Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No gameplayem a možnostmi mě ta hra velmi láká, vypadá propracovaně a na vyšší obtížnosti určitě přinese požadovanou výzvu. Jediné čeho se trochu děsím je grafické zpracování. Jasně, že jde hlavně o gameplay a náplň hry, ovšem vydat dneska hru s grafikou někde z roku 2004 dokáže hře ubrat na celkovem feelingu :) Každopádně nechám se překvapit a těším se.
    • Asharak
      Nepochopím lidi, kteří můžou hrát jen nové hry a staré už si nikdy nepustí. Za mě nová hra ve starém kabátu je fajn, ale fakt, že jít o nový titul, tak je to pohodlnější než u pokračování, které by nejspíš mělo být podle nepsaného standardu graficky nadupanější než předchozí.
  • Keyz
    To jsem zvědav. Beta byla naprosto zoufalá i oproti jiným beta verzím. Co jsem viděl nějaké novější video tak to vypadalo hratelně lépe ale graficky stále hnusně a dnešní dobu velice zastarale.
  • fallanga
    Vypadá to složitě a celkem těžce. O to více se na to těším.
  • Wasteland 2 nebude jako Fallout 1 nebo 2, přesto se na něj moc těším. Izometické hry mi obecně chybí jako sůl. A kdyby to náhodou nevyšlo, je tady pořád Sui Generis nebo nové Divinity.
    • Ja sa tesim na Underrail, Fallout liznuty System Shockom. Akurat kopec ludi neprekusne grafiku co je samozrejme ich problem *15*
      • Underrail vypadá slibně.Alfa je k mání už docela dlouho.
    • fallanga
      Původní Fallouty mají specifickou atmosféru, kterou nemá Wasteland šanci ani napodobit, ale i tak si od toho slibuji "pokračování" Falloutu. Už teď je to Falloutu mnohem blíže než ty "hry" od Bethesdy.
      • Strašná škoda, jak dopadl Van Buren. *13*
        • fallanga
          Van Buren jsem nehrál. Připadá mi to jako Fallout Tactics a ten byl celkem špatný.
          • Kacííííííř, upalte hóóóóóó!
        • Van Buren měl tu premisu, že by všechny NPC ovlivňovaly svět a jeho příběh, ne jen hlavní hrdina. Na to bych byl velmi zvědavý.
          • To jsem ani nevěděl, jen jsem viděl obrázky a četl, že řada motivů Van Burenu byla "recyklována" v New Vegas.

Dovedu si představit svým způsobem částečně "tekutý" svět, samozřejmě by to znamenalo nutnost nějakého pokročilého skriptingu a nebo tvorby mnohem většího množství obsahu (reakce postav a questů na vývoj). Je otázka, nakolik by to fungovalo. *8*
            • To je právě ten kámen, úrazu. Na druhou stranu, Black Isle bylo studio, které mělo ne programátory, ale hlavně osobnosti. Od grafiky, přes scénář až po soundtrack. Mimochodem, autor této myšlenky je J.E. Sawyer.
      • Paulcz
        To je docela škoda vzhledem k tomu kdo tu hru dělá. Raději bych viděl něco ve stylu, který ukazovali na začátku (pokud se nepletu) - http://www.stasisgame.com/wasteland-ideas/. Zvolený cartoon styl moc k pokoukání není.
        • Píše se tam, že to je fanouškovská tvorba. Ale vypadá parádně, to ano. Myslím, že mimochodem ukazuje na jednu z věcí, která Wasteland2 chybí - atmosferičtější nasvícení.

Svícení je alfa a omega divadla i filmu, ve hrách je bohužel doposud často poněkud podceňováno.
        • To vypadá taky krásně. Cartoon styl mi nevadí, mám rád animované filmy a seriály, i ty, které nemají technologie úplně na výši.
      • Co se týče novějších Falloutů, mám rád New Vegas, v mých očích je Fallout jednička a dvojka, popř. módy nebo Resurrection. Trojka byla v mých očích zklámání. TES mám taky rád, ale tady to byl maximálně začátek a černobílá mise. Jinak to bylo o velmi vzláštní. Jedno město (ne moc velké, žádné easter eggy, žádný černý humor, žádný větší počet itemů, málo vedlejších questů, málo zapamatovatelné charaktery atd. Věděl jsem, že Fallout 3 nebude jako první dva díly, ale mimálně pár věcí se vylepšit mohlo. Nemám proč být skeptický vůči Wastelandu 2. Shadowrun se také vydařil.
        • fallanga
          Spousta lidí říká, že NW je právoplatný nástupce původních dílů. Já jim to neberu, ale osobně se mi to vůbec nelíbilo. Bylo to jen o kapku lepší než F3. Na původní díly nic nemá. Nepočítám F1.5, který je pouze mod (i když velmi dobrý mod).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit