Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pamatam si ako teraz... ten, uzasny feeling.

Krasny vesmir a ta episka hudba k tomu...
    Celkovo to cloveka vtiahlo do hry aj koli ovladaniu.
  • Genialni nezapomenutelna hra. Jak tu někdo psal ,speciálku s modelem beru vsema deseti.A stacil by mi i kushanskej interceptor.
  • Super doufám, že na ty verze budou kompatibilní s modama nebo mody půjdou nějak rychle upravit, aby běhaly. Samozřejmě Complex Mod je dnes již klasika, ale tam už i tvůrci modu napsali, že se nemůžou dočkat upraveného Enginu u remaku a hned se vrhnou do práce, takže bych se tam nebál.
    Já, ale osobně dávám přednost TFS (Tactical Fleet Simulator) modu, hlavně kvůli plně funkční single kampani. Tak snad i ta poběží.
    • Jo, presne to napadlo i mne. Pokud to daji za rozumnou cenu, tak si to znovu koupim, ale ty MODy bych uvital.
      Nevite nekdo, jestli se nekde nepripravuje trojka? Nebo ma byt tohle zkusebni balonek, jak se to bude prodavat a podle toho se rozhodne?
      • Trojka jako taková zatím ne, ale původní tvůrci Homeworldu dělají na Homeworld: Ship Breakers (Dříve Hardware Shipbreakers... Gearbox jim povolil použít název Homeworld ). Ale nebude to klasický H3.

Walttar to tu už psal bude to v podstatě takový prequel k prvnímu dílu. Doufám, že uspějí a nakonec se vrhnou na klasické H3. Si myslím, že Ship Breaker bude více do klasických RTS tím, že to bude na planetě, tak tam přijdeme asi o ten 3 rozměr.
        • homeworld 3 nikdy nebude vzpamatuj se blbe
          • Ty jsi věštec, že víš co bude nebo nebude? A toho blba si laskavě odpusť. *8*
          • walltar
            Proč myslíš? Teď udělají Shipbreakers a podle jeho úspěchu se bude rozhodovat co se značkou ... pokud se ta hra bude dobře prodávat, tak si myslím, že trojku udělají. Pokud bude Shipbreakers propadák tak je pravděpodobné, že trojka nebude.

A kdyby neměl gearbox se značkou plány, tak si myslím že by ji nekupoval ... to by ji nechal ležet. Teď má pod palcem i lidi co dělali na předchozích dílech. Byli by blbí toho nevyužít. Navíc si potřebují napravit reputaci ...
            • homeworld = shipbreakers, pokud bude uspesny bude shipbreakers 2
  • po tom co jsem vyzkoušel complex mod už mi zakladni verze pripada jako slabej odvar, doporučuju všem.
    Hlavne kdyby to hrálo online víc lidí. jakože momentálne to nehraje skoro nikdo. Tak možná kdyby misto high res zavedli nejakou loby s rankama, matchmakingem a pod. jinak bych byl za to ochoten zaplatit max 2€ protože i ted vypada homeworld 2 porad dobre. hlavne at uz vydaji ten treti dil
    • No já si to zahrál ONline, ale i když najdeš někoho, tak ti "blbečci" to uprostřed bitvy zruší... protože se jim něco nepodařilo. No taky je ta hra taky náročnější, vše se tam oproti původní hře (asi) ztrojnásobilo. Pokud si ale chceš zahrát ONline, tak si stáhni Tunngle (obdoba Hamachi) a tam si najdi Homeworld 2 Complex. Možná někoho najdeš... já měl na hráče jaksi smůlu.

A ano, pokud někdo vyzkouší Complex MOD, tak už jináč nechce. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit