Přejít na výpis diskuzí
Gearbox se vyptává na speciální edici Homeworldu
30.12.2013 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
Homeworld je pre mna srdcovka. Mam prvy diel aj s bonusovou mapou, Cataclysm datadisk a aj druhy diel. Mrzi ma ze sa nezmienili o Cataclysm a bonusovej mape z prveho dielu,aby to bolo komplet.
Urobil som dotaznik,ale to co ponukaju ma absolutne nezaujalo.
Dufam ze tie videa z hry moc nepokazia,ciernobiele+dabing je super,mne by stacila kvalita z 2 dielu.
Urcite sa tesim na remake a aj na Shipbreakers - btw, zmenili tomu nazov na HOMEWORLD Shipbreakers. -
Tak sem se díval na stránky BBI a nšel sem tam tohle: A prequel to the events of the original Homeworld game. Dřív sem si toho nevšimnul. Takže bych řekl, že už je prakticky jasné, že budeme na Kharaku a pokud to bude mít nějakou kampaň tak finále bude nález Khar-Toby ... sakra jak já se těším.
-
-
Ahoj,skor si myslim, ze to pojde este hlbsie do minulosti,natery a dizajn lodi [vrakov] pripominaju skor "Progenitors" http://shipyards.relicnews.com/hw2/index_misc.html rasu z druheho dielu.Planeta az napadne pripomina Kharak.
To All: Story posledneho dielu ostala otvorena,pevne dufam ze Gearbox naberie kvalitnych tvorcov ak sa rozhodnu pre HW3 -
-
No tak u všech videjí je napsané: The videos here are an archive of promotional videos for HARDWARE: Shipbreakers. They were released in early 2013, prior to the announcement of the collaboration between Blackbird Interactive and Gearbox Software, when game changed to become a part of the Homeworld universe.
Si myslím, že to budou předělávat ... proto nevchází nové videa a obrázky. Protože přepracovávají hru, aby zapadla do HW univerza.
-
-
JJ četl jsem já jen doufám, že Shipbreakers budou úspěšní a nakonec se dočkáme i skutečného Homeworld 3.
-
-
The mothership has cleared the scaffold. We are away.
-
-
Homeworld byla prvni hra u ktere jsem pochopil, ze hry muzou vyvolavat adekvatni emoce. Ze muzou vypravet skvele pribehy, ktere v cloveku neco zmeni, zpusob jakym vnima zbytek veci. Credits byly naprosto vyborne a naucili me poslouchat psychedelic rock nejen od Yes. Zatracene i pdf manual se cetl jako skvela scifi.
Doufam ze HD remake vyjde na jednicku, urcite si ho poridim. Pokud mi na stole bude moct stat mothership nebo skvely kushansky Interceptor, klidne si priplatim. -
-
Díky Homeworldu jsem objevil právě Yes a celý progressive rock :)
-
no nevim, ja kampan nebyl schopen dohrát protože mi to prislo jako naprosto kyčovity mišmaš sci-fi a fantasy jak do toho zamichali nejake proroctvi, spiritualitu a pod. naprosto nejhorší lore ktere jsem ve hre zažil
-
-
Takže se ti asi nelíbyla ani Battlestar Galactica, co?
-
No tak ne kazdymu se to musi libit. Ja si taky z kampane odnasim jen to nejlepsi a mel jsem ty stejne emoce co kuci nademnou. Atmosfera cele te epicke cesty domu byla tak neuveritelna!
Tvrzeni o nejhorsim loru je pak bohapusta a trapna provokace a svatokradez na kterou nema cenu nijak vic reagovat. -
-
byli tam nejaki "tvurci" a pak nejake tajemne disky nebo co, ktere umoznili se ve vesmiru teleportovat, proroci a dalsi veci. k čemu tam davali takove kraviny do sci fi? vis coznamena slovo KÝČ? tak to je presne ono
-
-
Prave ze vim co je slovo kyc ale pocitam ze ty s tou definici budes mit docela problem jak to tu ctu :D
-
-
-
-
Já sem měl tohle poznání ve dvojce (hrál jsem ji dřív,než jedničku). Je to jedna z mála her, u které jsem se rozbrečel ... v předposlední misi. The Mothership is standing down.
