Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten multiplayer mne laka ale v posledni dobe uprednostnuju f2p model, kdy investuju penize az po urcite odehrane dobe
  • corfer
    Aleš Smutný opět zasahuje. Řešit charaktery ve hře jako je Gears of War, to chce opravdu pořádného ducha kreativity, přesto Aleš nezklamal a má toho plný úvod recenze. Buď není o čem psát, jelikož je ta hra nezajímavá, nebo je o čem psát a pak je pro mě úsměvné, postavit celý úvod recenze na něčem tak pseudointelektuálním. Rozebírat úroveň postav v bohapuste TPS... K smíchu...
    • bukrr
      U Gears of War neřešíš příběh? Většina dílů GoW mě minula, ale to co jsem hrál (1 a 2) nebyla jen obyčejná střílečka. Pokud je ve hře i důraz na příběh, tak jsou snad charaktery podstatné.
      • corfer
        Já jsem hrál všechny a že je to pěkně natočené ještě neznamená, že to taky má příběh.:D
        • TheGGG
          příběh to má a stejně tak i solidní postavy a lore... vedle overrated her jako half life je to naprosté veledílo...
  • Francis
    Hľadám spoluhráčov na kampaň/hordu, prípadne versus. gamertag: FrancisSVK Hrám na PC.
    • Damarus
      Já si člověče hru koupil na Win Store a nenašel sem kde ji stáhnu, jen mi to psalo že hru už vlastním :D tak sem jim zavolal a pošlou mi prachy z5 :D ale chci to i na PC když už na Xku mám krabicovku
      • Musis we win10 otevrit dlazdici xbox a pote si najet vlevo do slozky moje hry a tam ji stahnes.ano je to trochu matouci.jinak ty nahravaci casy jsou otresne!
  • Proč je nahoře u popisu hry napsaáno multiplayer - ne ?
  • Na Xbox to má v krabici i kody na všechny předchozí díly. To už mi přijde paráda.
    • Vogon
      Nebylo to náhodou jen k před objednávkám? Každopádně to je "limited offer", a vůbec netuším co si pod tím představit.
  • Kouknul jsem vecer a nablito, ze se nedalo projit...avsak vidim, ze probehl uklid a hned je diskuse citelna...s temi toxikmi by to chtelo zatocit jeste vic, v posledni dobe je to tu hodne necitelne. V postate pri kazdem clanku je diskuse zaspamovana temi samymi lidmi.
  • Kdyby někdo chtěl koupit. Prodám za 1000,- pc verzy. 607659271@seznam.cz
  • Vypadá to jak z PS3.
    • Možná na obrázku. V chodu je to graficky moc pěkný. Až jsem čuměl, co se dá z Ryboxe vymáčknout.
  • Deywik
    hele pridejte si me nekdo kdo ma pc verzi na coop muj acc na win10/xbox je: Vychcijuxx
    nebo dejte vas zkusim to nejak diky. :)
  • Jack1947
    Tak jistě je to stejná hra ale nic podobného tu nebylo roky takže ano je to stále dobré , zábavné a patřičně krvavé jen to je asi dost krátké a příběh taky není nejsilnější dokonce jsou tam zpočátku jen nějaký automatizovaní roboti -wtf-

Je to lepší a zábavnější než Judgement ale prostě na parádní Gears 2,3 to nemá a nikdy mít nebude to byla vrcholná pecka na X360. Příjde mi jako by to ani nebyl úplně tak plnohodnotný díl. Protože zhruba od 3-4 aktu už je to docela stereotyp rozhodně chybělo více bossů. Ano je to jiné studio ale v tom problém nebude a přejeden člověk tou akcí která dneska není tolik vidět.ani být nemůže.

Třeba to vsunutí Tower defense do kampaně poprvé to bylo zábavné ale po 3 to už začlo být lehce otravné, ale líbilo se mi využítí pár prostředků hlavně nakonci hry robota/mecha to bylo příjemné oživení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit