Přejít na výpis diskuzí
Gears of War 4 vyrazí do boje v říjnu s podstatně mladšími hrdiny
6.4.2016 | Adam Homola
12 příspěvků
-
Jí ti nevím čéče
-
Gearsy jsou jediná značka která mě zajímá na Xboxu mám dohrány všechny díly a moc se těším.Líbí se mi že budu hrát za syna Marcuse a taky že příběh bude podle všeho hodně temný.Nový nepřítel a problémy s počasím doufám oživí hratelnost která sice byla fajn ale znova bych už sarančata masakrovat nechtěl.Kvůli tomuhle si koupím Xbox tedy pokud to nebude nakonec na pc.
-
vypada to pekne, kdyby jenom byly dotazene vsechny detaily, jako treba ze rezat motorovkou zelezny retez neni moc efektivni manevr... podobne veci sou videt casto nejen v mainstream hrach, coz jenom naznacuje, jak sou takovi tvurci nepoznani obycejnym zivotem...
-
Playstation/2 přesněji *5*
-
Díky Obamo.
-
Prequel ? jinak, už bylo na čase stejně jako o nějakém tom bližším infu a obrázcích nebo rovnou videích.
-
Jestli to bude tak kvalitní port jako QB tak ať to raději rovnou zruší a nic nevydávaj, udělaj si akorát ostudu. *7*
-
Opravdu tvůj příspěvěk je velice hodnotný a bez něj bych ani nespal... *1*
-
Ja mam nejradeji GoW 1... asi proto ze to jediny sem hral protoze nic jineho na pc neni :(, smejdi jedni!
-
Playstation
-
Co je Xbox One?
-
mladší? Těším se na kapitolu jak se naší hrdinové vypořádávají s ponucema a prvníma měsíčkama.