Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MalyZeli
    Ja mam nejradeji GoW 1... asi proto ze to jediny sem hral protoze nic jineho na pc neni :(, smejdi jedni!
    • Díky Obamo.
    • Opravdu tvůj příspěvěk je velice hodnotný a bez něj bych ani nespal... *1*
  • mladší? Těším se na kapitolu jak se naší hrdinové vypořádávají s ponucema a prvníma měsíčkama.
  • Jestli to bude tak kvalitní port jako QB tak ať to raději rovnou zruší a nic nevydávaj, udělaj si akorát ostudu. *7*
  • BoB.2
    Co je Xbox One?
    • Playstation
      • Playstation/2 přesněji *5*
  • Jí ti nevím čéče
  • vypada to pekne, kdyby jenom byly dotazene vsechny detaily, jako treba ze rezat motorovkou zelezny retez neni moc efektivni manevr... podobne veci sou videt casto nejen v mainstream hrach, coz jenom naznacuje, jak sou takovi tvurci nepoznani obycejnym zivotem...
  • Jack1947
    Prequel ? jinak, už bylo na čase stejně jako o nějakém tom bližším infu a obrázcích nebo rovnou videích.
  • Gearsy jsou jediná značka která mě zajímá na Xboxu mám dohrány všechny díly a moc se těším.Líbí se mi že budu hrát za syna Marcuse a taky že příběh bude podle všeho hodně temný.Nový nepřítel a problémy s počasím doufám oživí hratelnost která sice byla fajn ale znova bych už sarančata masakrovat nechtěl.Kvůli tomuhle si koupím Xbox tedy pokud to nebude nakonec na pc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit