Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vitekb
    Den D jsem viděl a musím říct, že mě investice a to, jak se o to přetahovali dost překvapila. Nevím proč tak věří, že hra bude mít úspěch. Distribuce via trafiky mi přijde dost podivná a nejsem si jistý, kdo si za 150 korun něco takového v trafice koupí. Nevím, jestli nebyla velká část v TV vysřihnouta, ale investoři, kteří se obvykle ptají na každou blbost, nepoložili ani ty nejzákladnější otázky. Nezjišťovali o čem to je, jestli je v žánru konkurence, na koho je to cílené a podobné kecíky.
    Když jsem to viděl, tak jsem vyzkoušel jedničku a přestože to není moje káva (překlad: nebavilo mě to), tak to bylo celkem slušně udělané.
    Hře by mnohem víc prospěla distribuce přes Steam, protože to je pro neznámou indie hru asi nejjednodušší cesta k úspěchu. Ale to by potřebovali anglickou verzi, což bohužel nemají...

EDIT: A Alien Breed mi to rozhodně nepřipomíná.
  • Za cenu 150 Kč opravdu nemá smysl tu hru kupovat, protože za tuto cenu se dá koupit spousta lepších her (ať už indie nebo starších zlevněných titulů). Takže je to o tom, jak tu hru prodat někomu, kdo neví, že se dá za tu cenu koupit spousta lepších her. Naštěstí takových lidí by mohlo být dost, takže záleží na vhodně zvolené formě distribuce.

Btw - ač by to z dosavadního textu nemuselo být zřejmé, tak úspěch autorům přeju. Moje peníze ale asi nedostanou. :(
  • calwin
    tak táto hra je asi určená pre trochu inú vekovú kategóriu ako som ja... bohužial sa mi tá hra vôbec nepáči...
  • GlaDOS
    Genetická zahrada je indie hra a dělá ji pár lidí. Na programování dokonalé AI bohužel asi tříčlenný tým nestačí. V článku je ještě napsáno, že je to rok a půl stará beta. Když se ti hra nelíbí, nikdo ti ji nenutí kupovat ;)
  • Keyz
    Nikdy jsem nehrál první díl, o studiu jsem také nikdy neslyšel a asi nebudu hrát druhy díl,ale doufám,že to povede a bude to mít očekávaný úspěch.Bude to dobré pro další menší vývojáře.
  • GlaDOS
    Ten GGG *11*
  • scy7hian
    Teď prosím reakce místo mínusek, dík :-) mohl by mi někdo, komu se ta hra líbí říct proč? Já na tom teda nevidím zhola nic, umělá inteligence nula (jako sry ale když pod tím jedním bouchnul nějakej omračovací granát a za chvíli tam zase stál zády ke dveřím, nevypadal, že by ho to nějak rozhodilo), ten "kanclovej" leveldesign taky zrovna žádná sláva...český dabing - dobrý, ale k tomu abych u téhle hry strávil nějaký čas mě tohle video rozhodně nepřesvědčilo :/
  • Ten dabing *11*
  • To bude tima izolepama asi ne ? :) i když Boss používal malý vrtulníčky no :)
  • Tys asi neviděl Alien Breed ani z rychlíku. Nebo Genetickou zahradu. Jinak bys neplácal nesmysly o kopírkách...
  • Alien Breed ? Myslíš jako Tower Assault atd ? To si děláš prču ? Vždyť to je úplně jinej styl hry
  • Safra na Androidu by se to vyjímalo. Vůbec o Genetické zahradě nic nevím a nikdy jsem neslyšel. Díky určitě vyzkouším jedničku
  • BoB.2
    Trošku na mě dýchl MGS držím klukům palce a je to i s českým dabingem. *5*
  • Béčková kopírka Alien Breed. No proč ne, prodávat se to asi bude, vypadá to celkem přístupně a casual a v rámci možností i atmosféricky, takže ten trafikovej prodej bude asi ideální. Taťka si zajde pro Mladou frontu a synáčkovi při té příležitosti vezme za stovku Genetickou zahradu, aby měl od něj odpoledne klid.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit