Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jojo, už aby bylo Super Borderlands 2 Turbo.
  • x_ander
    Osobně si taky myslím, že už to přehánějí. K česti Gearboxu budiž to, že všechny 4 DLC k prvním Borderlands opravdu stály za to (a dá se tak předpokládat, že budou stát za to i u dvojky), ale zmíněné "rozšoupnutí" teď už přehánějí. Zbytečně to pak spoustu lidí (včetně mě) motivuje k tomu, aby si počkali a koupili GOTY edici (jak už bylo v diskusi nekolikrát zmíněno), kdy dostanou hru se všemi dlc za pár stovek. Stejně tak jsem to udělal u prvního dílu, kdy jsem GOTY edici koupil za 4 stovky.
  • Mohl by mi prosím někdo napsat, jak Gearbox pozná, že jsem si hru předobjednal? Na pošte si jí totiž budu vyzvedávat až zítra...
    • Pokud sis hru předobjednal, tak jsi dostal přístup do Premium Clubu a vzhledem k tomu, že hra vyžaduje steam, tak přez CD Key co vložíš do steamu to poznají. :)
  • rancor1223
    Mohli to alespoň zmínit u oznámení Season Packu. Ale co, ten si stejně koupím na Vánoce ve slevě. A stejnětak koupím i všechny ostatní DLC i kdyby měly být jen z poloviny tak dobré jako v prvních BL.
  • Jak zalozim hru pro vice hracu ?
    nejak na to nemuzu kapnout *16*
    kdo poradi tomu dekuju
    • Lehko, zapni hru, dostaň se do menu a máš vytvořeno. Pokud máš Warez nebo si perma off, tak se napřed musíš přepnout do LANu či Online.
      • Diky moc a
        Mam origo *3*
  • hmm vidím jistou podobnopst s warhammer space marie taky je do něj hromada dlc ktery jsou uplne kničemu každopádně nic moc proti nenamítam fanda to ocení a občasnýmu hráči to je jedno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit