-
7,5/10 bych viděl reálných
-
-
Já bych to viděl na 5/7. Perfektní skóre.
-
-
No jako jeden z nejlepších hráčů Hordy na světě sdělím svůj názor.Kampaň oproti minulým dílům je jednoznačně slabší.(prostě už nemají Cliffa) Roboti mi tam vůbec nesedí.Chybí mi tam kantus,mauler a theron.Ti noví nepřátelé nemají takový grif a šťávu.Ale akceptovatelné 7-8/10) No a multiplayer:klasický versus tam nemám výhrady.Ale k Hordě jich mám dost.Mapy zatím mimo Gridlocku neslané,nemastné.Nechápu proč jsou v zde různá vznášedla(sentinel,guardian apod.) Kouzlo hordy ve 3.dilu bylo ve vyváženosti obou stran.Zde opravdu nevím kdy nějaký tým na světě dokončí 50 vln na insane.Ty karty mi taky připadají jako taháni peněz od hračů.Protože až fialové karty mají velkou sílu do hordy.(nějaké jsem dostal v ultimate edici) Koncoví bossové taky mimo snatchera nezajímaví.Kde je Lambent,Corpser a Berserkr?? Prostě na 2 a 3 díl to zaostává.Jinak hra funguje na PC bez problému.Ovšem vizuálně je to někdy na úrovni předchozích dilů.Kdo by si někdy chtěl zahrát tak můj nick je roman2277.Děkuji za pozornost.
-
-
nejlepsi hrac s packou, vic netreba dodavat
-