Nemůžu se dočkat co udělají s Homeworld: Shipbreakers.
-
-
-
nooo....moc bych nejasal,zatim džírbox pokurvil co se dalo,myslim tim stary pecky
-
-
Nevím proč mu dáváte mínusy, bohužel má pravdu.
-
-
Vzhledem k předchozím vedlejším projektům Gearboxu (Duke Nukem Forever, Aliens Colonial Marines) a podobě některých HD remaků (Age of Empires 2, Jagged Alliance: Back In Action) jsem k tomu dost skeptický, ale mohlo by to být super.
-
Jedna z mála RTS, kde člověk musí přemýšlet ve 3. rozměrech a nesune se jenom po mapě. Pořád mám doma H2 z edice Nová extra klasice v profesionální české verzi. Ale toto moc rád uvítám. A Battlecruiser na poličku? Proč ne, už teď si tam trůní B-Wing z Lega:)
-
-
Come on. Tipoval bych tě na TIE-interceptor.
-
-
Bohužel ten přestalo Lego dělat:(Dělá jenom menší, dětskou verzi.
-
-
To chápu. Modely s malým rozlišením šly také vždy mimo mě. *1*
-
-106 ... tvůj fanoušek postoupil na nový level. *1*
-
-
No asi si pořídil nový clickbot *1*
-
-
-
-
-
-
Homeworld je legenda, určitě si koupím sběratelku, ikdyby stála 2k. :)
-
Hmm tak sběratelku s modelem Battlecruisera ze dvojky bych si klidně nechal líbit. *14*
-
-
otázka je, jestli bude reedice lepší, než zmodovaná 2 ve "vanile". Jinak jedničku s novými modely bych si teda nechal líbit rád.
Tohle jsou hry, proč mám PC a ne konzoly (a ne Battlefieldy) -
-
2Walltar: To by byla asi jedna z mala takovejch edic do kterych bych sel...
Koko: No tak ze bude dvojka neco jako HW2 s complex modem bych rozhodne necekal. Ja pevne doufam ze zachovaj to co ve dvojce fungovalo ale hodi to do hezci grafiky. To je vsechno co od nich chci.
-
-
-
Come at me, Gearbox! MOARRRR !!! *14*
-
Jestli to nebude podporovat complex mod, tak nevim nevim. Bez něho je to jaksi strašně chudé, navíc jsem ve "vanile" nemohl překousnout fakt, že je mateřská loď, která působí majestátně je bez sebemenší (účinné) obrany. Jediné co je až moc přehnané jsou poslední typy lodí, které si poradí prakticky se vším díky předimenzovanému dostřelu (nebo poddimenzovanému u ostatních plavidel), nicméně před spuštěním hry lze nastavit spousta monžostí a tyto lodě lze vypnout.
-
-
tak posledni typy lodí by se dali prirovnat k experimentalnim jednotkam v supcomu a nesmrtelne podle mych zkušenosti rozhodne nejsou. jinak co bych ja zmenil je že bych udelal drazší nuklearni bomby a taky mnohem učinnejší, aby byli schopne zničit cele systemy. ted jsou docela slabe
-
-
Nejsou nesmrtelné, ale pokud si držíš nepřátele daleko tak ustřílí vše a to co se přiblíží už je načnuté, takže už to mocný arzenal věží a torped zlikviduje většinou dřív než stihne přijít palba zpět. Nehledě na to, že pokud je taková bitevní loď na poslední úrovni, tak má značný bonus prakticky ke všem atributům + smrtící výzbroj
-
-