Přejít na výpis diskuzí
Geraltův rostoucí vous v Zaklínač 3 můžete "oholit" skrze bezplatné DLC
25.3.2015 | Honza Konfršt
149 příspěvků
-
Nepáči sa mi ako o tomto detaile píšu herné médiá : však CD Projekt nevydali správu do médií, že v hre idú Geraltovi rásť fúzy a brada.. išlo o interview, kde boli omnoho zaujímavejšie otázky a odpovede, ako práve otázky a odpovede ohľadom tohto.. ale však herné médiá zaujímajú somariny, tak čo od nich čakať, všakže.. strašne veľa nového sme sa dozvedeli o hre, ale jedinú vec čo z toho herné médiá vybrali, sú info o brade.. paráda..
A inak, tento detail mali už napríklad v hre Deadly Premonition.. -
Co se to nedozvím *1* O kotouls píše fanda Witchera 2. Bože to je kureevskáá ironie
-
Myslim ze autor tady resi zbytecne hovadiny, jako jestli i ostatnim ve vesnici nebo ve hre porostou vousy :). Mozna to zni jako nelogicnost, ale pane Boze to je toho, je to hra, uz vidim jak tady vsichni co budou hrat tretiho Witchera budou schvalne cekat a civet na NPCcka jestli jim porostou vlasy nebo vousy, protoze nebudou mit fakt nic jinyho na praci. Verim ze hra nebude nudna aby si hraci museli zpestrovat chvile takovyma blbostma. Lidi, uzivejte si hru a nevenujte se takovym pi*ovinam. Tady rejpalstvi nekdy fakt nezna mezi..
-
Stejně vám ty hádky jsou k ničemu, protože můj pinďour je největší ze všech.
-
-
Ale máš ho tenkýho! To jááá ten můj už tahám na vozíčku, pač jsem začal mít problémy s klouby, heč! *1*
-
-
Nechápu proč to davaji zdarma.vždyť mohli dát zdarma holítko a člověk by si dokupoval žiletky a případně lektvary s gelem či pěnou.kdyby na to ještě prodali licenci Gillete tak na tom mohli trhnout víc jak za základní hru
-
-
Přesně tak! A ve chvíli, kdy by si začal šlapat na vousy a tak zakopávat, by hráč v podstatě neměl na výběr. Stačilo by tomu lehce přizpůsobit herní mechaniky tak, aby bylo potřeba ve městech čekat spoustu dní či měsíců a bylo tedy nevyhnutelné, aby měl dlouhé vousy. Navíc by to šlo snadno zdůvodnit tím, že je to příklon k realističnosti, že nikdo ve skutečnosti by nepodnikal tolik dobrodružství v rámci tak málo dní jak vidíme ve hrách.
-
-
Pokud si správně pamatuju tak už ve dvojce v Loc Muinne byla ta vousatá elfka, která se nechala "zarůst", když jsi jí zaplatil... *4*
-
z tyhle diskuse sem si odnes jediný, slovo Dark Kotouls :D
-
A bude takto mozne depilovat aj Yenefer? *1*
-
-
Myslis jako nejaka minihra ? no to byl bylo urcite stylovy *15*
-
A nebyl by lepsi bobr?
-
-
Kdybych uměl kuckat kuličky chlupů jako kocour, tak bych o tom stejně ani na chvíli nepřemýšlel :)
-
-
-
DS klikací komando a jejich úžasný příběh dorazilo....utečte dokud to jde.Lepší jak poslouchat hodiny o tom, jak je tam skvělej příběh v náznacích.
-
-
Asi tak , uzasne lore v absolutne nefungujucom a mrtvom svete, x krat dokola nejaky nezaujimavy manik vytvoreny odnikial nikam, prepadol zlu / temnote / sialenstvu. No a aby som nezabudol, su tam tak prevratne a neklisoidne draky, no a tie tiez prepadli zlu / temnote / sialenstvu pre zmenu ;-)
-
čau Veskoslave. Co nám ještě povíš?
-
-
tak třeba, že si rád lížeš koule u kotouls? :D
-
-
Ach to se nepovedlo, stydím se i za tebe...
-
-
-
-
Ten trailer ukázal jednu věc, že to půjde ve šlépějích svého staršího bratříčka a bude to naprostý casual. Od druhé kapitoly na Dark jsem neuměl umřít...
-
-
Wow so hardcore *8*
-
Tak jdi hrát Bloodborne, vyšel, máš hru a nám nech Zaklínače. Ale nepiš blbosti o tom, jak má DS skvělý příběh.
-
-
Mě zajímá i tento casual pro kiddos. Vždycky se zasměji, jak fanatičtí kiddos obhajují ten casual...
-
-
Fanatičtí? Takto se tady projevuje jenom pár hráčů DS, kteří jej považují za příběhový diamant a nejlepší RPG všech dob. Obzvlášť jeden z DS, jak srovnával Baldurs Gate a DS, tenkrát to byla šílená diskuze. A kiddos? Evidentně máte na základce nějaké nové výrazy.
-
-
jak může vůll tvého kalibru hodnotit příběh u DS. Za Prvé jsi to ani nehrál a za druhé vůll tvého kalibru potřebuje tu nejzákladnější naraci, pokud ji nedostane, tak je ztracen.
-
-
Díky. Před tím jsem několik let strávil u fantasy a sci-fi, takže ta klasika byla příjemná změna... Jinak vše na Forgotten Realms je jedno velké klišé a to včetně Baldurs Gate. Je tak pro info..
-
2 roky? Tak dlouho, tak to gratuluji *7*
-
mně něco říkej o čtení, mám za sebou klasické období, které trvalo dva roky, ale dle tvého projevu soudím, že tobě ty knihy chybí.
-
Akatosh. Ksakru jsem se divil, jak to že tě vidím....Detroller zase nejede...A mimochodem to, že jsem to nehrál tvrdíš ty GGG a pár dalších pomatenců z té vaší DS partičky super hyper mega ultra pařanů, co mají 25000 hodin a více....Jinak doporučuji občas přečíst nějakou tu knížku. I Průměrný Warhammer má lepší děj jak DS.
-
a není snad náhodou, že naprostá většina největších literárních i filmových děl v naší historii tu naraci nepostrádá?
-
-
-
teď ses dobře profláknul triplefagu :D
-
-
asi čeká na loading do další lokace
-
-
To těžko, jsou bez loadingu protože jsou všechny stejné
-
-