. Pokud bude Shipbreakers propadák tak je pravděpodobné, že trojka nebude.
A kdyby neměl gearbox se značkou plány, tak si myslím že by ji nekupoval ... to by ji nechal ležet. Teď má pod palcem i lidi co dělali na předchozích dílech. Byli by blbí toho nevyužít. Navíc si potřebují napravit reputaci ... -
homeworld 3 nikdy nebude vzpamatuj se blbe
-
Díky Homeworldu jsem objevil právě Yes a celý progressive rock :)
-
Trojka jako taková zatím ne, ale původní tvůrci Homeworldu dělají na Homeworld: Ship Breakers (Dříve Hardware Shipbreakers... Gearbox jim povolil použít název Homeworld ). Ale nebude to klasický H3.
Walttar to tu už psal bude to v podstatě takový prequel k prvnímu dílu. Doufám, že uspějí a nakonec se vrhnou na klasické H3. Si myslím, že Ship Breaker bude více do klasických RTS tím, že to bude na planetě, tak tam přijdeme asi o ten 3 rozměr. -
Jo, presne to napadlo i mne. Pokud to daji za rozumnou cenu, tak si to znovu koupim, ale ty MODy bych uvital.
Nevite nekdo, jestli se nekde nepripravuje trojka? Nebo ma byt tohle zkusebni balonek, jak se to bude prodavat a podle toho se rozhodne? -
Super doufám, že na ty verze budou kompatibilní s modama nebo mody půjdou nějak rychle upravit, aby běhaly. Samozřejmě Complex Mod je dnes již klasika, ale tam už i tvůrci modu napsali, že se nemůžou dočkat upraveného Enginu u remaku a hned se vrhnou do práce, takže bych se tam nebál.
Já, ale osobně dávám přednost TFS (Tactical Fleet Simulator) modu, hlavně kvůli plně funkční single kampani. Tak snad i ta poběží. -
JJ četl jsem já jen doufám, že Shipbreakers budou úspěšní a nakonec se dočkáme i skutečného Homeworld 3.
-
Tak sem se díval na stránky BBI a nšel sem tam tohle: A prequel to the events of the original Homeworld game. Dřív sem si toho nevšimnul. Takže bych řekl, že už je prakticky jasné, že budeme na Kharaku a pokud to bude mít nějakou kampaň tak finále bude nález Khar-Toby ... sakra jak já se těším.
-
No asi si pořídil nový clickbot *1*
-
-106 ... tvůj fanoušek postoupil na nový level. *1*
-
Homeworld je pre mna srdcovka. Mam prvy diel aj s bonusovou mapou, Cataclysm datadisk a aj druhy diel. Mrzi ma ze sa nezmienili o Cataclysm a bonusovej mape z prveho dielu,aby to bolo komplet.
Urobil som dotaznik,ale to co ponukaju ma absolutne nezaujalo.
Dufam ze tie videa z hry moc nepokazia,ciernobiele+dabing je super,mne by stacila kvalita z 2 dielu.
Urcite sa tesim na remake a aj na Shipbreakers - btw, zmenili tomu nazov na HOMEWORLD Shipbreakers. -
Nevím proč mu dáváte mínusy, bohužel má pravdu.
-
Bohužel ten přestalo Lego dělat:(Dělá jenom menší, dětskou verzi.